0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (3,804 puan) tarafından

Kızlar selam biz taşınıyoruz taşınacağımız evde çamaşır makinesini ve kurutmayi üst üste koymayı düşünüyorum ama biri Siemens biri Altus. Kurutma makinesi çok sallanıyor bı kaç kişiden de farklı marka olunca sıkıntı oluyo diye duydum . Var mı bu şekil kullananlar sıkıntı yaşadınız mı? Kurutma yukarıda sallanırken makineye zarar verir mi acaba 

8 Cevaplar

0 oy
(9,079 puan) tarafından

benimki aynimarka ama. dolapta yeri var zaten. direk ustune koyulmaz heralde bence

image

(3,804 puan) tarafından

İki makine arasına aparat koyuyolar ondan alalım demiştik 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende yok ama farklı markada garanti iptal oluyor diye duymuştum doğru mu bilmiyorum. Garanti yoksa bile çok sallanıyorsa riske atmamak daha mantıklı olur bence

0 oy
tarafından

Direk üst üste koyamazsın arada mutlaka bir katman olmalı dolap falan gibi hiç olmadı bir parça kestirin ona uygun tanıdığım birçok kişi de üst üste ama direkt olarak makinalar değil tabii ki aralarında bir raf var 

(3,804 puan) tarafından

Arasına koyulan aparatlar var onlardan alalım dedik ama yine de zararı olur mu bilemedim

tarafından

Kızz nicke hiç bakmamışim hoşgeldin neredesin ya gözlerim seni aradı :) enerjisi güzel hatun

(3,804 puan) tarafından

Hoşbulduk bal kadın o kadar yoğun geçiyor ki günlerim hiç vaktim olmuyor girmeye

tarafından

Tahmin ediyorum ya benim de öyle sıcaktan çocukla bir iş de yapılmıyor

0 oy
(971 puan) tarafından

Bnm bosch ve arçelik. Aparatla üst üste koydular. Bi sıkıntı yaşamadım. 1 yılı geçmiştir

0 oy
(5,678 puan) tarafından

Aparat var iki makina arasina konan. Onlari sorun bayilere.

0 oy
(373 puan) tarafından

Benim de biri beko biri grundig bi aparat var üstüne koyuyor yanlardan da kayışla bağlıyorlar sanırım 1 seneyi geçti şuan için bir şey olmadı

0 oy
(500 puan) tarafından

5 yıldır öyle kullanıyorum çamaşır makinem profilo kurutma makinem arçelik. Kurutma için servisten geldiklerinde kendileri bir aparatla üstüne koydular çamaşır makinesinin üstüne

0 oy
(143 puan) tarafından

Ben dolap yaptırıp üst üste koydum kurutma makinesi hiç sallanmıyor, en çok sallanan çamaşır makinesi direk üst ğste koymak bana güvenli gelmedi ben dolap yaptırdım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
0 oy
5 cevap 210 göst.
0 oy
13 cevap 431 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde zeynepcelik (2,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
6 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Caglakaratekinn (5,370 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,311 soru

24,042,913 cevap

329,221 kullanıcı

...