+1 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,494 puan) tarafından

İğne mi yoksa ilaç mi veriyorlar serum mu yoksa

Kızımın ateşi var bu üçüncü gündür

6 Cevaplar

+1 oy
(4,943 puan) tarafından

ateş düşürücü iğne yaparlar, senin şikayetlerine göre kan tahlili yaparlar, duruma göre enfeksiyon vs varsa ilaç verirler gönderirler sonra

-Reklam-
+1 oy
(6,713 puan) tarafından

Serum takabilirler kan tahlili yapabilir doktor üç gündür neden götürmedin doktora enfeksiyon olmasa yüksek ateş olmaz zaten 

+1 oy
(2,831 puan) tarafından

Normalde kan alıp tahlil yaparlar. Çocuk 2-3 gündür ateşli olduğundan serum taktir götür en azından sıvı kaybetmistir. Acilde hemen takıyorlar zaten. Çok ateşi varsa iğne de vuruyorlar ama sen iğne yaptirmadigin için onu bilemiyorum 

+1 oy
(1,598 puan) tarafından

gecmis olsun atesin yukseligine gore  tedavi ediliyor bizimki 38di calpol vermisti dusmedi  yarim saat sonra yine verdiler oyle dusmustu  basima geleni anlatim benm oglum 1 yasinda adenovirusune yakalandi tabi bilmiyoruz kusma ishalle basladi ama ates yoktu 2 kez acile gittik ilkinde antibiyotik yazip gonderdiler ikinci gidisimizde seruma bagladilar yok duzelmiyo cocuk yese bile ya ishal oluyordu yada kusuyordu bunlari soylememe ragmen tahlil yapilmadi bagirsaklari bomba gb ilaclari kullan gecer baktim bebek zaten goz cukurlari olustu 5 gunde özele gittik artik orasida tahlil yapmadan bobrekleri gitmis yatis yapilsin demesin mi o an var ya diri diri mezara soktular desem tam yeriydi durumumuz yoktu devlete yonlendirdi eeee adam teshisi koymus ya gittigimiz gb tahlil yapildi adenovirusu olmus dediler isterseniz yatis yapilsin yatisa bile gerek yok dediler kabul etmedik yatis yaptirdik yemek yemiyo zatn serumla beslediler 3 4 gune ciktik anlayacagin bebegine iyi bak doktorlar cok vurdum duymazlar 

(375 puan) tarafından

Aynısını bizde yaşadık. Dün çıktık hastaneden . 3 gün yattık . İlk gittigimizde antibiyotik verdi gönderdi ateş dusmedi çocuk perişan 39 oldu ateşi . Tekrar gittik 2 serum taktı yine düşmedi ateş. Kan tahlili yapın diyoruz umursamadı pek .ağrı kesici verdiler yine düşmedi . Tahlil yaptılar CRP değeri  100 olmuş . Acil yatış verdi . 3 gündur antibiyotik tedavisi uygulandı 50 ye düşmüş taburcu etti bizi ateşimiz çıkmıyordu orda . Eve geldik ateş yine yükseldi. antibiyotik vermisti ateş düşürücü ile onu kullanıyoruz 39 çıkıyor yine arada. Bugün biraz iyi gibi 38 e yakın ama yinede var ateşi. Tam iyi olmadı . Çocukta bizde mahvolduk kısacası , uykusuzluk yorgunluktan ağladım kaç defa .ben yine neysede çocuk mahvoldu. İnşallah toparlar bı kaç güne kötü olursa yine gidicez doktora😏

Ateşi varsa ihmal etmeyin direk doktora götürün enfeksiyon varsa daha çok ilerlemesin

(1,598 puan) tarafından

olayin ustunden 3 yil gecti inan dun gb hatirliyorum cok zor anne icinde bebek icinde ALLAH KİMSEYİ HASTANEYE DÜSÜRMESIN

+1 oy
(366 puan) tarafından

Bebeğin nasıl oldu.neyi varmış?

(6,494 puan) tarafından

Aile hekimi muayene etti enfeksiyon varmış

(366 puan) tarafından

Geçmiş olsun.umarim ateşlenmesi bian önce biter de huzurla dinlenir iyileşir 

(6,494 puan) tarafından

Ateşi bitti çok şükür ama huzursuzluk var. Dişte çıkarıyor sanırım ,elini ağzına götürüyor ısırıyor

+1 oy
(30,128 puan) tarafından

Kan serum verirler genelde 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
0 oy
5 cevap 161 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,167 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 112 göst.

Kategoriler

1,472,187 soru

24,108,325 cevap

332,818 kullanıcı

...