Ben 2025 de doguruyorum 2026 da Allah kerim 🤣 🤣 🤣 şaka şaka Allah isteyene versin ❤️🌸🌹🦋
Boran adim var diye gözüm karardı şükür yokmuş 🤣🤣
Hahah kız korkma bu kadar ☺️☺️
2.cocuk istemeden oldu o zmn böyle bir videoda adımı görmüştüm korunuyordum nah olur demiştim ve oldu şuan yine adım olsa kesin evi terk ederim🤣🤣
Bizimde aynı eşim istiyordu ben istemiyordum doğum regl düzensizliği emzirme derken olmaz diye düşünüyordum oldu 🥹
Adım var amma lakin ben hazir degilim 2026 da bos gecer benim 🤣🤣 2027 e nasip
Belli mi olur aşko ☺️☺️
Çok şükür beni listeye almamışlar 😁
Hepiniz mi çocuk istemiyo biride ben istiyorum dememiş anam 😃😃
Ay bu saatten sonra Rabbim isteyene nasip etsin. Ben 3. Yü de doğurayım da hayırlısıyla dükkanı kapatıyorum😂🤭
Hahahah erkeklere güven olmuyor işte😂 korunma işini tek başına erkeğe bırakınca 3 de olur 5 de 🤭 herif üstüme ceketini atsa hamile kalıcam demek ki o yüzden kendim önlem almak zorundayım😂
Bende eşime çok kızmıştım 2.gebeligimde kızımız cok ufak diye bana hani Dr bize çocuğunuz olmaz demişti tedavi olmadan ceket atsam hamile kalıyorsun mübarek nasıl karisin demişti 😃😃😃😃
Onu diyen doktor halt yemiş baksana 😂😂😂 bende eşime kızıyorum aklıma geldikçe ama sonra tövbe haşa Yarabbi diyorum vazgeçiyorum 😂 kayınvalidem şey demişti öğrenince Allah bir kul daha yaratmak istemiş ne güzel işte sevinin. Çok hoşuma gitmişti bu sözü. Ondan sonra biraz biraz kabullendim hamileliği. Yoksa oturup boş boş duvara bakıyordum ben napıcam diye😂😂😂😂😂
Benim kaynana ne demiştir sence 🤣🤣 her senede doğum mu olur oğluma da yazık sanki oğlu hamile kalmış 🤣🤣 hastaneye goturcek evde işlere de yardımcı oluyor hamilelikte ilk ay yemek bile yapamıyorum ondan diyor güya cadı karı
Kaynanan kaynar kazanı hakedenlerden demek ki🤭 kimse demeden ben kendime dedim kedi gibi her sene doğuruyorum diye 😂😂🤭
🙄🤯🤯🤯🤯
Teşekkürler emoşum belki annenler falan duymuştur dini anlamı olan bir tatlı
Biraz yaşlı bi komşu vardı o o kadar güler yüzlü mutlu karşıladı ki enerjim geldi. Üst kat komşusu da ordaymış o da istedi güldüler falan çok hoşuma gitti 🥲
Yaa ne kadar güzel. Allah razi olsun.
Nasıl oluyor kaseleri komsularami dagitiyorsun
Evet canım bu dini anlamı olan bi tatlı sadece muharrem ayında yapılıyor hz Nuh peygamberin gemide yaptığı bir yemek aslında. Tam detayı bilmiyorum
Biz normalde de komşulara yemek tatlı gönderiyoruz bir birimize bazen yani
Bu konuyu okumam lazim bilgim yok biliyom ama hic buralarda yapılmıyor ogrenmem lazim
Öğren aşkım çok güzel paylaşmak için bi fırsat
Adım yok Rabbim korusunda
bugün yarın doğuracam zaten
Kaç haftalık aşkım
39+0 haftalık
Ay geliyor gelmekte olan desene sağlıkla gelsin ❤️ 😍
Amin inşallah teşekkürler canım
Adım var ama hamileyim ay üçüncü bir çocuğu kaldıramam :)
Kaç haftalık oldun canimmm
17 haftalık canım
Şükürler olsun ismim yokk😄
İsim yok diye olmayacak diye bir kural da yok ama 😃😃
Tedbir bizden takdir Allah tan 😃
Çok şükür qdim yok 😂😂😂 Allah isteyene versin bakabilecek olana versin
Amin amin canım ❤️
Büşra olmazsa olmaz zaten her yerde var 😂😂
Büşralar doğurmayi seviyor demekki 😃
2 tane doğurdum yeter 😂
Başka büşralar doğursun 😂
Büşralar a duyurulur 🗣️🎤📢📣🔊😁😁😁
Ayşegülde var yeter artık doğurmak istemiyoruuum 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Hepsini biyittuysen neden olmasın ki 🫣🤔😃
Yaaa gezecem kız ben 😆😆😆
Ana doğru bende hamileyim Bahar
2026 da doğum mu olcak 😃😃
Evt cnm Şubat sonu gibi
2025 i kacirdik ama 2026 da Allah kerim😂😂
Senden umitliyim aşko hadi bakayım yeni seneyi boş gecme 😁😁😁😁 küçük beyefendi nasıl oldu
Sana yetisemedim😂😂Hastaneden çıktık,ateş hala dusmuyor ilaçları kullanıyoruz bakalım bugun az daha iyi gibi . cocuk kıvranıyor ateş olunca . Çok yoruldum çocuk böyle olunca . inşallah tam duzelirde rahata ereriz
Hala yetişebilirsin bak benim hamile olduğumu duyan eşimin yeğeni de bana özendi yaptı ilk çocuğu da birlikte yaptık doğurduk şimdi yine 1 ay var aramızda 🤣🤣🤣 yetisirsin bence dene 🤣🤣🤣 çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah ❤️
Yok aşko geçti tren 😂2026 da nasipse olur .bakalım neler bekliyor bizi .🥴Amin.. Allah razı olsun ,bugün biraz daha iyi çok şükür Rabbim e
Aboo ben zaten hamileyim doğurdum dogurcam kaldı burda 20 gün 😃 seneye bidaha Allah korusun
2024 2025 full hamile geçirmiş biri olarak çokta büyük konuşma bacım 🤣 🤣 🤣
Bacım haklısın bende her yılı hamile olarak geçirdiğim için olur mu olur😃
Adım var ama bebek yok 😂
2026 gelmedi henüz 🤣🤣
Nasip inşallah
Rabbim isteyene versin inşallah ben şimdiden huniyle geziyorum
Huniyle gezenler daha çabuk kalıyor 🫣🤪🤣🤣
Cok sukur adım yok😂 eltımın ısmı var oda bebek dusunuyor olur inşallah
Allah isteyene versin inşallah ❤️ başta da eltine
İsmim yok ama kızımın adı var Elif ♥️ :) Ocak 2026
Adım var ama imkansız
Kordonlar bağlandı 😂😂