0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (171 puan) tarafından

Kızım 34 aylık yaklaşık bir haftadır huy değiştirdi hiç söz dinlemek istemiyor, yapma dediğimi inadına yapıyor, bir şeyi tutturdumu tutturuyor , normalde uyku düzeni vardır ama bir haftadır uykusuda değişti . Evde sürekli hareket halinde kendimi sürekli tetikte hissediyorum. Hiç isteği bitmiyor hiç mızmızlığı bitmiyor . Merak ediyorum bu süreci yaşayan varmı çünkü çok bunaldım . 

7 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından

ahhh ahhh 37 aydan selam olsun:) 48 e kadar boyle devamke. kiz sa 50 ay civari insanlasir. erkekler 5 yas 6 yas anca insana donusur gibi 

(171 puan) tarafından

Hadi ya deme Canım o zaman kazamız mübarek olsun arada teselli etcez birbirimizi .

-Reklam-
0 oy
(3,781 puan) tarafından

Benim kızım 😌 kendisi 3 yaşında minik bir asi. Diyeceklerim bu kadar. 

(171 puan) tarafından

Demekki benimki tek böyle değil yalnız değilmişim bende diyorum benjm kızımda bir sorunmu var acaba . Gelişimle alakalıymış

0 oy
tarafından

Hiç merak etme hepimiz aynıyız 2  sendromundan bıkmışken bir buçuk aydır öyle bir huy değiştirdi ki 3 yaşına Yeni girdi benimki de sürekli böyle ağlama modu agresiflik tripler inatlaşma çok fazla evet yapma dediğimiz birçok şeyi inatla yapmaya devam ediyor söz dinlemiyor kardeşini daha önce hiç yapmadığı kadar çok kıskançlık yapmaya başladı mesela bilmiyorum bu süreç nasıl geçecek çocuğumu tanıyamaz oldum Bir aydır

(171 puan) tarafından

Aynı kızımda kardeşi 16 aylık iktiriyor bazen istemiyor onu .

tarafından

Ay ne kadar aynıyız benim oğlum da 16 aylık 😀 şu anda tam olarak aynı sorunu yaşıyorum kızım kardeşini itiyor bazen 

tarafından

Odegil a sesli klavye ile yazdırıyordum arkadan beni dinliyormuş ben kardeşimi etmiyorum diye kendini savunuyor şu an

(171 puan) tarafından

😂😂😂 

(171 puan) tarafından

İftira atma annesi hahaha 

0 oy
(567 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

2 yaş 27 aylık oğlumda 1 aydır herşeyi ağlayarak yapdiriyor yani anlatmak istemiyorum neler neler yapıyor ya sabır çekiyorum binada komşumun kızları var herşeyi ağlayarak yapıyor onları görünce benim oglanda başladi artk gercekden çok zor içli içli gözü yaşli ağlamalar, annem her agladiginda her dediğini hemen verir annemin sayesinde çocuk herşeyi ağlayarak yapıyor ki versin diye anneme anlatıyorum anlamiyor çocuğu bizden kiskaniyon biz birşeyler veriyoruz diye sen geberion ediom ama her defasında ya anne her istediğini yapma bak alışıyor sonra birlikde yaşıyorum olmuyor ya , şimdi çocuk bişe istiyor ya veriyor ediyor sonra alıp kaldırınca çok ağlıyor yok yok komşuya verdim diyor 15 20 dakika biyunca agluyor bida aynı şeyi veriyor anne sen çocuğa yok diyip verirsen çocuk var olduğunu biliyor sürekli ağlayarak istiyor

0 oy
(3,460 puan) tarafından

32 aylık kızım 4 yaş oğlum var. Oğlum zaten sürekli konuşur bıt bıt bıt soruları evirip çevirip sürekli sorar. Şimdi kızımda başladı😂 öğlen uykuları benim için çok değerli ama bazı günler ne yapsam uyumuyorlar. Ben zaten oğlum doğduğundan beri tetikteyim o yüzden kızımdan o konuda bi değişim sezmedim😂 Bizimle inatlaşarak benliklerini oturtmaya çalışıyolar. İnadına gitmemek, dikkat dağıtmak, efor sarf ettirici şeyler yaptırmak biraz dizginliyor.

0 oy
(911 puan) tarafından

33 aylık oğlum bu akşam babasına sen kaybol git dedi😱ittiriyor inatlaşıyor. Arkadaşlarının scooterlerini alıyor onlar da ağlayınca hoşuna gidiyor. Ne bilim değişik. Kendisi ağlamaz ağlatır

0 oy
(4,395 puan) tarafından

Ya hep böyle olanlar napsin 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😀 sabah gözümü açınca çok şükür tempo başlıyor neler yapacaksın acaba diyorum içimden kızıma karşı 🤣 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 43 göst.
0 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
0 cevap 56 göst.
30 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,338 soru

24,137,961 cevap

334,385 kullanıcı

...