+3 oy
305 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,718 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz 🤗 

Yemekte neler var kim ne yaptı 

Ben buzluktan tavuk çorbası ve taze bezelye çıkardım azda pirinç pilavı yaparım Allah bereket versin 

Büyük fırlama oyuncak zulasini  patlattı hiç gigi çıkmıyor 🤣 

Minik savascim püre yedi salıncak keyfinde 🤣

Bende karaları başlamış koca yolu bekliyorum 🫣 

Gelsede bı e bebek ve anpa gros yapsak 🙃🙃🙃 

Toprak beye cantada hazırlayacağım pazar günü büyük ihtimalle gıgıg ananesine gidecek 😍😂

Pastanedeki kek nene (orda pasta yiyor diye 

Annem gıgıg nene  (annemin tavukları var diye 

Abi nene (karşı binada balkonda oturan bi abi var çoğunlukla orda oturuyor sağlık sorunları var mış onla sohbet ediyorlar onun annesi olduğu için herkese birşey takıyor 

HUZUR 

image

image

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Afiyet olsun şu hayatta en sevmediğim eşya siyah Ocak ve çift kapaklı fırın nefret ediyorum bunu çıkaranların icat edenler temizlerken bugün oğlumla arkamda duruyor diye hızlı hızlı yaptım elimi kestirdim gına geliyor şunun camını temizlemekten tek kapak yapsanız ölür müydünüz yani

(6,718 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım siyah pişmanlıktır 

tarafından

Ya evlenirken beyaz istemiştim istediğim bulaşık makinesi ve ankastre seti Profilo öğretimden kaldırmış aldığım mağazada sonra da bana birine gri birini siyah göndermişler zaten farklı şehirden gitmiştim sinirle benle çok uğraşmadım ama bilseydim ısrarla beyazını getirttirirdim çok pişmanım benimki zaten siyah oturduğum evdeki evdeki de siyah nefret ediyorum siyah ocaktan

-Reklam-
0 oy
(3,005 puan) tarafından

AfiyetAfiyet olsun sıcaklardan çok bunaldık🥵 bebeği uyutmaya çalışıyorum kalkıp yemek yapacağım dünden pilav yaptım hepsi kaldı bugün yanına etli patates yemeği de yapacağım değerlendireceğim

(6,718 puan) tarafından

Bugün pek balkona cikma fırsatım.olmadi evde hangi odada iş yapıyorsam oraya aldım vantilatöru o yüzden sicakla pek işim olmadi 

Şimdi de esiyor akşamları Hırka alıyorum arada o denli esiyor 

0 oy
(1,170 puan) tarafından

Aleyküm selam Büşra 🌼 😊 

Çok şükür iyiyiz.

Sarma sardım 

Çökertme kebabı yapıcam inşallah ❤️ 

(6,718 puan) tarafından
+1

Bende gelimmi 

Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah 

(1,170 puan) tarafından

Buyur gel tâbi 🤗 sağol canım seninde ellerine sağlık çok sağol ❤️ 🌸 

0 oy
(1,384 puan) tarafından

Buzdolabını kapattım son yeşil fasulye vardı onu çıkarttım yanına pilav salata cacık karpuz menüm bu birazdan dışarı çıkacaz eşimi alacaz ordan da parka gidecez 

(1,384 puan) tarafından

Ramazandan beri ne varsa yaptım hep ordan kullandım bitti sonunda 1 saat önce çektim fişini yarın ikindiye kadar kapalı kalsın temizleyip takacam fişini 

(6,718 puan) tarafından

Darısı başıma inşallah çok amin

(1,384 puan) tarafından

İnşallah inşallah 1 ay sonra kaynanamın mahsulleri olur buzluğa atarım bende yenilerini 

(6,718 puan) tarafından

Veriyor sa Allah razı olsun 💐 

(1,384 puan) tarafından

Vermiyor ben gidip alıyorum ama sularken eklerken çapa yaparken eşim yardım ediyor o yüzden alıyoruz 

0 oy
tarafından

Aleykğm selam canım❤️ kaç aylık oldu minnoş

Suyum çıktı mutfakta mini pizzalar yaptım benimki de uyuyakalmış. Akşam dışarı mı çıkıp delirsek evde mi delirsek diye düşünüyorum enerjiyi toplar kudurur iyice😂

0 oy
(18,461 puan) tarafından

Aleyküm selam canım. Sadece taze fasulye yaptım. Pilav yapacaktım ama vazgeçtim. 

0 oy
tarafından

Afiyet olsun canim bnde saç kavurma yaptım pirinç pilavı yaptım salata yeter buşü o mavi şeyi ben sevemedim yaaa 

0 oy
tarafından

Afiyet şifa olsun canım sabahtan beri temizlik yapıyordum vallahi acele ile bir kısır yaptım yanina da karpuz kavun kestim yedik çok şükür 😁 size de afiyet şifa olsun şimdiden 

Hahahahaahaa gıgıg ne tatlı yaa Rabbım bağışlasın inşallah 🐣

0 oy
tarafından

Aleyküm selam canım 

Oğluma dondurma yaptım yedirdim 

Şimdi oturdum telefon elimde buraya yazıyorum 

0 oy
(6,907 puan) tarafından

Sıcaktan buharlasicam simdi oglani balkona cıkardım melemen yapicam aksama canım birsey yapmak istemedi oglumda rahat vermiyor zaten bir kac saat önce ona guvenip mutfaga gittim balkondan asmaya uzanmiş anne cicek diye geldi yanıma balkondan düşücek diye aklim cikiyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (5,974 puan) tarafından soruldu
+4 oy
3 cevap 149 göst.
26 Nisan 2025 Diğer kategorisinde curious (1,158 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 674 göst.
+2 oy
8 cevap 336 göst.

Kategoriler