0 oy
198 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde tarafından

Hamilelik bugün 4 ay bitmiş. Ben 4 aylikmi diycem nezmna kadar dört aylık diycem

6 Cevaplar

+1 oy
(9,081 puan) tarafından

aman ayi bosver haftalik de iste .:)21 zhaftada 5 aya gireceksin iste 21. haftaya kadar dirt ayliksin

tarafından

17 hafta olduk baktım dört ay deniyor Muş. Nerdeyse yarinolckinsllh hayırlısıyla bitsin insalh . Doktor kapisind bekliyorum inşallah hala sağlıklı der. 

-Reklam-
0 oy
(1,792 puan) tarafından

Ben 17 haftalık hamileyim soranlara 4 aylık diyorum hafta olarak desem anlamıyorlar kaç aylık diye soruyorlar 

0 oy
(3,001 puan) tarafından

Evet yine 4 aylık olmuş oluyorsun benden sana bir tavsiye soranlara her zaman küçük söyle sonra tekrar seni gördüğünde Hani doğurmadın mı Kaç ay oldu falan deyip uğraştırıyorlar insanı ben öyle yapıyordum son gebeliğimde 4'te 3 diyordum 5S 4

tarafından

TESKr ederm bu soyledignizi dikkat edicm

0 oy
(204 puan) tarafından

Ayy her zaman az söyle ayını.ikk çocuğumda hamile kaldığım günden ayı ayına doğru söylüyordum son iki ay boyunca kim olsa kız ne zaman doğuracak sin doğmak istemiyor mu 3 yok diş mi çıkaracak vs. Saçma sapan yorumlara magruz kaldım ikincisini hep küçük söyledim kafam rahattı bundan sonra da Allah verir hamile kalırsam bir ay küçük soyliycem hatta doğum yaptığımi bile gizlemeyi düşünüyorum.inan eve gelir gelmez geldiler nefes bile aldırmadı misafirlerim kontrole gitmeye fırsat vermediler onlar yüzünden evimde battı bizde çok yorulduk 

0 oy
(1,329 puan) tarafından

5.aydanmı gün alıyorsun canım artık haftasını direk söyle  benimde 3 bitti 2 hafta sonra 4 bitecek ben 3 buçuk aylık diyorum 

0 oy
(1,384 puan) tarafından

Ben hafta söylerdim 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 166 göst.
11 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 385 göst.