0 oy
355 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,450 puan) tarafından

Şu küfür ve kötü kelime olayina cok dikkat ediyoruz daha doğrusu en cok ben ediyorum. Eşim pek umursamaz. 

Balkon duvarimizda yapay cicekler var kuşlar gercek sanip yuva yapmak için surekli çalı toplayıp getiriyorlar. 

Sabah bi kalkiyoruz balkon çalı dolmuş.

Eşim bu sabah cocugun yaninda “bu kuşlar geri..zekali yapraklari gerçek saniyolar” dedi.

Oğlum bunu duydu başladi geri..zekali demeye.

Babasi da gülme krizine girdi bu sefer daha çok söylemeye başladı. Gülme dedikce güldü adam.

Sabahtan beri oglum her seye geri…zekali diyor.

Tuvalet eğitimindeyiz. Klozete kaka yapti hadi sifonu cekip baybay diyelim dedim. Baybay geri..zekali kaka diyor. 

Yeni bi şey öğrendigi zaman zaten susmaz. 

Her seye geri..zekali diyor.

Boyama yapiyoruz geri..zekali kalem diyor mesela….

Ya ben nasi unutturcam bunu ?

Cok ayip diyorum. Bu kelimeyi kullanmamaliyiz vs vs yok dinlemiyor.

Her geri..zekâlı dediğinde babası cok komikmis gibi gülüyor. En son kavga edicez. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

10 Cevaplar

+1 oy
(225 puan) tarafından

Ay ben okurken kahkaha attım 🤭😂😂

(1,450 puan) tarafından

Sus sus bnde gülmemek için zor tutuyorum kendimi 🤣🤣🤣

(225 puan) tarafından

Ufak tefek şeylerden birşey olmaz, annecim sevmediğin insanlara söyle de çocuğa ,😂😂

-Reklam-
0 oy
(9,079 puan) tarafından

bizimkide cok dio onu benden ogrendi yalan yok:)

babasida bunu puş.t adi sere.fsiz diye sevio. bu sabahlari babasini ugurlarken pus adi sefsiz dio.heralde onu gule gule gorusuruz anlaminda kullanio. bayramda her girdigimiz kapidan millete söverek ayrildik basiyo kalayi.😂😂pus adi şefsiz diye. tuvalete alistik kakasina cisine bay bbay gorusuruz dio sknra pus adi sefsiz dio ugurluo sifonu cekip😂😂

bu arada siz napdiniz tuvalet egitim

isini

(1,450 puan) tarafından

Valla bi altina yapiyo bi tuvalete yapiyor kafasi karisik. Allahtan geceleri kuru kalkiyoruz. Dun cok iyiydi mesela bugun cok fazla altina kacirdi. 

(2,370 puan) tarafından

Profil resmi komik profil yazısı komik postta cevap ayrı bir komik 😀

(9,079 puan) tarafından

benimmi😂 eskiden dayak yemis mahidevran sultandim. ikinci cocuk dogurmanin sefilligi ile surgun yillarindaki mahidevrandim. cocuk buyudu 3 yas oldu özüme donuyorum artik bihter ziyagil lüx yasantisina yaklasiyorum😂 kendimi gazlama mottom firdevs yöreoglu ayari

(2,370 puan) tarafından

Evet senin güzel böyle devam ben öldüm sana başarılar  😂

0 oy
(3,152 puan) tarafından

Babası gülmeye devam ettiği sürece unutmaz zaten. 

O söylediğinde tepki vermeyin, yanlış olduğunu söyleyin, konuyu değiştirin unutur zaten. 

0 oy
(137 puan) tarafından

Babası söylesin güzel bir kelime olmadigina babasını dinler babası güldüğü için iyi bişey saniyir

0 oy
(3,804 puan) tarafından

Keşke gerizekalı dese can kurban 

(3,804 puan) tarafından

Sabah kafam ya...k gibi dedi daha fazla konuşmak istemiyorum bdksbhs

(1,520 puan) tarafından

Beynime ates fışkırıyor o küfür edince 

(3,804 puan) tarafından

Bı tutam pul biberi basasim var ağzına da neyse 

(1,520 puan) tarafından

Ben koydum sjsjs 

Kavanozdaki biberin suyunuda koydum 1 kere sonra küfür edince geldi önüme sjsjsj bend ebiraktim

0 oy
(18,558 puan) tarafından

Üzerine düşme tepki verme o kelimeye zamanla unutuyor mesela geçen gün arkadaşım kocasına çok kızmış saldırıyor hoparlör de açıktı p.ç dedi kocası için o gün kızım akşama kadar bana babasına biç dedi hiç tepki vermedik bidaha söylemedi tepki verdikçe inadına söylüyorlar 

(1,450 puan) tarafından

Evet haklısın 

0 oy
(4,125 puan) tarafından

tepki vermezse eşin, unutur. 

beni kız bk demeyi öğrendi. yemek yemediği bir dönemde "iyi bk ye" diye çıktı ağzımdan. çıkmaz olaydı, Allahım o kadar da tatlı diyor ki😂

eşime akşam soruyorum, yarın ne yemek yapayım diye oradan bir ses yükseldi buuk diye😂😂

kızım ne yiyeceksin 

buk

ne yemek yapayım 

buk

baba ne alsın sana 

buk

bir müddet kullandı bu şekilde,şimdi unuttu bile

(1,450 puan) tarafından

Agahahshdff 🤣🤣🤣 niye bu kadar tatlilar???

(4,125 puan) tarafından

aklımı yitirecek gbi oluyorm bazen 😍😍

0 oy
(3,009 puan) tarafından

Valla sen aslında uyandıktan daha çok söylüyor.. 

Duymamazliktan gelmelisin..

0 oy
(1,792 puan) tarafından

Üstüne düşmeyin söylediğinde.tepki asla vermeyin yüzüne dahi bakmayın tepki verdikçe daha çok yapıyor çocuklar inadına yapıyor duymuyor gibi davranın evde öyle alışsın ki disarida da söylemesin bari.

0 oy
(546 puan) tarafından

Kendi kendine unutur tekrarlamayin tmmdir

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 429 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,750 göst.
19 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Deva35 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 162 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 203 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,290 soru

24,042,492 cevap