0 oy
388 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,241 puan) tarafından

Kaynanamla eltisi bitişik oturuyor biz de bir alt katlarında oturuyoruz ben her gun oğlumu kaynanama götürüyorum orada cok eğleniyorlar amcası da var ev geniş akülü arabası orada falan neyse yengeyle de bir ev gibiler bazen bir yemek pişiyor bazen ayri ayri ama genelde markete bile beraber giderler 

Konu şu benim oğlum yengeyi hic sevmiyor daha gördüğü an bağırmaya kızmaya basliyor yenge de gerçekten cok seviyor 2 torunu var gerçekten onlardan ayırmıyor oğlumun sevdiği bir yemek olsa bir tabak gönderir yukarı olsam hemen getirir bak kedi var kuş var cok guzel oynatır ama oğlum hic istemiyor o da ısrarla sevmeye calisiyor ne yapacağımı şaşırıyorum ısrarla kucağına aliyor ağlamasın diye balkona çıkartıyor ama yine de ağlıyor sonra geri getiriyor mecbur gecen artik ağlayacağım bu cocuk beni niye sevmiyor dedi çocuğuma mi üzüleyim yengeye mi üzüleyim bilemedim. Siz olsanız tepkiniz ne olur? 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sanırım yaşlı olduğu için biraz takılmış sevmemesine. Normal ilgili sevgili biri olmasa sadece inattan kucaklamaya falan çalışanlar olsa bu kadar bile müsade etmem. Ama aranız iyi olduğuna göre bir daha çocuğa yaklaştığında o daha küçük üstüne gitme sen ısrar ettikçe zorluyor ikinizde üzülmeyin diyerek fazla uğraşmamasını isterdim

(4,241 puan) tarafından

Kesinlikle bile bile yapsa ben de müsade etmem ama gerçekten sevmek istiyor aslinda diyorum yenge sen cok israr ediyorsun ondan oyle davranıyor 2 kere uzak duruyor 3.ye yine ayni 🥲

-Reklam-
0 oy
(1,852 puan) tarafından

Bu doğru değil aslında inatlaşırsa çocuk da inatlaşır benim kızım da öyle istemediği biri olduğu zaman ağlıyor ben bu durumu doktorla da konuştum üzerine gitmeyin zorlamayın kendisi yaklaşmak isterse yaklaşır zorlarsan inatlaşır durum daha kötüye gider dedi biri zorla kucağına aldığı zaman yada öpmek istediği zaman ben uyarıyorum zorlamayın kendisi yaklaşır diye dün misal kuzenim geldi ilk defa gördüğü için oynamak istedi biraz alıştıktan sonra oynamaya başladı bence yengeyle konuşun kırmadan konuşursan seni anlar 

(4,241 puan) tarafından

Söylüyorum aslinda yenge senin ısrarla alacagini biliyor önlem olsun diye bağırmaya basliyor diyorum 2 kere duruyor 3. Ye yine gel bakalım ağlamak yok diye alıyor kucağına 

0 oy
(496 puan) tarafından

Bence yengeye söyleyin bir süre çocuğa dokunmasın sonra çocuk kendi yengeye yaklaşmaya başlayacak oğlum da yaşadığımız bir konu

(4,241 puan) tarafından

Biraz kırmadan söylemeye calisiyorum ama 

0 oy
tarafından

Oğlun kaç yaşında canım 

(4,241 puan) tarafından

1 yasinda 

tarafından

Canım biraz daha zaman tanıyın çocuğa , daha anlamıyor ilerleyen zamanlarda tabiki düşkün olacak çünkü çocuk sevildiğini anlayacak 

(4,241 puan) tarafından

Of ya kırılacak diye bir sey söylemeye çekiniyorum bu sefer oğluma üzülüyorum 

(6,690 puan) tarafından

Benimki yabancı biri çağırsa gidiyor. İstemiyorum gitmesini ne yapsam gitmez öcü möcü gitme de diyemem 😀

