+4 oy
817 göst.
Diğer kategorisinde (19,557 puan) tarafından

image

image

Kızlarrrrr Park beşiğim var kızım kullanıyor bende bu ikisini almayı düşünüyorum beşiği geceleri yatması için elektrikli hamağı da gün içinde kullanmak için almak istiyorum bu şekilde kullananlar oldu mu yorumlarınızı bekliyorum şekerler 🍬🍭😍

23 Cevaplar

+2 oy
(4,904 puan) tarafından

Hangileri cicegim 🤭

(19,557 puan) tarafından

Maraş canım ❤️ 

(1,017 puan) tarafından

@KuranAsigiHatun konudan çok alakasız ama bebeklerin ilk aylarda ki hallerine bayılıyorum nasıl komik ve tatlılar yaaa 

kızımın eski fotoları bana çok tatlı ve komik geliyor birde sanki hiç yaşanmamış gibi 😆

senin oğlunda çok tatlı çıkmış 😍

(4,904 puan) tarafından

Ay masallah deyin nolur cok cabuk nazar kapiyo mesela sicaktan burun kanamasi basladi doktoru tehlikeli bi durum gormedi normal kanamalar dedi dun esime sukur bu hafta hic kanamadi dedim 3 kez kanadi cocugun burnu cok teşekkürler teyzesi Allah razı olsun ♥️

(1,017 puan) tarafından

yok yok zaten ben euzu bi kelimâtillâhi yi okuyup baktım belirtmedim sadece bebeklere kıyamıyorum canım Rabbim korusun hepsini 

sağlıkla sıhhatle büyüsünler... 

(4,904 puan) tarafından

Allah razı olsun 

-Reklam-
+2 oy
tarafından

İkisi de gayet güzel ve hoş 

Güle güle kullanın 

(19,557 puan) tarafından

Kullanışlı olur mu diye sordum kız bu şekilde kullananlar gerek varmı yokmu yazsın diye 😃

tarafından

😂🤣

+2 oy
(3,115 puan) tarafından

Almazdım üstteki birde sürekli elinle sallicaksin onun yerine elektirikli sallanan elele markasının var kullanışlı.. 

Alttaki için de sağ sol yapiyir tek ben sevmedim bunu

(19,557 puan) tarafından

Ne alabilirim bebek için kızımda sallanarak uyuyor doğuma da az kaldı en azından Bebek kendi kendine uyursa bende kızıma da zaman ayırabilirim diye düşündüm gün içinde sallananda akşam öteki beşikte yatar dye düşünmüştüm 

(3,115 puan) tarafından

Ben elele marka elektirikli sallanan besik aldim suan 6 aylik çok memnunum kademeli sallanıyor zaman ayari var müzik var kendi kendine uyuyor

(19,557 puan) tarafından

Bunlarda da müzik oluyor genelde ama bu markada varmı bilmiyorum Elele anne yani Park beşik kullanıyorum memnunum bunuda elele alayım dedim ama olmadı başka markalara bakarım 

+2 oy
(925 puan) tarafından

Beşiğin aynısı bende vardı hiç kullanamadım rahat sallanmıyor hem de sallanırken ses çıkarıyor 

(19,557 puan) tarafından

Öyle mi canım peki bu şekilde sallanan mi aldın sonrasında bunumu kullandın

(925 puan) tarafından

Benim bebek yatakta benimle yatmayı tercih etti o yüzden başka bir şey almadım

(19,557 puan) tarafından

Anladım canım teşekkür ederim 🌹 

+2 oy
(1,800 puan) tarafından

Altta ki hakkında bilgim yok ama usttekinin degisini kullanmıştım kızımda yine anne yani beşik ama model farklıydı katlanabilir olduğu içinde gittigim her yere götürebildim 

(19,557 puan) tarafından

Bende o sebepten tercih ediyorum Park besik kapıdan geçmiyor oda bile değiştiremiyorum bu rahat olur diye düşündüm ötekini de ola ki kolik olursa diye almak istiyorum kızımda çok çektim kolikten 

(1,800 puan) tarafından

Bence rahat olur beşik çok önemli ya bende hem anne yani hem ahşap beşik almıştım kızım ahşap beşikten bir kere düştü bir daha da yatmak istemedi kalabalık birde duruyor 

+2 oy
(23,459 puan) tarafından

Ana kucağı kızkardeşimde vardı alıp almamakta kararsz kaldı dedim al tek başınasın o sana büyük yardımcı olcak iyiki almışum abla sağol valla dedi 

(19,557 puan) tarafından

Bende tek başımayım aşko bide kızım var ikisi bir zor olur diye almak istiyorum 

(23,459 puan) tarafından
+1

Bence al bitanem

+2 oy
(15,557 puan) tarafından

Diğeri 6 aydan sonra tehlikeli oğlum 6 aylıkken tutunup kalkmaya çalışmaya başlamıştı 1 yaşına kadar tetikte kullandık :)

2. Olandan da kızıma almıştık Joie marka vardı doğru düzgün kullanamadık oğlum da belki 2 ay yattı sonra kendini kaydırmaya başladı 😂

(19,557 puan) tarafından

Aşkım bende 4 5 ay kullancam ondan sonra Park beşiğe 

(15,557 puan) tarafından

He iyi öyleyse al ☺️

+2 oy
(1,360 puan) tarafından

Ben ikisinide kullanışlı bulmuyorum beşik çok küçük 2 3 aya kullanayabilirsin gibi elektrikli sallanan Ana kucağıda çok kısa süre kullanılır gibi duruyor  çok az kullanıp kaldıranlar vardı çevremde ben düşünmüyorum o yüzden onun yerine kızına yatak alıp Park beşigi ikinci için kullanabilirsin 

(19,557 puan) tarafından

Kızımda çok küçük ama henüz 1.5 yaş 

(1,360 puan) tarafından

Yerin varsa yanına Park yatak yatak koyabilirsin 2 tane

+2 oy
(6,627 puan) tarafından

Elektrikli olan pratik ama çok uzun süre kullanılmıyor bebek 7 aylık olduktan sonra içine sığmıyor küçük geliyor diğeri güzel bence sadece beşik olanı alsan yeter

(19,557 puan) tarafından

Sallanani almayım mi

(6,627 puan) tarafından

Elektrikli olan iyi ama çok az kullanıyorsun en fazla 6 ay sonra bebek sığmıyor içine kardeşimde vardı onun bide çocuklar iri yarı doğdu üç ay salladı tamam sonra kullanamadı ben ana kucağı aldım 27 aylık oldu hala yatıyor içinde

(6,627 puan) tarafından

Bundan benimki göründüğünden daha büyük ve kullanışlı 

image

(6,627 puan) tarafından

Ayarlanıyor üst kısmı çıkıyor sağa sola aşağı yukarı sallanıyor

image

(19,557 puan) tarafından

Bunlar manuel ya canım benim öteki cocukta ufak en azından biriyle ilgilenirken biri ilgisiz kalmasın diye ilk aylar istiyorum ama bakalım 

+2 oy
(15,031 puan) tarafından

Beşiği alma annemın oraya gecici aldım oyuncak gibi sağlam değil bence 

(19,557 puan) tarafından
+1

Abla başka markalara baktım bu banada iyi gelmedi 

(15,031 puan) tarafından

Başka bak kuzum joie, chicco, kanz, kraft bunlar daha iyi az daha ver en azından ulan çocuk düştü mü demezsin 

(19,557 puan) tarafından
+1

Yine bu model ama odadan odaya taşıyabilmem lazım öyle yapayım en azından 6 ay kullansin 

+2 oy
(265 puan) tarafından

1 ci beşiği tavsiye etmem bende aynısını aldım ama bebeğim 1 yaşına girmeden ayakları kırıldı hemen bence üstüne ekleme yapıp başka beşik almalısın şimdiden Hayırlı olsun canım

(19,557 puan) tarafından

Aşkım 4 5 ay kullanmak için bu sonrası Park beşiğe gecicek 

(265 puan) tarafından

Hayırlısı hangisiyse o olsun canım

+1 oy
(917 puan) tarafından

Kendi sallanan bimmmi a101 birine geliyordu aktüelde gördüm bi bakın ,ilk beşiği ben kullanıyorum bebeğim 3 aylık oldu sadece onda uyuyor sallaması çok kolay gecede öyle baş parmağım ile bile salla biliyor bebek tutunup kalkmaya başlayınca zaten ilk çocuğumda da Park yatak almıştım ondan bile kendini atıyordu yani hangisini alırsan al tutunup kalkınca yere minder atıp uyutman lazım yoksa kötü kazalar geçirir

(19,557 puan) tarafından

4 5 ay kullancam canım 

(917 puan) tarafından

O zaman ilk attığın Süper bende öyle rahatım tavsiye ederim 

+1 oy
(178 puan) tarafından

Beşikten bende de var kullanişli

(19,557 puan) tarafından

Sağlam mı askom 

(178 puan) tarafından

Vala bemdeki saglam 4 yildir bende asko nasipse dogumdan sonra tekrar kullancam

(19,557 puan) tarafından

Kiwi markaya baktım arada çok az fiyat farkı var o daha sağlam görünüyor 

+1 oy
(2,498 puan) tarafından

Alttaki çok kısa bir süre kullanılıyor. Bende elektrikli aldım eşimin ısrarı ile kızım pek yatmadı bir süre sonra sığmadı içine. Bence alma verdiğin parayı çıkaramıyorsun elinde kalıyor. Üstteki daha. Kullanışlı geniş ayaklanana kadar yatar içinde. Bir ip bağlarsın sallarsın. İlk cocugumda üstteki gibi vardı memnundum.

