2 yaş doğum günümüz 😍😍
ömrüm 2 yaşında
Defne Mavi'me mavi pasta 💙💙
pastayı parmaklamayan bizden değildir 😂😂
Ömrü hayırlı olsun pastaya süslemelere bayildim
teşekkür ederiz, abartı olmadan süslemeye çalıştım 💙
Maşallah kuzuma. Herşeyi çok özgün olmuş. Gösterişten uzak ama çokta güzel. Mutlu yaşları olsun maviş prensesin ❤️.
teşekkür ederiz🤗
bu kadarı bile kızımı mutlu etti😍
Mutlu yıllar prensese
Pastanız çok sade olmuş 😀
teşekkür ederiz 🤗
ya çok güzel şekilli pastalar vardı da dedim en güzeli sade olsun, ileride kendi isterse o zaman yaptırırız
İyi ki doğmuş minnoş ❤️ Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah ❤️
teşekkür ederiz💙
İyi doğmuş mavi prenses
Maşallah maşallah maşallah 🧿 🧿 🧿
teşekkür ederiz 💙
Maşallah 🥰 İyiki doğmuş 🥳
valla iyi ki doğmuş, iyi ki doğurmuşum 😍💙
İyiki doğmuş prenses 🎉💃🏻🎂🍭🍬
Maşallah çok mutlu olsun hep gülsün inşallah ♥️♥️♥️
amin inşallah, teşekkürler 💙
Nice sağlıklı yaşların olsun minik kuş bizimde haftaya Minnie mouse tutturduk bu senede 🙈
bizimki daha bilmiyor Allahtan 😂😂
Pasta ve süsleme çok güzel olmuş iyi ki doğmuş küçük hanım 💙
Ben 1 yas doğum gününde sade pasta yaptırdım kısmetse 2 ay sonra 2 yaşı var yine sade yaptıracağım çok güzel oluyor ben çok seviyorum gösterişsiz sade
böyle benim de hoşuma gitti, ileride kendi isterse farklı bir şey ona göre yaparız
Ne güzel bak gösterişten çok uzak bir pasta
Ayyy ne giydireceğim diye delirmeden yapılan bir doğum günü çok beğendim
Hayırlı yaşları upuzun ömrü sağlıklı seneleri olsun 🩵
çok teşekkür ederiz 💙
evde kendi kendimize özenli olmaya çalıştık, anı kalsın kızıma. kendi hatırlamaz ama fotoğraflara bakmak hoşuna gider diye
maşallah barekallah daha nice yaşlarına çooook güzel olmuş
Seneye muhtemelen bir figür takıntısı olur :) Ben de 1 ve 2 yaşta sade şeylere yönelmiştim küçük figürlü. Yarın 4 yaş olacak, tutturdu orca istiyorum diye. :) 2 aydır fena halde taktı orcalara. :D Nereden gördü, neden sevdi bu kadar hiçbir fikrim yok. Güzel yaşları olsun. Sağlıkla, mutlulukla.
bir şeylere takana kadae böyle devam 😂😂
elsası, mickeysi bitmez bunların😅
orca ne bilmiyorum bile 😅😅
İki 💙
Sağlıklı, kahkaha dolu bir hayatı olsun
amin canım inşallah 💙
Bu platformda en sevdiğim insanlardan birisin yorumların çok güzel kızının da ömrü bahtı güzel olsun çok güzel bir kutlama olmuş
çok teşekkür ederim canım 💙💙
Maşallah nice sağlıklı mutlu yaşları olsun çok beğendim sade ve zarif. pastada ki sadece "iki" ye bayıldım ♥️ kızlarımızın arasında 3 ay var nasipse bende ekimde böyle sade bi şey istiyorum
başta süslü bir şey yaptırayım dedim, sonra düşündüm hani bilmiyor daha, şeker hamuru olsa alıp pnu yiyecek. ileride kendi istediğinde süslü bir şey olur, şimdi amaca hizmet etsin dedik. böyle de çok hoş oldu
Kesinlikle aynı fikirdeyim 1 yaş da eşimin ailesi d.günü yapmak istedi ama ben fotoğraf çekiminin daha güzel bi anı olacağını düşündüm 2 yaşta biraz daha anlar diye senin gibi sade istiyorum çok beğendim 🥰
Parmaklanan pastanın tadı ayrı bir güzel olur 😌
Nice sağlıklı yaşları olsun 💙
zehri aldı artık hep yapar😂😂
O parmaklardan anca bal damlayabilir, o yüzden her şeyi barnaklayabilir😇
yerim o barnakları ben 😂😂
O ne güzel bir isimdir öyle 💞 maşallah sağlıkla büyüsün güzel yaşları olsun 🌸 dünya ona hep mavilikler getirsin hayatında hiç siyah gri görmesin 🥰🌺
ay çok teşekkür ederim 💙 büyün çocuklara olsun inşallah
Rica ederim canım inşallah 💞
Maşallahhh nice senelere🥰bende mavi ismini cok seviyorum ya
Banada aşk ve mavi dizisini hatirlatiyo hep
Banadaa ,kizlarimin mavi gozlu olcagini bilseydim ikisinden brini mavi koyardim
teşekkürler💙 mavi benim aklımda olan bir isim değildi hiç, eşim çok istiyordu kızım olursa mavi koyacağım diye. şükür kısmet oldu
MasAllah saglikla buyusun
teşekkür ederim 💙
1,493,187 soru
24,397,750 cevap
349,891 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın