+1 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (2,694 puan) tarafından

Kimler burada neler yapıyorsunuz anlatın bakalım çıkın çıkın gelin 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,572 puan) tarafından

Canim.sıkılıyorrr

(2,694 puan) tarafından

Benimdeeeeeeeğğğğğğ😁😁😁

(1,572 puan) tarafından

Birsuru isim var kalksam yaparim ama kalkmıyorum yarın yapicam banane yarında yapmam belki hep yap yap yap sıkıldım. Banane hayat ağzıma sıçıp bıraktığın kolumu kaldırmak istemiyorum

(2,694 puan) tarafından

Al beni vur sana aynıyım valla hiç iş güç yapasım yok offfff üşeniyorum geviş yer gibi geriniyorumm sabahları 😁😁

-Reklam-
+1 oy
(3,657 puan) tarafından

Neyi anlatayım bugün nasıl iki çocukla kafayı yediğimi mi anlatayım 🥴🥴 arkadaşıma gittim bugün 8 aylık oğlum asla ayrı kalamıyor benden hep kucağımda olmak istiyor bir yere gittiğimiz zaman yere koyduğum an çığlık çığlığa ağlıyor ne oturduğumdan anladım ne bişey 😌 sonra arkadaşıma dedim daha asla beni çağırma gelmem artık kendimi eve hapis edicem dedim diğer 6 buçuk yaşında ki kızımda inadınnn teki benim olmaz dediğim şeye çokkk karşı geliyor resmen kafayı yedim bugün . Şimdi uyutuyorum bebeleri 🤗

(2,694 puan) tarafından

Benimkilerin altın kuralı bendede var 3 erkek hemde saat9 buçuk dedinmi hepsi yatakta çaresiz uyuyacaklar yoksa önünü alamam küçüklükten beri böyledir bende 

(3,657 puan) tarafından

Ne güzell valla benim ki 8 aylık şuan o dediğini pek yapamam anlamıyor çünkü uyku gerilemesi diş sancısı vs alt üst oluyoruz 🥴

(2,694 puan) tarafından

Geçecek elbet ama tabi biraz zamana ihtiyacın var 

+1 oy
(4,306 puan) tarafından

Geldim canım 😀 dinlenme saatindeyim çok şükür Yarabbim 🤲🏻

Sen ne yapıyorsun nasılsın 

(4,306 puan) tarafından

Oo maşallah biraz rahatlarsın biraz sorumluluk artar :)) valla tek çocukla  ben de aynıyım kız, sağolsun anamı ağlatıyor akşama kadar:)

(2,694 puan) tarafından

Geçer geçmesine ama işde biz bizden geçtikten sonra 

(4,306 puan) tarafından

Valla beni deldi geçti daha bu yaşta sonrası için bilmiyorum canları sağolsun yine de :)

(2,694 puan) tarafından

Öyle tabikide bütün anneler böyle 

(4,306 puan) tarafından

Aynen canım 

+1 oy
(3,049 puan) tarafından

Yarın düğün var heyecanlyım kaynımjn oğlu evlenecek ama sanki ben evlenecem uyku tutmuyor 😃😵‍💫

(2,694 puan) tarafından

Hahahaa sana ne oluyor kız bizim de ağustos 2 sinde ama ben erken gidecem köye bende hazırlık yapıyorum ayakkabı abiye falan işde fuzüli masraf 😁😁😁

+1 oy
(1,612 puan) tarafından

Keşke uyusam sabah işe gircem canım.sikildi boş boş burda takılıyorum yarinanamdan emdiği.sut. burnundan gelicek ama uyumuyorum sjsjsj

(2,694 puan) tarafından

Allah kolaylıklar versin çok zor çalışmak da evde çocuk bakmakta ama şu kadarını diyim bana çalışmak mı çocuk bakmak mı deseler kesinlikle çalışmak derdim 

(1,612 puan) tarafından

Kesinlikle coxuk bencede bende bir tane coxuk var osyerindendinleniyorum resmen oturuyorum en azından sjsjsk

+1 oy
(7,011 puan) tarafından

Dr house izliyordum canım sıkıldı bulasıklari topladim karpuz yedim esim oglum uyuyor sicaktan birsey yapmak gelmiyor icimden simdi de dr who mu izlesem yoksa supernatural mu ya da house of dragon mu izlesem diye düsünuyom

(2,694 puan) tarafından

Sırayla izle hepsini valla zaman su gibi akıypd aha bak saat 05.30 ben kalktım namazımı kıldım biraz daha uyurum sonra kalkıp kahvaltı faslı falan işde rutin yani gün hepsi aynı dejavu gibi yaşıyoruz 

+1 oy
(17,503 puan) tarafından

Rahimeee bizim bildiğimiz Rahimee demiii🌸🥰Valiz hazırladım yarın memleket yolcusuyuz sonrası bı Karadeniz turu sen napiyon nasılsın 

(2,694 puan) tarafından

Evet benim canım benim bende gidiyom ayın 25 inde kısmetse elhamdülillah napim bende aynı rutin 

0 oy
(3,428 puan) tarafından

Aa kiz sen buralara gelirmiydin..

Bir ara bayagi sağlık sorunları yaşıyordunuz duzeldibizmi

(2,694 puan) tarafından

İdare eder iyi olmaya çalışıyorum yinede halime şükrediyorum canım ayakta olduğum için yine gidicem rutin kontrollerime 

0 oy
(14,517 puan) tarafından

Bennnnnn 😅

Küçük kalktı piş pat yapıiyorum bakayım 😃

(2,694 puan) tarafından

Şu anda uyuyorsundur inşallah diyorum çocuk işi zor zor daha dur yeni başladın 😂😁

(14,517 puan) tarafından

Hahahh bayılmişim yeni uyandım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 303 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 642 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂ (3,615 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 344 göst.
3 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,977 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 909 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,797 soru

24,103,306 cevap

332,548 kullanıcı

...