0 oy
659 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (4 puan) tarafından

Kizlar samimi olduğum iki arkadaşım var bunlardan birinin 3 tane oğlu var diğerinin 1 tane benimde 1 tane. 3 çocuğu olan arkadaşımın çocukları hepsi erkek ve hepsi sorunlu çocuklar. Benim kızım en kucuguyle arkadaş. Konu şöyle ki bu kızın adi Pınar 3 oğlu var ve kadın aşırı gamsiz çocukları da aşırı serseri ve sorunlu. Ben ne zaman o arkadaşımla bir araya gelsem onun çocukları benim cocugumu zorbaliyor ve ağlatıyor ama benim kızım yine de onlarla oynamak istiyor. Mesela benim kızımın başka arkadaşı da var ama o zorbalayan çocuk diğer çocukları da kendi tarafina cekiyo ve çete kurup benim çocuğuma satasiyor. Neyse ben bunun annesini defalarca uyardım ama umursuz olduğu için yapma dedi daha bişe demedi ama yine yapmaya devam etti çocukları. En son ben kızmaya basladim o çocuklara yapmayin etmeyin diye bu sefer çocuklar bana düşman oldu yolda gördüğünde kötü laflar soylediler bağırarak beni rezil ettiler. En son olayda da parkta oturuyorduk çocuklar oynuyodu. Arkadaşımda eve bişey almaya gitti bende çocukları izliyorum. Onun çocuğu hadi alyayi üyelik dedi (Alya benim kızım) o sırada dönen kaydiraktalar. Üyelik demesiyle çocuğun düşmesi bir oldu. Yüksekten yüz üstü düştü ufak yaraladı oldu. Ben o anı görünce direkt sinir krizi geçirdim o çocuğu kovaladim. Yakalayamaz şansı kaydiragin tepesine çıktı bende peşinden çıkıp kaydiragin içindeyken çocuğun beline vurdum ayağımla. O da ağlaya ağlaya eve kaçtı. O an gözüm dönmüştü çünkü bile isteye zarar verdi benim çocuğuma. Eğer oyun esnasında kaza olsaydı asla bişey demezdim. Sonra annesiyle birlikte geldi kadın bana dedi ki nolursa olsun bana söylemeliydin virman çok yanlış dedi biz güzellikle arkadaşlığımızi bitirelim dedi bende okeyledim. Şimdi benim çocuğum defalarca onun çocuğu tarafından zarar gördü uyarnama rağmen çocuğuna sahip çıkmadı güzel tembihlemedi. Yeri geldi ben uyardım yine ben kötü oldum. En sonunda olacağı buydu ve oldu. Daha öncesinde çocuğuma yazık oluyo diye o kadınla ilişkimi kesecektim ama zor gunlerinde hep o yanındaydı o yüzden menfaat uğruna mesafe koyamadim arama en sonunda da bu oldu. Siz ne dusunuyosunuz ben baya vicdan yaptım ama olması gereken de oldu gibi sanki

25 Cevaplar

0 oy
(981 puan) tarafından

Sen arkadaşlığını bitirmeye geç kalmışsın. Boşver,öyle saygısız birinin çocuğuyla zaten oynamasın çocuğun 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım kızın için geçmiş olsun allah korumuş 

Çocuğun annesine mesafe koyabilirdin yine de

Ama çocuğa tekme atmak ne ya

Geçenlerde Müge de vardı 

Cocuga dayısı tekme atmış 

Cocuk vefat etmiş 

Hatta ailesi saklamış 

Sonra itiraf etmişlerdi 

Kızım hiç mi tv izleyip ders almıyorsunuz 

Şimdi senin küçücük cocuktan farkın ne kaldı ki...

Çocuğuma ben terbiye veririm 

Bir başkası değil 

0 oy
(5,274 puan) tarafından

Ben de böyle birini tanıyorum çocuğu senin kadar sert hareketler yapmıyor ama vurma var. Annesi de düzgün uyarmıyor adıyla sesleniyor sade. Yani uyarsana adam gibi neden öyle yaptın canı yandı vs en azından ama yok. Neyse bu yüzden pek bi araya gelmemeye çalışıyoruz. Kızım onunla oynamayı sevdiği halde, arada ağlatıyor ama yine de oynuyor. Çünkü çevremizde başka pek çocuk yok.

Sizin de uzaklaşmanız lazımdı. Ki dediğiniz çocuklar daha haşarıymış.

0 oy
(929 puan) tarafından

Haksizsin bunu sormana bile gerek yok.

0 oy
(3,162 puan) tarafından

Menfaat uğruna mesafe koymak olmazdı yaptığın çocuğunu korumak için mesafe koymak olurdu. Sen bile bile arkadaşlığını devam ettirmeşsin. Arkadaşını uyandıktan sonra düzelme olmuyorsa çocuklarla birlikte görüşmeyi kesebilirdin en azından. Cocuga tekme atmışsın resmen haklıyken haksız duruma düşmüşsün üzgünüm. 

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 2,019 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 329 göst.
23 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Su1880 (198 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,348 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 856 göst.