............................
Günaydın canım zevkli oluyor 2 çocukla
Kahvemi içtim kahvaltı şeysi 🤗
Günaydın afiyet olsun canim evet iki çocukla gerçekten zevkli ama benim paşanın durumunu biliyorsun asla düşmemesi gerekiyor şu an tam yürümeye başlamadı ama ayakta falan duruyor koltuklara tırmanıyor düşecek diye korkumdan sürekli tepesinde durmak zorunda kalıyorum bu ara hiç enerjim kalmadı 😄
Günaydın canım sabahın 6 bucunda kalktık oğlan sağ olsun sonra kiz uyandı
Dün anamda kaldım sabah bahçede hava mis gibi serin serin iyi geldi
bnde yeterince huni var verem sanda😂😂😂 afiyet olsun
Sana da afiyet olsun şekerim kız Bir de yaz günü diye mi bilmiyorum çok uyuşuk uyuşuk oldum 😄
Teşekkür ederim canım insan öyle oluyor bazen uyuşukluk dönemi 😂😂
Ya evet bazen seçebiliyorlar benimkiler mercimek Aslı ise akşam sabah mercimek çorbası versem yerler 😄
Günoooo 7 den beri ayaktayız çok şükür 😂
Benim huni eskidi yenilemem lazım o ara Sanada alayım bi Huni 😂
Allah razı olsun hayrına bana da ver bir tane geçen gün mutfakta ki huniyi oglum gerçekten kafama geçiriyor dedim ki layigimi buldum 😀😀 ben çözümü böyle buldum yoksa enerjim yetmiyor anacığım bunun peşinde sürekli koltuklara tırmanıyor
Bizde enerji biter onlarda bitmez 😂 benimkilerin enerjileri hiç bitmiyor valla gece uyurken bile kıpır kıpırlar 🤪
Ben artık dayanamayınca aşağı indiriyorum ama sıcaktan durulmuyor
Bazen uygulama kafayı yiyor baksana
Yemin ederim 2 ay öncede geçenlerdede bi başkasının adı yazıyordu hatta post bile açacaktım uygulama ile alakalı bi problem
Bir ama eski bir hesaptı galiba birinin hesabı bende açıldı hatırlıyorum ama o zamanlarda uygulamayı tam kullanmadığım için çok da anlayamamıştım ama iyi bir şey değil hadi sen benim yakın arkadaşımsın ben de buradan anonim biri değilim ama farzet ki özelden birileriyle özel bir şeyler konuşan birileri varsa eğer arkadaşıyla falan yani sorun yani
Kesinlikle katılıyorum
Hatta ben de çok ciddi bir güvenlik açığı burada insanlar ekran görüntüleri ile bile tehdit ettiler düşün hata benle özelden mesela emine'ye falan çocukların resmini atsam oldu yani mühim değil özel görüntüler falan değil ama farzet ki başkalarını görmesini istemiyorsun ya bence bu ciddi bir sorun bunu admin'e bildirmek lazım
@admin hanım bi bakar mısınız?
Hahaha ödül kupası gibi afiyet olsun. İki gündür geç yatıyor ama erkenden uyanır uyanmaz kalkıyor yataktan bıdı bıdı konuşuyor.
Günaydın canım kız bugün de benim oğlan uyuyor kızım kalkmış erkenden anne ben uyandım günaydın Bir de ayağına topuklu ayakkabıları var nereden aldım Allah'ım tıkır tıkır onları giyiyor tepemizde uyutmadı bizi oğlum da sağ olsun şu an bütün koltuklara tırmanıyor düşecek diye korkumdan hiçbir şey yapamıyorum enerjim yetmiyor artık kendime böyle yarım litrelik kahveler yapıyorum 😄
Günaydın canım sana iki huni alıcam hak ediyosun😂 maşallah ne enerjikler ya Allah kolaylık versin.
