0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından

Hanımlar merhaba sizden bir konuda yardım istiyorum benim acill kilo vermem lazım 110 kiloyum şuan en azı 85 inmem.lazim tüp Bebek tedavim 3ay sonraya ertelendi nasıl bir diyet yapmam lazım detoks suları onerebilirmsnz 

8 Cevaplar

+1 oy
(4,685 puan) tarafından

Sok diyetleri tavsiye etmem ben de çok denedim ama enerjini çok düşürüyor. Yeme alışkanlığını değiştirmek daha kalıcı olur. Hareketi biraz arttırıp sabah akşam 30 dk Leslie yaparsan çok güzel verirsin bence. Ben aç kalmayarak sağlıksız yiyecekleri minimuma indirerek bir ayda 9 kilo vermiştim. Şuan kalıcı olarak bir yıldir kalıcı olarak 14 kilom gitti kendimi saldigim için şuan vermem gereken 10 kilo kaldı. Kendimi hazır hissettiğimde spora tekrar basliycam bu sefer yiyeceklerden fazla kismayip spora yogunlasmayi düşünüyorum çünkü kilonun yanında vücudu da aekillendirecegim inşallah.

-Reklam-
+1 oy
(1,877 puan) tarafından

Şok diyet asla yapma. Endokrin sitemine zarar verebilir. Bu da tüp bebek tedavinde başarıyı düşürebilir. 

0 oy
(7,121 puan) tarafından

En iyi diyetisyenle verebilirsin bence cnm 

(18 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(4,712 puan) tarafından

21 günde 10 kilo falan şok diyetler var ama aynı hızla verdiğin kiloyu geri alabilirim. diyetisyenle çalış 

(18 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(12,062 puan) tarafından

Kilon fazla olduğu için ilk etapta güzel verirsin çoktan çok azdan az gidiyor çünkü profesyonel destek al diyetisyenle devam et bence 

(18 puan) tarafından
+1

Öyle yapacam ozamn teşekkür ederim 🌹 

0 oy
(14,481 puan) tarafından

En etkili denediğim dükkan birası 

Nane maydanoz limon

0 oy
(1,007 puan) tarafından

Sabahlari ac karina kofe limon iciyorum yag yakiyor bide yemeyime dikat ediyorum ye amma ekmeksiz ye

0 oy
(23,595 puan) tarafından

Bence keyfi bir kilo vermiyorsunuz sağlıklı bir şekilde vermek için diyetisyen desteği alın ki su veya kas kaybı ile değil yağ kaybı ile zayıflayın 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 188 göst.
0 oy
5 cevap 402 göst.
0 oy
4 cevap 280 göst.
18 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merve Btr (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 83 göst.
5 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sibelhome (1,489 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,880 soru

24,091,501 cevap

331,773 kullanıcı

...