Aslında boşanmam lazım ama neden çocuklara yazık olursa diye sabrediyorum..hep yazanlara kızardım yaş ilerledikçe salaklastım sanki
Sen bir de memursun. Bu adam sana zaten psikolojik şiddet uyguluyordu. Zamanında demiştim sana bu psikolojik şiddetin sonu fiziksel şiddete dönecek. Çocuklar küçük olsun ev sizin zaten. Seni köle gibi kullanan bir adamla yaşaman hata be kardeşim. Bırak artık şu adamı çocuklarına en büyük iyiliği yapacaksın emin ol
yani boyleyse durum gercekten cekmem hata. zehirli bir suyu icmektense susuzluktan agizn yapis yapis olmasi daha iyi cocuklar icin. oyle bir babayla durmaktan daha hayirli olur babasizlik
Canancım aynen öyle. Bazı arkadaşlar hafızamda yer alıyor, unutamıyorum nickleri. Adam tam bir öküzz diyeceğim de inan öküzün bile faydası var. Post sahibi bu vasıfsız herifi besliyor emin ol.
Ev annesinin. İki küçük çocuk tek maaş kira vs nasıl olcak bilmiyorum
Eşin mi vurdu canım ?Elleri kırılsın
Sende yapışsaydın saçına yolana kadar çekseydin ne derdi varmış
Valla böyle bir evliliği sürdürerek çocuklara yazık ediyorsunuz boşanarak değil boşanmayarak
Farkında değilsin ama çocuklara zaten yazık oluyor mutsuz daha da önemli huzursuz bir evde yaşıyorlar ilerde bunun için sizi suçlayacaklar haberiniz olsun
Çalışıyosun elinde mesleğin var bosanabilirsin, ama katlanmayı tercih ediyosun maddi imkanın olmasa tamam dicem de yapmayın bunu kendinize.
Babam annemi öldüresiye döverdi öyle böyle değil ama yerde sürükler di saçların dan uykumdan uyanıp ta annemin açıdan bayildigini görünce çok üzülüyorum ağladım nutkum tutuldu ve daha neler gördüm yaşadım annem bizim için sabrettiginu söylüyor ve kendince haklı ve süper anne kabul ediyor kendini ama ben asla bu şekilde çocukluk hatırlamak istemezdim
Bende benzer şekilde büyüdüm babam annemi hırpalıyodu biz korkuyoduk sürekli mutsuz bi anne görüyoduk bende öyle çocukluk geçirmek istemezdim keşke eşi psikolojik destek alsa inşallah düzelir
Ah ah sorsan e bebek gül bebek büyüttüler
Böyle yaparak asıl çocuklara kötü örnek oluyorsun.. çocukların kız ise onlara eşleriniz sizi dövebilir ama siz yine de bu evliliği sürdürmek zorundasınız demeye çalışıyorsun Oğlan ise eşlerinizi dövebilirsiniz demeye çalışıyorsun.. Böyle bir örnekle yaşamaktansa bırak babasız kalsınlar
Bosanmayarak cocuklara zarar veriyorsun.Siddet olan evde buyuyej cocukda kendiside gelecekde sidet yapiyor travma aliyor psikolojik sorunlari oluyor onlarin iyiliyi icin bosanmalisin
Kızım eğer kendi ayaklarının altında durabilirsen dimdik dipcik gibi
Çocukların ile yeni yep yeni bir hayat kur
Ve yaşa
Çocuklarını yaşat
Eğer bir insan şiddet uyguluyor ise
Yine yapacaktır
Kızlar kendi ayaklarınızın üstünde durabiliyorsaniz bu erkeklere katlanmayin lütfen
Allah belasını versin onun
sana yapan çocuklara yapmaz mı zannediyorsun?
hangi çocuk annesinin dayak yediğini görmek ister?
elleri kırılır inşallah
Sana kurban olsun inşallah 🥺
Ay kızlar eski postlari okursanız adam sapik karısını başka bir erkekle paylaşmak istiyor evde çocuklara kadına zorbalık yapıyor neler neler canım lütfen bosan kurtul bu adamdan bir an önce
Çocuklara yazık olur derken, zorla almaya mı çalışır yoksa ailen arkanda değil diye maddiyat mı zorlar? O adam evdeyken çocukların psikolojisi iyi olmaz ki zaten. Böyle daha yazık.
Hay.. n olmasa vurmaz zatende elleri kirilasicalar gucleri kadinlara yetiyor kendi edepsizliklerini böyle gösteriyorlar Allah hidayet versin
Ben aile şiddetini dibine dibine kadar yaşadım 26 yaşındayım halada anneme sen fedakar bir anne olsaydın kararlı durur boşanırdın hep diyorum keşke öyle bir ailede büyecegime yetim öksüz sokaklarda büyüseydim çocukluğum aile şideyi yüzünden hep travma evlendim yağmurdan kaçarken doluyu tutuldum yine geçimsiz bir koca cocuklarim için kavga aninnda kavganın boyutunu düşünüyorum susuyorum laflarını yiyorum daha neler neler ama asla asla asla imkanın varken durma heleki çalışan kadinsan bu kötülüğü çocuklarına yapma
1,476,480 soru
24,169,743 cevap
335,805 kullanıcı