Kız bu ara yetemiyorum çocuklarla bayılıp kalıyorum akşam işim gücüm hep kalıyor vallahi Allah'tan işim yok da bu ara free takılıyorum 😄
Günaydın ben hâlâ sarı renkli istiyorum lütfen not alalım ikinci kahvaltıyı hazırlamaya gidicem birazdan
Bismillah ben daha biniciyi bile hazırlamadım kız ne ikincisi
Sabah 6 buçukta kalktı benim kız açım dedi hazırladım ağzına lokma sürmeden geri uyudu şimdi de işte ikincisi maksat anneye eziyet
Benimki de onu uyuyacağı zaman yapıyor aklını almayacağı şeyler istiyor
Cevap veriyorum ikinci kahvaltı da da ağzına bişey koymadı bide diyor ki sen öğlene bi nane çorbası (şehriye çorbası)yapta midemize iyi gelsin diyo
Ay tam eziyet küpleri ya
Ben uyanığım yetmiyomu 🥴
Siz kimdiniz sevgi hanımmıydınız 😂
Ahahah burada benim anonim takılmam mümkün mü 😄😄
Bir ada mümkündü sonra mümkün olmamış yine s.polat yapmışsın 😂
Kız onda da her yere yazmıştım 😄
☺️☺️☺️☺️☺️
Hunim yok ama sana bir tane hediye alabilirim 😂😂
Günaydın afiyet şifa olsun 🌸
Ya yürü git ya biz burada yanalım sen çatır çatır sobalarını yak çayını demle o mis gibi manzaranla kahvenin çayını iç gel bana huni al ayıp ayıp 😄😄😄 insanlar yolla çocuğunu şurada dag bayır salayım oynasın
Ahhh yakın olsakta alsam vallahi benimki dünden razı çok mutlu olur onları oynatır beraber coşarlar😂😂
Ya diclemden Güzel abla olur ah nerde nerde
Bu aralar ben büyüdüm abla olacam diyip duruyor benim de küçücük bir kardeşim olsun diyor onu çok sevecem diyor anne ne olur bir tane bebek al bize diyor ama karnından al diyor 😂😂
Oy kuzum benim ya ya Hülya inşallah artık her şey daha güzel olacak Allah benim kuşuma da bir tane Minnoş kardeş versin inşallah
6. 30 da kızım uyandırdı 😁 oğlum da 8 gibi kalktı, iki çocukla hayat zorunda ötesi gercekten zor pro max bu arada afiyet olsun
Of aynen ya kızım psikolojikmen çok beni yoruyor şu an 3 yaş sendromunda oğlum da hareketlendi Allah'tan çok ağlaması zırlaması yok ama ikisini toplayınca zaten birbirlerine yetiyorlar 😄
Günaydın canım ayy gülüm erkek cocuklarima bukadar yüklenmeyin yavv benim de aksine kızlarım erkek çocuğu gibi oglanlarim mazlum 🤣🤣🤣
Kız ben kızımı hiç sevmiyorum zaten o bir ömür tüketen şu an 😄 o benim psikolojikmen yoruyor oğlum çok hareketlendi bu ara o yüzden çok yoruluyorum
Uslanacaklar annesi ozaman da bugunlerini arayacaksın monoton bir hayat sesizlik okadar sikilacaksin ki canları sağolsun
Ya sağlıkla büyüsün de oğlum kazasız belasız inan ben yorgunluğunda evimin düzeninin değişmesinde değilim Yeter ki çocuğum şu anda çok iyiye giderken Allah korusun bir düşmesi onu çok geriye itebilir o yüzden çok tedirginim stresli bir yorgunluk benimki
Allah korusun canım benimde küçük kızım öyle şuan gözümü iki dakika üzerinden ayiramiyorum ama şimdiki nasıl çok değişik gerçekten büyük oglum 23 yaşında ozamanlar telefon falan yoktu yavrumu koyardım önüne oyuncak dokerdim saatlerce oturur oynardı şimdi ev oyuncak dolu yüzüne bakan yok hep fenalık peşindeler😜😜
Ya benimkiler de televizyon doğru düzgün izlemezler sürekli açık oysa ki evde ses olsun diye telefon zaten hiç alıştırmadım bilmezler de kullanmayı bize sürekli irtibat halindeyiz maalesef ki ya kötü bir durum da değil çocuk da oturup bütün gün televizyon izleyen bir çocuk olmasını ben de istemem ama bana sarıyorlar sürekli beynim yoruluyor 😄
Afiyet olsun canım en iyisi valla bende aranıza katılabilir miyim
Günaydın canım gel tabii aramızda yer çok 😄
Günaydınnnn aynı durumdayız:)))
Aramıza hoş geldin o zaman 😄
Günaydın günaydın 🤩 🌸Bebeler uyuyor benim derdim ne acaba 😁🤣😁 Memlekete gidecegim zaman kaç yıl oldu hala heyecandan uyuyamam🥹
Yaaa insan uyuyamaz ki ben de 4 yıl kadar gelin gittiğim şehirde kaldım ya 800 kilometre uzakta tabii senede 6-7 kere gelip gitmeme rağmen yine de her gelişimde heyecanlanıyordum birkaç gün önceden kazasız belasız git inşallah
Amin amin inşallah Allah razı olsun saolasin canim 🌸 17 yıl oldu kız bana 🤣😁 normal değilim zaarr
Kız oha 17 sene a nasıl durdun 😄
Kız evleneli 17 yıl oldu her gittiğimde aynı heyecan diyorum 🤣Yoksa 3 saatlik mesafede yaşıyorum yılda defalarca gidiyorum Şükür 😁
Haaa bende dedim o kadar nasıl durdu 😄 giderken eşim gidin 20 gün kalın diye gönderir 4 gün sonra biletinizi nezaman alıcam diye arar 😄😄
Afiyet olsun canim gunaydin valla ayilamiyorum ki bi kahve yapsam
Günaydın canısı ağzıma kahve bile sürmezdim ya bir senedir kahve içmeden enerjim yetmiyor eve ve çocuklara
Cunku 2inciyi dogurdun
Uyandım kız uyanmaz miyiz günaydın
1,464,538 soru
24,003,472 cevap
327,483 kullanıcı