+1 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (411 puan) tarafından

19 aylik kizim var. Zaten huysuz bir cocuktu ama tahammul ediyordum son zamanlar ne oglen ne aksam uyumak bilmiyor sinir tepeme vuruyor kendimden asili olmadan vuruyorum kolundan bacagindan ama sanki ben degilim o bi anda elim gidiyor. Her zaman boyle bir bebekti rahatim olmadi hic bi zaman. Ama hic bi zaman vurmadim..Ama son zamanlarda bie psikolok lazim diyorum artik bana ben ben degilmisim gibi.bazen neden dogirdum bi daha bebek dogurmam diyorum ama sinirim geceme kadar oluyor bu durumda

9 Cevaplar

0 oy
(2,909 puan) tarafından

Niye diğer postu kapattın tekrar yazayım

Eşinle aran nasil nedense ben onla küs olduğumda daha bir tahammül um olmuyor havalar sıcak uykuya dalmadan önce duş aldır rahat uykuya geçer benim 3 çocuğum var desteksiz çocuk büyütmek çok zor anane babaanne yakınsa oraya götür parka çıkar hepinizin bâzen bunaldıgı zamanla r oluyor

-Reklam-
0 oy
(197 puan) tarafından

Daha çok küçük vurman doğru değil.. İnan ki ben de bazen cinnet geçirecek seviyeye geliyorum ama yine de Sabrediyorum Aslında kadınların psikolojisini bozan tek şey eşlerinden yeterince destek görmemeleri kadar yorulduğumuzu yıprandığımızı sadece biz biliyoruz başka hiç kimse görmüyor bu bizim Psikolojimizi bozuyor... Bir Çocuk doktoruna götür Belki vitaminlerinde bir sıkıntı vardır ondan uyuyamıyordur kansızlık veya demir eksikliği gibi sorunları da olabilir

(411 puan) tarafından

Biliyorum dogru deyil aninda pişman oluyorum ve neden vurdum diye agliyorum...kendime sõvüyorum vurdum diye ama o anki ruh halim hic iyi olmuyor.son gunlerde boyle oldu uyku düzeni.bende yoruluyorum uyusada bi isimi gorsem ya dinlensem diyorum cunki uyanikken sadece onla oynuyorum o zamanlar yaramazlikta yapsa sinirlenmiyorum fazla.ama bu uykuya gecen zaman asiri sinir geliyor bana

(197 puan) tarafından

Anlıyorum canım seni asla eleştirmiyorum bende aynı şeyi yaşıyorum.. Ama uyku için bir doktora götür kan değerlerine baktır yada sağlık ocağına git 

0 oy
(6,552 puan) tarafından

O daha çok küçük annesi eminim çok üzülüyorsundur sonra bu yaş grubu çok zor benim de var çocuğum benim de bazen tahammülümu zorluyorlar hemen odadan çıkıyorum onun dikkatini çekebilecek kap kacak kaşık ne varsa ver eline bir şey olmaz çocuk o. Seni çok iyi anlıyorum belki dinlenmeye ihtiyacım var bundan ötürü öyle oluyordur yargılamıyorum seni hepimiz psikolojikmen bazen zor durumda oluyoruz elinden geldiği kadar koy bebeğini arabaya çık gez eline ver bir şeyler hem sen nefes alırsın hem o biraz rahatlar

0 oy
(1,423 puan) tarafından

İnsan bi anda vuruyo ofkeden bi kere bende vurdum ellerine vurdum ama yüzüne kafasina asla degil. Elllerine vurdum eli kizardi oyle bi zoruma gitti ki cok agladim nasil pisman oldum anlatamam. Bi daha da hiç vurmadım.

(411 puan) tarafından

Bende yuzune kafasina vurmadim hic koluna bacagina vurdum ama aninda pisman olup agliyorum neden yaptim diye:( 

0 oy
(1,913 puan) tarafından

2 yaşında kızım var oda cok hareketli yerinde hiç durmuyor bide çığlık atmayi öğrendi bu ara bende artık çok yoruldum 2 de erkek çocuk var huni takmaya az kaldı 

(411 puan) tarafından

Cok zormua gercekten. Kaynana bir yandan gorumce bir yandan bazense eş. Sinirimizi cocuklardan cikariyoruz

0 oy
(1,214 puan) tarafından

Sebep sadece çocuğunun yaramaz olmesımı yoksa çocuğunu tek büyüttüğün izinli bu yük ağır geliyor canım o çocuğun bu günahı yokki çocuk dediğin şımarır  normali bu yetişkin oluncamı şımarıcak bu çocuk ne güzel işte sağlıklı bi evladın var iyi ayağı tutuyor aklı yerinde bence sen neye tahammül edemediğini bul onu çöz bana eşin gibi geldi çocuktan alma acısını 

0 oy
(822 puan) tarafından

Hemen tedavi gör acilen 19 aylık bebek daha vurmak nedir. Bak farkindasin ne güzel demekki gerçekten iyi değilsin.

(411 puan) tarafından

Hastayim demedim...nede sopayla vurdum demedim. Bi kere koluna bi kerede bacagina vurdum kizaracak kadarda degil. Sadece o anki sinirle kendime hakim olmadan yapiyorum bi anlik sinir krizi geciriyorum sanki hemen sonra pisman olup opup kucakliyorum. Benim psikologa ihtiyacim var dememin nedeni bu kadar gergin bazen tahammulsuz olmam. Beynim sakinleşmeli cok dolu

(822 puan) tarafından

Tmm canim hastasin demedim zaten psikolojin iyi değil demek ki tedavi görmen gerek dedim sen de farkındasın kendin söylüyorsun şiddete başlamışsın ama.

0 oy
tarafından

Canım çocuğun sakin olması için

Bakara suresi 

Vakıa süresi 

Ihsan atasoyun zelzele süresi var 

Hem sen dinle Hem bebege dinlet 

Rahatlatır 

Evde varsa tütsü yap 

Sirkeli su ile vileda at 

Çocuğa sarılın ve birlikte uyuyun 

Sabah hafifledigini hissedeceksin 

Çocuğa vurmasan iyi ama 

İlk önce sen sakin kal 

Senin gerginliğini hissediyor olmalı rahat bırak kendini 

Sabah herşey güzel olacak 

(411 puan) tarafından

Cok tesekkur ederim💞gercekten ben gergin oldugumda oda sinirli oluyor hep agliyor 

0 oy
(630 puan) tarafından

Benim oğlum da öyleydi tahammülüm kalmıyordu ama ben kaynanamla yaşıyordum ona olan sinirimden çocuğuma çatıyodum anne ne kadar mutlu huzurluysa bebek çocukta öyle mutlu huzurlu oluyo eğer etrafında seni üzecek başka şeyler varsa önce onları düzeltmeye çalış 

(411 puan) tarafından

Bende kaynanayla yasiyoruk maleseff onunda payi var tabi .insanin sinirleri bozuluyor artik tahammul denen sey kalmiyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
16 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eminenida (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 373 göst.
0 oy
6 cevap 368 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 373 göst.
23 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prens annesii23 (169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,440 soru

24,016,241 cevap

328,035 kullanıcı

...