Bazı şeylerin olması için gerçekten kötü mü olmak gerekiyor anlamıyorum çoğunuz biliyorsunuz zaten kaynanamla oturuyorum ama gram anlaşamıyoruz toki çıkmadı bizimde depremden önce aldığımız bi ev vardı oraya ilk ağır hasarlı denilince bizde köye ev yaptırdık birlikte oturuyoruz 2 buçuk senedir neyse oraya ağır hasarlı denildi ama sonradan değişti falan bizde borcumuz var diye kiracı bulduk oturuyordu 1 yıldan fazladır neyse toki çıkmayınca bizde iş uzayacak daha fazla oturmayalim dedim ben eşimde ailesine söyledi onlar ilk bozuldu ama istemediğimizi anlayınca o eve gitmek istediler çünkü kaynim şehirde çalışıyor köye gelmiyor onlar gitmek istedi neyse kiracıya söyledik tam 4 ay önce kadın su gün çıkarım bu gün çıkarım bizi oyalıyor en son 1 ay önce aradığımızda 1 2 haftaya arkadaşımın evine geçeceğim orada tadilat var dedi bizde tamam dedim dün eşim aradı ama ev bulamadım arkadaşımın evi de uzun surecek demiş bugün de kayananm komşular falan sabah dışarıda aşure yapıyor kaynanamin kız kardeşi yigenleri falan da var bayağı kalabalık bende oradayım neyse bu kiracidan açıldı konu kaynanam kızdı çıkmıyor dedi kiracı kaynima da dün konuştuğunda mutfak eşyalarını topladığını söylemiş kaynanamin yeğeni de bence o kadın sizi oyalıyor parmağında oyalıyor kaç aydır bende bence de yalan atıyor dedim kaynanam bi bağırdı bana sende beni kovmak için elinden geleni yapiyon dedi şok oldum dilim tutuldu ben sana bisey demiyorum ki kiracıya diyorum dedim yeğeni falan sana bisey dediği yok dedi neyse ben aşırı bozuldum çektim eve geldim sonra yeğeni geldi arkamdan haklısın ne diyim ki dedi ama kızlar gerçekten çok kötü oldum orada sonra kaynanam eve geldi hem suçlu hem güçlü biz gidiyoruz apart tutuyoruz demeye bende beni o kadar kişinin içinde yerin dibine sokmaya hakkınız yok falan dedim hala kendinin haklı olduğunu zannediyor yaa kendisi de diyor bizi oyalıyor diye ama ben diyince suçlu oluyorum benim her lafım size batıyor dedim kadın resmen benle uğraşıyor yaaa şimdi ben haksız mıyım kızlar
Defolsun gitsin aparta takma boşver sen kiraciyida aricaksiniz surekli o gün vermicek sen mühlet vereceksin 1 ay icinde cikin diceksin cikmazsan polisle gelirim diceksin bak nasil cikiyor
Gerçekten hala elim ayağım titriyor Allah bildiği gibi yapsın gerçekten
Kiracıya da canım temmuz da evi boşalt dediğimiz halde hala ben ev bulamadım diyor biz ev bulduk jendine şimdiki oturduğu evden bile daha güzeldi ama inada yapıyor oda
Şöyle bir durum olsa kiracıyı başka konudan çıkaracak olsanız senin dediğinde hiçbir şey yok zaten belki de duymazdı bile bu sözü ama iş kendine döndüğü için tepki vermiş, söylediğin gibi anlaşamadıgınız için böyle davranmış boşver
Canım kendisi de söylüyor çıkmadı falan diye ve konuyu açan bilr kendisi
Gerekeni de söylemişsin zaten boşver canım, sıkıştırın kiracıyı da yoksa mahkemeye verecez filan deyin
Hayır benim takıldığım yer sürekli kendisi haklı her kalan herkes haksız
Haksız olanı göster hepsi haklı 😅
Valla artık ne olacaksa olsun moduna geçtim
Çok afedersiniz kızlar ama sektirsin gitsin nereye giderse herkes aynı şeyi söylemiş sen diyince mi sıkıntı
Ve konuyu açan bile kendisi canım düşün
Bende deprem bölgesindeyim eşimin ailesi çadırda kaldı aylarca bende ailemin yanına gittim eşim askerdi kaynanam ikide bir çağırıyordu annem çadırda üst üste mi yatacaksiniz kocası gelsin evine gelir senin yanına niye gelecekmiş dedi göndermedi beni senin eşinde keşke kiraya falan çıksaydı ne işi var köyde anasıyla
Benjm eşim aşırı annesinin sözüne bakan birisi maalesef annesi haklıdır her zaman deprem zamanı da istemediğimi söyledim ama her zamanki gibi dinlemedi benim eşim
Nerde yaşıyorsunuz canım
Hatay canım
1,474,295 soru
24,137,218 cevap
334,361 kullanıcı