0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

Bız çok mesafelıyız ıkı kardeşler ve hala burnu havalarda ıkı üç ayda bır telefonla belkı konuşuruz nasılsın ıyı mısın Bıttı farklı sehırlerdeyız sızın nasıl 

19 Cevaplar

+1 oy
(830 puan) tarafından

Aynı sehirdeyiz eşimle bile kardeş olarak mesafeliler.kirk yılda bir görüşürüz işte.

(5 puan) tarafından

Anladım canım

-Reklam-
+1 oy
(1,660 puan) tarafından

Buyugu bıraz tehlikeli siyaseti var. Seni gerçekten sevip sevmediğini anlayamazsın. Ikı numara eh işte ben biraz gıcık kapıyorum üslubundan ötürü. Onun için de ben eh işte diye düşünüyorum. Üç numara beni sevmez sebebını anlamış değilim. Ben hissediyorum bana ısınamadıgını. O yuzden ben de samimiyet hissedemiyroum. Dört numara gayet şirin severim çok severim 

(158 puan) tarafından

Daha sayacaksin sandim😃

(1,660 puan) tarafından

😅😁 4 görümcem var genel olarak ıyıler Allah razı olsun hepsinden de ☺️

(158 puan) tarafından

Amin cümlemizden 😃

+1 oy
(1,445 puan) tarafından

8 görümcem var genel olarak iyiyiz ama yaş geçtikçe soğudum çoğundan gercek yüzlerini gördüm daha doğrusu o yüzden benden uzak olsunlar 

0 oy
(1,287 puan) tarafından

Benim görümcem küçük daha 19 yaşında iyi anlaşıyoruz ihtiyacım olduğunda yardımcı olur sağolsun ama bizde çok sık görüşmüyoruz sınav öğrencisi zaten 

0 oy
(2,746 puan) tarafından

Görümcem yok ama ben gorumceyim. Telefonda konuşma durumumuz yok. Arada mesajlasiriz. Farklı şehirlerde yaşıyoruz ama annemlere gittikçe görüşüyoruz. Ben 4 yaş büyüğümz herhangi bir sorunumuz olmadı ama o ne düşünür bilmem. 

(5 puan) tarafından

Bızde öyle 

0 oy
(3,410 puan) tarafından

Görümcem yok çok şükür 😂🤭

0 oy
(3,010 puan) tarafından

Benim.gorumcem yok ama gorumceyim 17 senedir gayet arsmiz iyi tek kavga bile yok

0 oy
(158 puan) tarafından

Ben gorumceyim. Kolay kolay anlasamam herkesle çok insan secerim. Bir araya gelince konuşuruz onun dışında yok

0 oy
(4,684 puan) tarafından

Eskiden çok mesafeliydik. Ben pek hoşlanmıyorum. Biraz fazla haset vardı. Yıllar geçtikçe kötü huylarindan arindi en azından bana karşı. Şuan iyiyiz yıllar geçtikçe alıştık birbirimize severim yani.

0 oy
(1,796 puan) tarafından

2 tane görümcem var biriyle aynı yastayım diğeri 2 yaş büyük benden ama ben baştan mesafeli olduğum için hâlâ öyleyiz çok sıkı fiki değiliz durduk yere ben aramam mesela napiyosun diye onlar da kolay kolay aramaz 2-3 ayda 1 evine giderim ve ya evime gelirler bı şey olduğundan değil mesafe sadece kaynanama geldiklerinde görürüm işte o kadar 

0 oy
(2,456 puan) tarafından

Herkesin hayat koşturmacası işi gücü var bende aramam onlarda aramaz 2 tane görümcem var. Biri uzakta biri ile aynı şehirdeyiz. Aynı şehirde olanla bazen bir aydan fazla görüşmediğimiz oluyor. Ama görüşünce de samimi sıcak bir ortam oluyor. Ben aramalarını beklemiyorum hiç bir zaman çünkü ikisi de çalışıyor. Çok kasmamak lazım çok beklenti içinde olmamak lazım. Birbirinizi kıracak ezecek şeyler olmasın yeter. 

0 oy
(1,604 puan) tarafından

Kocamdan çok daha iyi anlaşıyorum.ve çok.sevwrim.ablam givi

0 oy
(16,867 puan) tarafından

İki görümcem var 🍯 gibiler maşallah maşallah 🧿 ❤️ 🌸 

0 oy
(16,867 puan) tarafından

İki görümcem var 🍯 gibiler maşallah maşallah 🧿 ❤️ 🌸 Seviyorum sevildiğimi biliyorum🥰

0 oy
(2,728 puan) tarafından

Severim 4 5 yaş var aramızda ben büyüğüm iyiyiz şükür derdim olsa anlatırım oda bana anlatır birbirimize akıl veririz elimizden geleni yaparız hemen hemen hergün konuşuruz saygıda kusur etmez bende onu sevdiğimi hissettiririm saygıda duyarım inşallah sorunumuzda olmaz 

0 oy
(4,397 puan) tarafından

Görümcem bosanana kadar idare eder vaziyetteydi ama boşandıktan sonra kendini kaybetti bekarken de psikolojik sorunları varmış ama kaynanamgil damada söylememişler evlenmekten vazgecmesin diye şuan herkese düşman doğum yaptigimda kaynanamlarda kalmıştım bi kaç gün hastane onlara yakın diye ben orda kalıyorum diye evi terketti amcasıgile gitti 

0 oy
(5,150 puan) tarafından

Bizde mecbur bi araya geliriz 

O laf sokar ben sokarım 

Mecbur aramız iyimis gibi davranırız 

İkimizde birbirimizden hoşlanmıyoruz O kadar 

0 oy
(4,802 puan) tarafından

Farklı şehirlerdeyim hepsiyle 

3 tane var zararlarını görmedim normal muhabbetimiz vardır . En küçükle aramızda 2 yaş var onunla daha iyi anlaşırız . Bi ara bana abla demeye başlamıştı kayınpeder im olmaz yenge diceksin ayıp dedi 🤣 eski kafa işte

0 oy
(4,876 puan) tarafından

Aynı sehirdeyiz. İşim olmaz ne arar ne sorarım ikisini de sağolsun onlar da beni aramaz :) eşimi ararlar işleri dustugunde eşim de kandil Bayram vs de arar sadece. KV ye gelirlerse biz de gidersek öyle görüşürüz yoksa gitmeyiz de zaten :)) altı senedir bu eksiklik hissetmedim bundan sonra da hissetmem heralde. He bı araya gelince normal konusuruz ama benim samimiyet kuracağım içimi acacagim kafada değiller 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 573 göst.
3 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 377 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,642 göst.
25 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hilalasya1212 (1,916 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 719 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Bitkin (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,932 cevap

329,226 kullanıcı

...