0 oy
(6,690 puan) tarafından

Benim kızıma ilk defa gördüğü biri hemen yanassa kucağına alsa kızım istemez. Bir süre uzaktan bakacak kızım sonra karşıdaki çağırınca gider 

(4,241 puan) tarafından

Ilk defa görmüyor aslinda doğduğundan beri hergun goruyor diyebilirim ama yine de istemiyor 

(6,690 puan) tarafından

Zorlamamak lazım çocuğu

0 oy
(22,190 puan) tarafından

Benimki de kaynanami hiç sevmiyor kaynanam onu seviyor ne yaptıysa sevmedi gitti sanırım birazda benden kaynaklı ben sevmiyorum onumu hissediyor çocuk sevmeyince sevmiyorlar.kaynanam benden biliyor tabide çocuk daha 1.5 yaşında ne anliycak benim sev dememden diyorum da babanne kızım cici söyle böyle diye ama yok asla sevmiyor 

(4,241 puan) tarafından

Kesinlikle hissediyorlar ya

0 oy
(26,853 puan) tarafından

Tepki vermezdim bu durumda ama çocuğu sakinleştirmek için sevdiği oyuncağı verirdim o esnada yada alıp konuşmaya çalışırdım üzülüyor yenge neden böyle yapıyosun lütfen sakin olurmusun diye

(4,241 puan) tarafından

1 yaşında cok anlayamaz o kadar ama yine de bak yenge cici yengeyi seviyoruz diyorum ay ay bak yenge göndermiş diyorum ama o ağlarken de üzülüyorum 

(26,853 puan) tarafından

Aynen çok küçükmüş ya 

0 oy
(11,557 puan) tarafından

Ben olsam oğluma derdim çok.ayip yenge seni seviyor fln derdim. 

Mesela kayınpederim benden nefret ediyor ama çocuklarımı çok seviyor dediğin gibi oğlum ondan nefret ediyor dedesi onu öpmek isterse bağırıyor dedeyi sevmiyorum diyo ben kızıyorum çok ayıp dede seni seviyo fln diyorum 

(4,241 puan) tarafından

Daha 1 yasinda oldugu icin o kadar anlayamiyor ama yine de yenge cici diyorum 

(11,557 puan) tarafından

O zmn küçüktür canım normaldir yengesi alınmaz 

0 oy
(204 puan) tarafından

Sevdirmiyorum uyarıyorum çocuk seni istemiyor kucaklama sevme alma diyorum çocuk bende kırmızı çizgi kimse umrumda olmaz

(4,241 puan) tarafından

Baskasi olsa ben de syni tepkiyi veriyorum ama her gun gördüğümüz biri yaşça cok buyuk bir de gerçekten cok seviyor oyle olunca ben de afalliyorum

0 oy
(3,675 puan) tarafından

Benim çocuklar da bu şekilde yapıyor bazen. En iyi çözüm, çocuğu direkt kucağa almaya çalışmamak. Önce biraz oynasın, uzaktan uzaktan güldürsün. Çocuk zaten kendi gider. 

(4,241 puan) tarafından

Bunu teklif edebilirim evet istemiyor demektense önce gel beraber oynayalım falan diyim sonra ben geri çekilip onlari bas basa bırakayım oyle oyle alışır sanırım cok teşekkür ederim 

0 oy
(3,815 puan) tarafından

Karşıdaki insanın samimiyetine gerçekten inanırsam çocuğumun alışması için elimden geleni yaparım ama karsimdaki insan samimi değilse onu uyarırım sevdirmek istemiyo kendi karari lutfen zorlama diye 

(4,241 puan) tarafından

Kesinlikle samimiyetine inanıyorum o konuda şüphem yok galiba alıştırmak icin uğraşacağım biraz 

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,316 göst.
11 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde irmikmoms (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 882 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 937 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 428 göst.