0 oy
146 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (106 puan) tarafından

Merhaba kızlar, içinden çıkamadığım durumlar var malesef kafamdaki sesler hiç susmuyor 3 çocuğum var ancak bu kalabalıkta bile yalnız hissediyorum bazenleri. Aranızda hiç psikojik destek alan eşiyle birlikte terapi mi ne deniyor ona giden var mi nasıl oluyor biraz olsa rahatlar miyim. Daha önce hiç düşünmüyordum ancak yükün altında kaldım artık. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim 

4 Cevaplar

0 oy
(22,843 puan) tarafından

Allah feraha çıkarsın. İnşallah herşey yoluna girer hayırlısıyla 

(106 puan) tarafından

Sagolun inşallah 

-Reklam-
0 oy
(139 puan) tarafından

Eşinle sıkıntıların mı var o yüzden mi yoksa başka şeyler mi çünkü çift terapisi farklı eşinle sorunların varsa eşinle gidebilirsin ama başka bir şey ise tekte gidebilirsin iyi gelir anlatmak 

(106 puan) tarafından

Bazen kendimde mi sorun acaba diye düşünüyorum sonra hepsinin ucu eşime çıkıyor tek olarak da çift olarak da gitmek iyi gelecek sanki bana 

(139 puan) tarafından

Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama belediyelerinde ücretsiz yerleri var araştır öyle git düzelir inşallah sıkıntılarınız 

(106 puan) tarafından

İnşallah sagolun

0 oy
(3,410 puan) tarafından

Biz gitmiştik eşimle ikinizide ayrı ayrı dinliyor sonra bir araya getirip dinliyor baya ücreti fazlaydı ozmanin şartına göre 350 veriyorduk her hafta çağırıyor eşim para tuzağı saçmalık diyip 3 Sean zorla gittik bildigimiz şeyleri bize parayla satıyor dedi bidaha gidemedik .. normal devlet psikiyatri ye ben kendim için gittim oda sakinlestirici verdi 2 3 ay kullandim ise falan yaramadi

(3,410 puan) tarafından

Devlette ilaç veriyor sıra çok pek ilgi yok derdine cagre bulmak da zor . 

(1,342 puan) tarafından

Ben saatligi 1500 olan bu psikolog bulmuştum çok istiyorum gitmeyide ama saatlik ücreti fazla geldi bana bebeğim olucak hep ona harcarım o parayı diye erteliyorum bakalım nolucak, öyle bir iki gitmeylede çözülecek bişey değil nereye kadar da o parayı ödeyebilicem o yüzden hiç bulaşmadım

(3,410 puan) tarafından

Bize en az 2 ay gelmeniz gerek demişti eşim de kaygı bozuklugu tespit etti onada ayrı 6 seans Lil bir tedavi söyledi eşim de beni aşar ücret dedi vazgeçtik öyle , bu zamanda maadiyat zor Ken insan gerçekten hayatından odun veriyor erteliyor haa bizde herşey duzeldimi aksine tepe taklak herşey .. eşimin kuzeni gidiyor iyi bir doktor dediler çocukta temizlik titizlik hastalığı varmış 1 yıl dir gidiyor sonuç yok giden emekte çöp cocuk ta ziyan

(1,342 puan) tarafından

Bendede aşırı kaygı bozukluğu var hiç bırakmazlar peşimi demekki gitsem psikoloji kolay kolay düzelen bişey değil ve çok maaliyetli bi tedavi ne yazıkkki 

(3,410 puan) tarafından

Hakkında hayırlısı 

0 oy
(5,598 puan) tarafından

Biz evlenmeden önce gittik. Eşim ile ilgili o dömemde soru işaretlerim vardı terapiler sayesinde yanıt aldım çoğuna. 

(106 puan) tarafından

Benim de kafam hiç susmuyor cevapları bulamıyorum kendimden dolayı mi bende mi ki sorun abartıyor muyum diyorum ama hepsi eşime çıkıyor tek olarak da görüşmek istiyorum eşimle de bakalım iyi gelir bize de inşallah.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 281 göst.
25 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (668 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 39 göst.
11 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Eymen Alim25 (1,389 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.