0 oy
370 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (159 puan) tarafından

image

Selamünaleyküm hanımlar. Kuzucuğum uyudu elimi tutmadan uyumaz🥹 tam dalmisken ben de temizlik işlerini falan hallettim dedim ki bakayım sizler neler yapıyorsunuz. Son iki postumda yaşadığım üzücü durumu anlatmıştım yani merak edenleriniz varsa o konu öyle kaldı üstüne bir de ben azar işittim biliyor musunuz sizlerin dediği gibi yaptım işte aradım gerekirse bak polise veririm falan o paranın bana ödenmesi gerekiyor dedim Allah'ım bir haklı çıkma çabaları falan resmen benden küçük olan kız kardeşim bana saldırdı o derece bir bağırış çağırış sonra tamam dedim artık ne ölünüz ölüme ne diriniz dirime. Ben aslında kızlar neyi fark ettim biliyor musunuz yani zaten annemin kız kardeşimin hani bana hiçbir destekleri hiçbir faydaları yoktu ama ben yalnızlıktan çok korkan biriyim elhamdülillah kızım var yanımda bir buçuk yaşında onun varlığına binlerce kez şükür yalnız değilim ama demek istediğim böyle insan kahve içerken istiyor karşısında biri otursun ne bileyim sohbet etsin elbet minnoşum büyür o günleri de görürüm İnşallah ama dediğim gibi yalnızlığı sevmiyorum içim daralıyor. Ve hani annemin kardeşimin beni sırtımdan ilk vuruşu değildi hep görmezden geliyordum sırf kendime  diyordum ki hani kızım diyordum senin bu hayatta onlardan başka kimin var ki hani idare et boş ver. Ama artık öyle yapmayacağım içim sıkılıyor kızlar bilmiyorum böyle olmamalı bence ya bilmiyorum çok boğucu birgün. Kızlar bide bebek bakımı yerinde biri şey yazmıştı kendi kıyafetlermden kullanmadiklarimi vereceğim ihtiyacı olana benim bebek bakiminda hesabım yok eğer o kişi burada ise bana verebilir misin eğer görüyorsan postu. Kızlar bide son olaraktan içiniz daralinca neler yapıyorsunuz maddi manevi çöktüm ruhen bedenen sabahtan beri bir şey yemek bile gelmiyor içimden 

Rabbim daralan yüreklerimize inşirah ferahlığı versin inşallah 🌸

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Canım ben ne zaman bunalsam 

Bakara süresini açıp dinliyorum içim ferah ile doluyor. 

Annenizin kız kardeşinizin size böyle yapmaları hiç güzel bir ahlak değil 

Sen de ne yap ne et ama 

Evladına sarıl 

Ve o kadar güzel yetistir ki 

Evladın seninle gurur onur seref duysun 

(159 puan) tarafından

Çok sağol tavsiyen için şimdi kalkıp akşam için kızıma bir şeyler hazırlayacağım. Bakara suresini açarım o esnada inşallah bu yük üzerimden kalkar🥹🌸

Kızım için  elimden gelen her şeyin fazlasını yapacağım. İnşallah ileride gurur duyacağı annem beni bu şekilde yetiştirdi ve ben böyle bir insanım diyebileceği günleri görürüm 🤲🏻💗

tarafından

İnşallah canım benim 

Dualarım seninle 

Keşke ben çalışıyor olsaydım 

Kendime ait maaşım olsaydı 

Sana maddi destek olmayı çok isterdim 

Ama ev hanımıyım 

Çalışmıyorum eşim musade etmiyor 

(159 puan) tarafından

Ayy yok kesinlikle öyle düşünmwyin lütfenn. 

Bana dua etseniz hem manevi hem maddi o kadar büyük destek olmuş olacaksınız ki. Zaten maddi bir beklentim yok ki kimseden kızımı yanıma götürebildiğim işlere gündelikçi vs. Gidiyorum elhamdülillah ekmeğimi taştan da olsa çıkarıyorum. Yani Allah güçten düşürmediği müddetçe çalışırım.  Bir bayan kıyafet yardımı yapacağım gibisinden bir şey yazmış eğer dedim görürse çok ihtiyacım var sevinirim onun dışında gerçekten maddi olarak bir şey istemem zaten banka hesabım bile yok ki blokeli. 

Güzel dilekleriniz için çok çok sağ olun 🌼

-Reklam-
0 oy
(10,030 puan) tarafından

Ay benim yavrumda böyle illa elimi tutacak

(159 puan) tarafından

Allah bağışlasın 🥹

Benimki de böyle 6 aylıktı huy edindi şu an bir buçuk yaşında hala böyle

(10,030 puan) tarafından

Benimkide alıştı herelde benim elimi tutuyor yüzüme dokunuyor benim elim.onun yüzüne dokunmamış eliyle ittiriyor böyle tatlı şeyler temas bağımlısı sanirim😊

0 oy
tarafından

Rabbim yolunuzu bahtınızı açık etsin içine inşirah ferahlığı versin💖🌸 

Evet bazı şeyler öyle olmamalı hepimizin hikayesi farklı ama herkeste var böyle bir şey maalesef. Değiştiremiyorsak kabullenmek ve olması gerekeni yapmak gerek. Mesela sen kendini daha fazla onlarla yıpratmadan manevi olarak mesafe koyarak yaşamalısın. İnşallah karşına çok güzel insanlar çıkar kızın büyür onla vakit geçirirsin. Yalnızlık kötü diyip karartma içini alışmaya keyif verici şeyler yapmaya andan keyif almaya çalış. Daralınca da bunu yaşayıp atlatmam gerekiyor diye düşünüyorum her halin geçici olduğunu kendime hatırlatıyorum biraz zaman veriyorum kendime dinleniyorum sonra günlük rutinime dönüp şükredip gülmeye çalışıyorum. Mesela yalnız başıma kahve içmek çok basit ama benim için çok keyifli dinlendirici bir an. Sende kendine ister bi hobi bul ister kahve saati yap ama o anı kafanda güzelleştir. Bende yalnız içiyorum bi dostum ailem yok desem o an zehir olur dertleri kenara bırakıp kendimi soyutlamaya çalışıyorum 

(159 puan) tarafından

Amin amin cümlemize inşallah 🥹💗

Gerçekten çok güzel özet geçmişsiniz Ben de dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum kızımla beraber tatlılar değişik tarifler vs. Deniyoruz 

Aynı şekilde mutfakta küçük bir masam var onu kendime kahve köşesi ilan etmişim öyle oturuyorum güzel dinlendirici bir şarkı açıp karşısında kahvemi yudumluyorum Ama insan bazen daralmıyor da değil dediğiniz gibi farklı farklı hobiler edinebilirsem böyle artık onun ismini yalnızlık değil de kendi köşesine çekilmişlik olarak adlandırabileceğim.🌸

tarafından

Ne güzel inşallah çok güzel ahlaklı bir evlat olur birlikte güzel günleriniz olsun. Büyüdükçe zorluğu olsa da beraber vakit geçirmenin güzelliği de oluyor. 

İnsanız sonuçta üzülmen daralman da normal. Ben yalnızlığı sevmeme rağmen bazen bi iki hafta mutsuzluk çöküyor her şey tatsızlaşıyor. Benimki de hem seçilmiş hem mecburi yalnızlık gibi bir şey. Uğraşlar arttıkça beyin daha kolay susuyor😂

0 oy
tarafından

Seni o kadar iyi anladım ki rabbim gönlüne ferahlık lütfeylesin ❤🌹oğlum 4 yaşında ve biz iki gün önce arkadaşlık sözleşmesi yaptık el sıkıştık birbirimize güzel arkadaşım canım arkadaşım diyoruz. Birlikte havuza giriyoruz birlikte film izliyoruz birlikte müzik dinliyoruz yani dünyanın en güzeli içimdeki küçük kız çocuğu doya doya bi çocukluk yaşıyor parkta kaydıraktan kayıyoruz sallanıyoruz. Onunla her şeyi yapmak çok keyifli. Çok canı sıkılıyordu arkadaşık yok kardeşim yok diye ben de dedim ben senin arkadaşın olurum. 

Canım sıkılınca abdestim olsa bile abdest alıyorum su içiyorum Allah diyorum derin nefes alarak. 

(159 puan) tarafından

Ay ne güzell gerçekten en güzelini yapmışsınız 

Benim kızımda tek başına çok sıkılıyor işim olmadıkça onu dışarı falan çıkarmaya çalışıyorum. Binada çocukların seslerini duyunca gidiyor kapının önünde oturup ağlıyor kapıya vuruyor o da çıkmak istiyor çocuklarla ama o küçük olduğu için gönderemiyorum. Bazen diyorum keşke bir ablası ya da abisi olsaydı 

İnşallah bende dediğiniz gibi yapacağım bazen böyle bunalımdayken

(9,762 puan) tarafından

Hiç fırsatın olmuyor mu parka götürsen

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 481 göst.
29 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Nefesimm (405 puan) tarafından soruldu
+2 oy
86 cevap 2,908 göst.
+1 oy
5 cevap 403 göst.
4 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Tekcocuk (2,024 puan) tarafından soruldu