0 oy
84 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (15,000 puan) tarafından

Kızlar geçen hafta dr a sordum aşısı çok güzel tutmuş dedi baya şişti yeri içi hafif iltihaplıydı. Gece bu patlamış ama kötü görünüyor panik yaptım. Görsel ekleyeceğim. Olması gereken bir şey mi bu ilaç falan kullanmak gerekir mi kızımda böyle bir şey olmadı benim ondan soruyorum 

image

5 Cevaplar

+1 oy
(6,957 puan) tarafından

Kızıminda şişmişti cnm ama bu kadar olmamıştı acaba üzerine mi yattı bebiş çok normal  doktor bize krem verdi bir kere sürdüm sinra kendi kendine kabuk baglayip iyileşti canım 

(15,000 puan) tarafından

Üzerine yatmıştır canım baya şişti dün dr geçen hafta normal deyince herhalde ben abartıyorum dedim ama sabah böyle görünce çok panik yaptım. Yazdım dr a ama cumartesi bugün ve ben memleketteyim pazartesiyi bekleyeceğim mecburen. 

(6,957 puan) tarafından
+1

O zamana kadar iyileşir cnm üzerine uyudugu için o kadar şişmiştir olmasa acile götür bir krem verirler 

-Reklam-
0 oy
(1,839 puan) tarafından

Normal gördüm, birkaç güne geçer. Geçmezse bir göster ama geçiyor. 

(15,000 puan) tarafından

Tamam canım sağolasın 

0 oy
tarafından

Yolunmus canım kasidiysa falan yavrun çok normal ama içine sinmiyorsa bı sağlık ocağına göster ama olması gereken böyle 

(15,000 puan) tarafından

Anladım balım çok şişti dönerken patladı muhtemelen gece. Pazartesi ye toparlanmazsa hastaneye bir uğrayacağım çok sağolasın 

tarafından
+1

Akıntı vs çok normal canım ama sanırım dedigin gibi patlamış 

0 oy
(220 puan) tarafından

Şişmesi iyi derler canım genelde

0 oy
(19,077 puan) tarafından

Benim kızın 3 4 ay böyleydi bu küçülüyor sonra yine büyüyor derken geçiyor ama Ağrı yapabilir Ağrı kesici kullan demişti bana sağlık ocağı hemsiremiz Krem vermedi ama ben az az pişik kreminden sürüyordum nemli tutsun diye o zaman kabuklar çabuk dökülüyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 303 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 2,110 göst.
13 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Dln (2,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 979 göst.
20 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deryaengiin (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,092 göst.
10 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alp (299 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,296 soru

24,056,389 cevap

329,928 kullanıcı

...