0 oy
110 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (3 puan) tarafından

Merhaba spiral taktırdım,6ay oluyor..bugün smear için gittiğimde ipi düşmüş dedi ama spiral yerinde sorun yok dedi... zaten şimdiden çıkarma işlemini düşünüyordum.. şimdi ip yok daha korkuyorum..çıkartırken ugrastirio kürtaj gibi oluyor falan dedi korkum daha arttı...bu durumu yaşayan var mı acılı işlem mi

3 Cevaplar

0 oy
(2,431 puan) tarafından

Annemin başına gelmişti epey önce çokta sıkıntılı bir işlem değil demişti annem

(3 puan) tarafından

Nasıl çıkarttılar acaba bilgnz var mi

-Reklam-
0 oy
(24 puan) tarafından

Aynı sorunu yaşıyoruz maalesef 2 ay önce taktırdım kontrole gittim ip düşmüş dedi ama sprail yerinde duruyo dedi dün yine gittim bu sefer düşmüş dedi aldırmaya gittim bugün ama bu sefer de olduğu yerde yok dendi kanamam var ağrım var bilmiyorum napcam 

(24 puan) tarafından

İsmini unuttum doktorun gerçi isimle de alakası yok a doktoruna alıyorsun karşına b doktoru çıkıyor 

(3 puan) tarafından

Benimde bozuldu ya zaten korkuodum çıkarırken acicakmi diye şuan kürtaj falan dedi tamamen korkuorm artık 

(24 puan) tarafından

Cuma günü gidicem kartala bakalım nolcak sen benden önce gidersen haber ver bana da merak edeeim 

(3 puan) tarafından

Benm smear aldı Ağustos'ta gitcem ..sende haber edermisin unutmazsan

(24 puan) tarafından

Şimdi yoldayım canım inşallah habervericem

0 oy
(4 puan) tarafından

Benimki de öyleydi narkoz verip uyuttular ama yine alamadılar en son kendi düşer dediler ve parça parça kendi düştü. Düşerken acımadı tuvaletteyken kanama ile birlikte dustu

(3 puan) tarafından

Aaa uyutup nasıl alamadılar ya ..benimki yerinde sorun olmaz dedi..ama insan cekinio yine korkuorm acaba çıkartın desem çıkarır mı devlet ya..gerçi emziriormda of çok gerginlik yaptı bende bu olay

(24 puan) tarafından

Bana da dün gittiğim doktorum kanama ile düşmüş olabilir dedi varmı öyle bişey gerçekten ya 

(3 puan) tarafından

İnternette Ağrı olur dio bence başka doktorada git

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
+1 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy
0 cevap 96 göst.
0 oy
6 cevap 166 göst.
5 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nejladag (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,645 soru

24,061,652 cevap

330,163 kullanıcı

...