0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (216 puan) tarafından

Neden geçmişte yaşadığım hiç bir kötü anıyı unutamıyorum annemin bana yaptığı haksızlık şiddet piskilojik şiddeti çalıştırması sürekli kötü muamele etmesi hep diğer kardeşlerimi sevip koruyup kolamasi ama beni dışlaması 25 yaşında saçlarıma ak düştü ve saçlarım çok dökülüyor ondan mı bilmiyorum ama bu aralar hep ağlıyorum kendime soruyorum bunları hak edecek ne yaptım diyorum maddi durumu düşün bide 3 yaşında bir oğlum var ağlama krizleri eve girmek istemiyor yemek yemiyor bu gün canıma kıymak isdedim her gün ölmek istiyorum ölmek için dua ediyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(908 puan) tarafından

Geçmişle yaşanmaz canim ileriyi göremezsin. Boynunu arkaya cevirmeyeceksin

Sen öyle gördün çocuğuna guZel bir aile vermeye çalış.zaman zaman herkes bir noktada tıkanıyor. Önemli olan bu sürenin uzamasi. Uzadiysa hemen bı destek al.

(216 puan) tarafından

bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum bunalıyorum hiç sigara icmezdim bu gün oturup sigara içtim 

-Reklam-
0 oy
(2,385 puan) tarafından

Böyle bir zamandan bende geçiyorum, ama bu düşünceleri namazla aştım. Ağlayıp ağlayıp Allahla konuştum. İnsan dünyalık için ahiretini yakmamalı. Ne olursa kim olursa olsun değmez. Değermi o güzel ahireti yakmaya Allahın huzuruna böyle bir günahla çıkmaya?

0 oy
(5,788 puan) tarafından

Geçmişinle yüzleşme dedikleri şey varya işte o lazım bence sana annene bi sor ne diyecek 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 212 göst.
+1 oy
18 cevap 910 göst.
+2 oy
3 cevap 250 göst.
0 oy
7 cevap 302 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,245 soru