Kızlar çarşafi şerif giyiniyorum yuz pecesi de kullanıyorum ama bazen acmak zorunda kalıyorum
Gunahi varımdır yada ne yapmmam lazim
El ve yüz hariç geri kalan avrat yerlerini kapatsınlar" buyurmuş cenabı hak Nur suresinde. Artık günah mı değil mi sen düşün
Anladım canım Allah razı olsun
Amin ecmain kardeşim benim
Pece takmak zorunluluğu yok dinimizde
Teşekkür ederim canım
Yüz ve eller günah değil ki
Yüzün günahı yokki hatta namazda takmak bile yasak, benim şahsi fikrim ztn farz olanı yapmak zor bide üstüne fazladan şeyler nasıl ekliyorsunuz
Yüzü kapatmak farz degil hatta namazdayken hic kapatamazsınız o yuzden tamamen peçe kullanmayı bıraksanız da bir günahı olmaz
Yuz haram degil ki acabilirsin ha kapatsan daha guzel masaAllah Rabbim daim etsin bizlerede nasip etsin insaAllah
İnşaallah canm
Allah razı olsun ❤️
Günahını bilmiyorum ama, öğrenciyken kafede garsonluk yaptım. Bir müşteri peçeli şekilde gelip, oturup peçesini açıp sigara, kahve, yemek.. yemişti. O an tuhafıma gitmişti, demek ki açılabiliyormuş.
Anladım canım cevap için teşekkür ederim
Konudan bağımsız annemin arkadaşı peçeliyken yürüyormuş yolda düşmüş bi çukura belediye gelip kepçe ile çıkarıp gazetenin üzerine bırakmış kadın o gün bıraktı :) aklıma geldi
Peçe takmayı bıraktı canım ,önünü görmemişti o yüzden
Peçede gözler açık ama
Acaba şu gözlerinden kapalı olduğu çeşitdendir belki bilmiyorum
@Zeyna1453 kusura bakmayın ay bayağı güldüm buna 😅😅
Bizde o dönem çok güldük belediye işçilerde çok gülmüş bide çöp gibi gazete üstüne bırakmışlar :) kadın o yüzden daha kullanmadı
Peçe genlde toplumda cok kalabalikta takilmasi hos gorunen birsey ama el yuz haram degil dikkat edildikce sorun olmaz
Teşekkür ederim elticim ❤️❤️❤️
Kimsenin olmadığı ortamlarda açık alanlarda çıkarırım sadece veya arabada giderken arka tarafta oturursam açarım onun dışında açmıyorum
1,471,292 soru
24,096,751 cevap
332,132 kullanıcı