0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından

Doğuştan Bebeğimin hidrosefalisi var 3aylik şuan şimdiye kadar hiçbir sorun yoktu fakat bugün sağlık ocağına götürdüğümde Normalde 41 cm olması gerekirken kızımın 42 cm çıktı başlı çevresi kontrol altında olması gerekiyor dendi ust bingildagi falan normal haftaya Zaten beyin cerrahına götüreceğim başına gelen var mı çok korkuyorum belinden 5 günlükken zaten ameliyat oldu şant beni biraz korkutuyor sıkıntılı bir ameliyat Bebeğimin adı Ahsen  Ece lütfen dua edin büyümesin başı su toplaması böyle kalsın

6 Cevaplar

0 oy
(6,773 puan) tarafından

Çok ama çok geçmiş olsun canım 

Şimdi yazıyorum ama umut vermek veya üzmek için değil 

Ölçümler de 1 aşşa 1 yukarı oynama olabiliyor .

Bende de var o beyin su topluyor ve beyincik kist sariyor 

20 yaşına kadar o şekilde yaşadım sonra son noktada ameliyat oldum tek olumsuz yönü kafamda platin ve sağ kulakta işitme kaybim var ve sant takılmadi doktorum çok gençsin dedi biriken suyu burnuma verdi fazla su birikmesinde sol burnumdan akıyor 

Ve şuan 28 yaşındayım ve 4 gebelik geçirdim ve iki evladım var her şeye fazlasıyla yetişiyorum 

Amcamin kızın dada var onunki doğar doğmaz takıldı ve idrar torbasına deri altından hortum ile bağlandı 

Eğer Kocaeli üniversitesi Umuttepe ye gitme şansın varsa sana 2 doktor söyleyim git direk onlarla görüş muayene ettir 

Bana yatalak kalacaksın demişlerdi 

(133 puan) tarafından

Sana da çok geçmiş olsun canım bize söylemedikleri şey kalmadı dediğin gibi belden aşağısının felç olacağını söyledi Çünkü sırtında da yarası vardı 5 günlükken ameliyat oldu Çok şükür ayakları hareketli şu an fizik tedaviye götürüyorum bile kısmı biraz sıkıntılı O da hallolur zaten Ama şant beni biraz korkutuyor Diyarbakır'da yaşıyorum gerekirse araştıracağım Ama sen yine Söyle aklımda bulunsun Teşekkür ederim bu arada

-Reklam-
0 oy
tarafından

Korkutma kendini. Anne olarak zor birsy çok iyi anlıyorum. Ama korkutmamalisin. Çok birşeyi yok gibi. Bu hastalık varsa bile iyi bir doktor bu işi çözer. Bir akrabamin bebeğinde de vardı. Şimdi kız beyninde hortumla yaşıyor ve maşallahı var. 

(133 puan) tarafından

Enfeksiyon kapma oranları çok yüksek biraz sıkıntılı bir şey çok zor günler geçirdik zaten 5 günlükken ameliyat oldu Bir tane daha çocuğum var yani hayat bu aralar benim için o kadar zor yıpratıcı geçiyor ki yine Her halimize çok şükür Teşekkür ederim

0 oy
(5,833 puan) tarafından

Benim komsumun oglunda 7 aylik farkedilmis. Zor bi surec anlattigina gore, sant takilmis suan 7,5 yasinda masallahi var. Gonlunu ferah tut. Cok gecmis olsun.

(133 puan) tarafından

Teşekkürler e et malesef zor ve yıpratıcı 

0 oy
(7,595 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. Aynı ameliyatı babam oldu salı günü çam ve sakura da bugün de taburcu oldu şükür ameliyatı da iyi geçti durumu da iyi. Bir arkadaşımın çocuğu da aynı ameliyatı geçirdi o da iyi elhamdülillah 🤲 Rabb'im korktuğunuza uğratmasın inşallah ❤️ 

(133 puan) tarafından

Sizede çok geçmiş olsun İstanbul dami dediniz hastane Diyarbakır'da yaşıyorum inşallah hiç gerekmez de gerekirse iyi bir doktor olsun istiyorum başka memlekette

(7,595 puan) tarafından

Evet İstanbul da canım ama sizin çocuk nörolojisine gitmeniz gerekiyor önce onun için de doçent ve profesörler var. Sadece randevu biraz zor bulunuyor ama hastane ve babamın doktorları çok ilgiliydi Allah bin kere razı olsun. 

0 oy
(1,879 puan) tarafından

Anladığım kadarıyla kızın spina bifidali ve hidrosefali bar benim kizimda aynen öyle beş yaşında 5 günlükken ameliyat oldu ama ameliyatta kötü olduğu için dikip kapattilar beli baya bir şişti ameliyat edecez ama korkuyorum birşey olur diye tomografi çektik pazartesi doktorla konuşacaz risklerini falan sana doktor önerecem araştırma Hastanesi'nde Abdullah Mesut çok ama çok iyi bir doktor sırası baya uzun herkes onun ilk ismini verir onun yanına gider mutlaka ona göster kızını 

(133 puan) tarafından

Basindan ameliyat oldu mu canım ha gi memlekette bu dediğin doktor benim kızım da belinden 5 günlükken ameliyat oldu çok şükür yarası iyi tam kuyruk sokumunun üzerindeydi öyle olması çok iyimis ayak hareketleri var şükür senin çocuğun yürüyor inşallah 

(1,879 puan) tarafından

Yok canım benim yürümüyor belden aşağısı tutmuyor sant ameliyatı olmadı benim şükür ama bu dediğim doktor sant ameliyatini da yapıyor Diyarbakır'dayim benim belinin tam ortasında yara vardı kızımın şişlik var git gide büyüyor mecbur ameliyat ettirecez ama korkuyorum çünkü çok riskli bugün doktorla konuşmaya gidecektim ama kızım hasta kaldı iyileşsin gidip konuşacaz ameliyatı falan 

(133 puan) tarafından

Oy kuzum benim fiziğe falan gitmiyor mu bende diyarbakiryim Rabbım şifalar versin inşallah korkutma kendini sant daha zor ona gerek kalmaz inşallah 

(133 puan) tarafından

Hepsi sizin hidrosefalisi varmiyfi canım yoksa sadece belinde mi yara var

(1,879 puan) tarafından

Bizimde hidrosefali bar ama sant takılacak duruma gelmemiş dedi doktor canım ama kafası yaşıtlarına göre büyük belinde de yara var fizik tedaviye gidiyoruz biz ama hiç korkma sant ameliyatı inan çok basit kız kardeşimle hidrosefalili o oldu kaç defa sant değiştirme ameliyatı falan oldu ama şükür çok iyi geçti ameliyattan sonra biraz Ağrı oluyor ama oda çok normal canım Rabbim şifa versin inşallah araştırma Hastanesi'nde Abdullah Mesut götürmek istersen kesinlikle onun yanına götür mükemmel bir doktor 

(133 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim benim kızın başına şuan 1 cm büyük normale göre inşallah büyümez daha Nalet pis bir hoca var o ameliyat etmişti sırtını mecbur bu sefer de onun yanına götürecem ismi şuan gelmedi aklıma ameliyatı ile ilgili doğru dürüst bir bilgi vermedi net bir bilgi almak için perşembe günü götüreceğim kontrol amaçlı da ondan sonra dediğin doktora giderim artık 

(133 puan) tarafından

Fizik tedaviye bizde başladık yardımedene gidiyoruz birde duygu rehabilitasyon merkezine gidecegiz

(1,879 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım bir cmden birşey olmaz benim kızımın hersefrinde iki cm büyük çıkıyor kim korkuttu ki sizi bu kadar doktora bir ara kontrole götürdüm kızımı kusma göz kayması ve kafası taş gibi olunca su topluyormus bu belirtiler varsa hemen getirin dedi inşallah sizde yoktur bu belirtiler duyguyu tercih etmem canım bana göre en iyi fizik tedavi merkezi duru rehabilitasyon merkezi çok memnunuz herkes oraya getirir fizik öğretmenleri çok iyi kızımın skolyozunun ilerlememesi için egzersizler yapıyorlar bana da gösteriyorlar evde yapmam icin

(133 puan) tarafından

Anladim canım çok teşekkür ederim sağlık ocağındaki yemsore zaten her defasında başka hemşire bakıyor onun hastasi değildi diye hiç ilgilenmedi bile başı büyük sıkıntı dedi gitti ne bir bilgi hiç bisey çok şükür belirtilerin hiçbiri yok 

(133 puan) tarafından

Merhaba canım kızın ameliyat oldu mu

0 oy
(54 puan) tarafından

Canım benim bende şuan lohusayım konu hakkımda pek bilgim yok sadece yakın zamanda kuzenim bu sebeple bebeğini aldırdı. Güzel minik masum evladın için dua ettim ve edeceğim de rabbim sana kolaylıklar versin yavruna da şifa versin uzun sağlıklı ömürler versin inşallah 🙏 sadece iyi dileklerimi söylemek için yazdım 🌸

(133 puan) tarafından
+1

Amin Allah razı olsun teşekkür ederim 🌸

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 281 göst.
0 oy
3 cevap 136 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 346 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu