Kizlar açiktan uni sınavına başvuru nasıl oluyor lise mezunuyum büro yönetimi ve yönetici asistanligi açiktan hazırlanıp okumak istiyorum daha önce 2016da yerleştim ama gidemedim 2 yillikti oda
Seneye başvuru yapabilirsin tyt yani üniversite sınavına başvuru yapman lazım canim bu sene hazirlan sinava
@ElaLii şubat ayında galiba tyt basvurulari oluyor ya Ocak yada Şubat bunu takip et, ÖSYM şifreni biliyormusun bilmiyorsan eğer en yakıninda liseye gideceksin sınav için başvuru yapıyorsun sonra ücret ödüyorsun Haziran'da da zaten sınava giriyorsun
E devlet üzerinden giriş yapıyorum canim sayfama egitim adres bilgilerini guncelledim
İyi yaptın canim zamanı gelince sen basvuru yaparsın yapamazsan bana mesaj atabilirsin yardımcı olurum
Çokk sağol canım🥰 tamam
Rica ederim canım 🥰
Once universite sinavina girmen lazim. Açık üniversiteye basvurmak diye bi sey yok. Ayt tyt girceksin tercih yapicaksin bu.
Peki sınava girdim diyelim açıköğretim için ekstra biryeremi başvuru olucak bürolar var diye duymuştum üni tercihlerinemi direk yapicaz
Tercih yapiyosun açık öğretimden kayit olurlen para yatiriyosun sinav ucretleri icin o kadar kitapta veriyolar diyebiliyorum
Çok teşekkürler canım 🥰🥰
1,468,253 soru
24,055,737 cevap
329,903 kullanıcı