+1 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde (6,371 puan) tarafından

Özür dileyerek soruyorum bu iki ay dir taktrdim ama iki üç kere dir eşim canım acıdı bişey batıyor deyiyor dyor bu durum normalmi daha önce kızımda öyle bir durum yaşamadım acaba kaymişmi oluyor randevuda bulamadım gideyim

7 Cevaplar

0 oy
(24 puan) tarafından

Bende iki ay önce taktırdım şuan bende sorun yaşıyorum bir ipi düşmüş ama yerinde duruyolar dendi dün kontrole gittim sprail de düşmüş dediler kanamam ve kasilmamalsrim var regl sancısı gibi ağrım var bugün aldırmak için gittim bu seferde sprail yok dedi doktor kanama ile düşmüş olabilir dedi bilmiyorum çok piskolojim bozuldu sende bir kontrole git 

(24 puan) tarafından

Yok bacım valla da billada görmedim ne alet var orta da ne ip bilmiyorum piskolijim.bozuldu 

(22,602 puan) tarafından

Başka dr a git canım nereye gider koca spiral 

(918 puan) tarafından

Başka doktor baksın çünkü eyer bi zarar gelirse Rahime saplanıp ameliyat gerekiyor 

(6,371 puan) tarafından

Ben daha adet olmadım kanamam olmadı ama sancı bazen çok yoğun vuruyor çok korkuyorum 

(918 puan) tarafından

Hamile bile kalabilirsin bu şekilde ben spiral kaymamış şekilde doğum yaptım mesela o yüzden dikkatli ol 

-Reklam-
0 oy
(149 puan) tarafından

Normal dogum yapanlarda genelde belli bir sure gecmeden takilinca kayma olasiligi cok yuksek oluyor

(6,371 puan) tarafından

Evet normal doğum 6 7 ay geçti snra taktım cnm

0 oy
tarafından

Daha önce taktırdım anladığım böyle sıkıntı yoktuysa eğer gitmen iyi olur kaymış olabailir eşinin hissetmesi normal gelmedi .bazı bayanların yumurtaligi aşağıda oldugu için hissetme oluyor ama ilkindede olurdu ozaman 

(6,371 puan) tarafından

İlkinde hatrlamiyorim galiba bikere hissetmisti gtmiştim sorun yoktu ama bu iki üç tür bunda hisediliyor anlamadım bnde

tarafından

Göster bı aklımda şüphe kalmasın kaymış olabilir

0 oy
(4 puan) tarafından

Penis boyuna bağlı bu buyukse hisseder net. Benimki de hissediyor. Sebep kayma değil yani. Ya da en çok sert ilişki de hissediliyor

(6,371 puan) tarafından

Valaa oda olablir ozman ya

0 oy
(14,585 puan) tarafından

İk başlarda oluyor o normal 

(6,371 puan) tarafından

İnsalalh duzelir kaymasinda

0 oy
(30,147 puan) tarafından

İpini uzun birakiyorlar genelde gidip kontrol ettir yinede

0 oy
(639 puan) tarafından

Benim 4 sene takılı kaldı yeni çıkarttım. İlk zamanlar benimde eşim hissediyordu ama zamanla alıştı. Ama sprial varken aşırı enfeksiyon yaşıyordum çıkarttım rahatladım

(6,371 puan) tarafından

Bende çok yaşıyorum sancı ara leke kanaması çıkartım.tam.rhatladim derken ikinci bebek öldü smdi mecbur 

(639 puan) tarafından

Benimde bir kaç ay oldu cikartali ama aradabir eşim yanlışlıkla korunmuyordu bebek olmadı bakalım hayırlısı 

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 921 göst.
+1 oy
9 cevap 1,269 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 826 göst.
22 Mart 2020 Diğer kategorisinde Aleynamira (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 262 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu