0 oy
295 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (39 puan) tarafından

Ya eşimden sikayetçiyim bizimle hiç ilgilenmiyor akşam işten geliyor eline telefonu alıyor Okey oynuyor sosyal medyada video izliyor bebeğim daha 11 aylık akşama kadar biz onun anası babası oturuyoruz ya insan karısıyla bebeğiyle vakit geçirmek istemez mi yok anam telefona haps olmuş anlıyorum yoruluyor ama bizde insanız köy yerinde canımız çıkıyor. Bir derdimi sıkıntımı anlatıyom dinlemiyor kaynanayla kayinbabayla zaten çok anlaşamıyom evi ayiracam diyom yanaşmıyor sehirden ev alalım 1 milyonluk altın var üzerine de kredi çek gidelim burdan diyorum altınları bozdurmak istemiyor borç altina görmek istemiyor evi kendi geçindirmek istemiyor herşeyi babasının üzerine yıktı iyice bunaldım kayinbabam hep küfür ediyor kaynanam menmuniyetsiz onlarla oturmak istemiyorum köyde kendi evim var esyalarim var kendi evimizde yatıyoruz sabahın köründe yanlarına çıkmak zorundayım cikmasam surat yapıyorlar eşim sorumluluk almak istemiyor çok yoruldum çok bunaldım hep ilerisini düşünmekten bıktım sizin kocalarda böyle mi işten gelince en azindan biraz bizimle ilgilense telefondan kafasını kaldirsa ama yok ona hava hoş ekmek elden su gölden yaşıyor bana da sen çok şikayet ediyon diyor konusuyorm uyarıyorum ha ona söylemişsin ha karşı duvara farketmiyor ona anlatmaktan da bıktım.

10 Cevaplar

0 oy
(25,319 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım 😐

(39 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun.

-Reklam-
0 oy
(3,879 puan) tarafından

Rabb'im yar ve yardımcın olsun inşallah kardeşim, anlıyorum seni benim eşimde telefonda çok vakit geçirse onu uyarıyorum valla yoksa kendini kaybeder gider 

(39 puan) tarafından

Uyurmaktan da sıkıldım artık yoruldum eşimi çok severek evlenmiştim daha 2 yıl da olmadı evleneli resmen her konuda beni hayal kırıklığına uğrattı o kadar üzgünüm kırgınım ki derdimi gorumcelere anlatiyorm amcasının eşi var ona anlatıyorum kaynanamla aramda olanlari herkes beni hakli görüyor bir eşim sağır bir eşim dilsiz o da masraf olacak korkusundan 

(3,879 puan) tarafından

Bazen eşine rest çekmen lazım madem tatlı dilden anlamıyor sende onu yok say, madem böyleydin ne diye benimle evlendin aile ne demek bilmiyorsan bunu bana söyleseydin de ona göre kararımı verecektim, derdim eşime yani eğer cidden kalın kafasına girmiyorsa bende vura vura sokardim kafasına 

(39 puan) tarafından

Kaç defa yaptım bu şekilde olacaksa ben gidecem çekemem dedim umursamıyor küsuyorm konuşmuyorum sende çok şımariyon diyor konuşmak gülmek istemiyorum artık onunla gönlümü alıyor sonra tekrar aynı tas aynı hamama dönuyoruz 

(3,879 puan) tarafından

İkinizinde düzelmesi şart bacım Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah :(

0 oy
(20,932 puan) tarafından

Evin ayriymis niye kaynana yanına çıkıyorsun ki surat asiyorsa assin öyle öyle alışır 

(39 puan) tarafından

Şimdi köy yerinde işler var onlar bitsin çıkmayacam evde KPSS ye çalışacam çok laf ederse de babam arkamda alırım bebeğimi giderim kocamda anasiyla babasıyla kalsn artık yaktım gemileri ne olacaksa olsun

0 oy
(1,742 puan) tarafından

Cocugu sanki tek basimiza mi yaptik dogurduk babalarda ustune duseni yapicak. 

Her gun babasiyla bi aktivite yapar benm oglan.

Bazen yorgun oluyor onu anlarim bi sey de demem zaten.

Ama hafta sonlari 2 gün evde o yüzden mutlaka baba ogul disari cikarlar.

(39 puan) tarafından

Yok valla zaten köy yeri doğru düzgün dışarı çıkmayız çıkınca en çok yaptığı bebek arabasini sürmek eve gelir yemeği yer uzanır uyuyana kadar telefonda uyarmaktan da bıktım yanımıza gel demekten de bıktım yanına gidince de şakayla karışık laf ediyor diye gitmiyoruz artık biz oğlumla içerde oynuyoruz o balkonda telefknda Okey oynuyt

0 oy
tarafından

Elinden alip duvarda paralayacaksin kuzum

(39 puan) tarafından

Başka çare bırakmıyor zaten.

0 oy
(5,377 puan) tarafından

Valla bence çoğu erkek bunu yapıyor canım 

Benim eşimde arada yapıyor kalkiveriyorum 

Bi ara pubg indirdi sildim 

Bizim el atmadigimiz sürece böyle gidiyor 

(39 puan) tarafından

Kocaman adamı sürekli iyarmaktan sürekli konuşmaktan da sıkıldım yoruldum kendi düşünsün istiyorum içinden gelerek yapsın zorla değil istiyorum ama onu da yapmıyor 

(5,377 puan) tarafından

Bu devirin erkeklerinin çoğu sıkıntısı bu bence 

Eskiden çok daha iyimisti hersey 

0 oy
(3,503 puan) tarafından

Aynı valla daha az önce bunun tartışmasını yaptık. Evlendiğimizde eve televizyon almayan adam, kafasını laptoptan telefondan kaldırıp yüzümüze bakmıyor. Ne anladım ben bu işten. Madem tv alaydın da hep beraber izleseydik diyorum. Sakarya Fırat eski bölümleri izliyor laptoptan. Bi yüzümüze bak sohbet et diyorum. O an dikkat ediyor sonra yine aynı. Ama senin işin daha zormuş kaynana kayınbaba kahrı çekiyorsun Allah yardımcın olsun 😿🤲

(39 puan) tarafından

Yine sizin eşiniz yüzünüze bakiyormus sohbet esnasında bizimki dinlemiyor bile çileden cikiyorm konuşmaya başlayınca da sinirden ağlıyorum doğru düzgün konuşamiyorum öyle olunca da

0 oy
(5,096 puan) tarafından

Bak öğlen bi post paylaşılmıştı her gün cuma suresini okuyun diye benimkide aynı tek fark kaynana kayınbaba yok bende ilk defa duydum bugün başladım okumaya sende oku istersen 

0 oy
(354 puan) tarafından

Çok zor Allah kolaylık versin ben eşimle kızimlayim

0 oy
(1,931 puan) tarafından

Benimki de öyle. Anca hamileyim diye çocukla biraz ilgilenir o kadar. Yoksa biz de aynı evde yaşayan ıkı insan gıbıyız

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 527 göst.
0 oy
14 cevap 433 göst.
0 oy
9 cevap 391 göst.
21 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde 2516 (2,236 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,430 soru

24,098,895 cevap

332,265 kullanıcı