(19,557 puan) tarafından

Bu çocuk kolik olursa hergun birinizi sallamaya cagircam gelmeyen ne olsun 😃😃😃🍭

(2,498 puan) tarafından

🤣🤣 şekerim kolik bebeği neyde sallarsan salla yine kolik 😀 bunda duracak mı kolik olursa 😀

(19,557 puan) tarafından

Aşkım kızım pusette sallanarak uyudu 4 ay 😃😃 sallanmak Gazi dağıtıyormus

(2,498 puan) tarafından

Bunu da poşette sallarsın 🤪 ilerde ihtiyacın olursa alırsın o zaman ama buna 4 aylık olunca sığmaz bence çok küçük hele birde iri bebek olursa. Kızımın boyu uzun mesela sallanan beşiğe 4 aydan sonra sığmaz oldu. 😀

(19,557 puan) tarafından

Benimde bebeler iri oluyor kızım prematüre doğdu ama çok çabuk topladı maşallah 

+1 oy
(354 puan) tarafından

Benimde var beşikten kizimin çok rahat ettim al al 

(19,557 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ❤️ 

+1 oy
(5,255 puan) tarafından

Ama bi süreye kadar kullanabiliyorsun canım emin ol 

Beşiği büyük al bunu 8. Ayda degistirdim büyük park beşik aldim sıgmadi kızım 

Alttaki elektrikli olanı da fazla kullanamiyorsun 

Bunlara vereceğin paraya çocuklarının başka ihtiyaclarini al bence 

(19,557 puan) tarafından

Aşkım Park beşik var kızım kullanıyor doğacak çocuğa da 5 6 aylık geçici bunlardan alıp sonra kızıma yatak bakcam kızımda ufak olduğu için oda benim odada en azından bu küçük az yer kaplar

(5,255 puan) tarafından

O zaman beşiği al canım 

Diğerine boşuna para verme yazik

(19,557 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🌹 🦋 🌸 

+1 oy
(980 puan) tarafından

O besik küçük.  Arkadaşım aldi 10 ay anca yatırdı. Kimisi 6 ay anca kullaniyor.

(19,557 puan) tarafından

Banada o kadar lazım ilerisi için Park beşiğim var 

(980 puan) tarafından

Sen bilirsin. Bazı bebekler inat oluyor. Buna alisipta park besige yatmamazlik etmez inşallah 

(19,557 puan) tarafından

Benim kız 4 5 ay Park beşiğe yatmadı kolikten pusette yattı ya da yerde kolik Bebek çok zor o sebepten sallanan bişey istiyorum yoksa Park beşiğim var onu bebeğe kullanırım kızıma yeni alırım en azından 1 yıl öyle böyle idare edersem sonrasında kızıma oda yapacağım kızımda küçük henüz 1.5 yas

(980 puan) tarafından

Hayırlısı bakalım ☺️

+1 oy
(1,768 puan) tarafından

Tatlım beşiği biz oğlumda aldık ama pek kullanamadık. Uzun vadeli kullanıma uygun değil. Bir yaş gıbı çocuk içinde uyurken sağa sola rahat dönemez eğer çok dağınık uyuyan bir bebekse. benim oğlum öyleydi. Çok dağınık uyurdu beşikte dönmek istediğinde uyanırdı hep biz pek verim alamadık ama belki memnun kalanlar vardır. Yazarlar 

(19,557 puan) tarafından

Kız daha dogurmadim😃😃 bana 5 6 ay için lazım sallanan bişey sonrası için Park beşik var

(1,768 puan) tarafından

Tmm canım al öyleyse. Pratik iş görür. Odadan odaya da taşıyabilirsin zorlanmadan

(19,557 puan) tarafından

Zaten o yüzden istiyorum sırf Park beşik kapıdan geçmiyor bu en azından taşınır 

+1 oy
(305 puan) tarafından

Beşiğin üstü açık tüllü takmalı olanlari var canım onlar daha iyi kullanışlı ben kullanıyorum şuan onu al derim bu biraz daha dandik hassas oluyor 

(19,557 puan) tarafından

Onada baktım canım benim kızım da yatak odamda Park beşikte buda küçük ya az yer kaplar diye ufak almak istiyorum 

+1 oy
(3,297 puan) tarafından

O kadar memnun kaldım ki Nur 1 numaradan kendi  evime,anneme köy evine toplam 5 tane +1 tane de elektrikli aldık☺️Halâ gündüz sallarım onda. 3 buçuk yaşlar ama kaplumbağa gibi evleri sanıyorlar. Ayaklar iki büklüm 😂 Bide 2 tane de mobilya vardı. Eşim yemin etti daha almam beşik diye🤭

(19,557 puan) tarafından

Kimisi çok memnun kimisi değil kararsız kaldım askom

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 98 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 995 göst.
0 oy
1 cevap 102 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler