0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (318 puan) tarafından

Bi avm de lavaboya girdim bayan wc yazıyodu 

Kapıyı tıkladım mana vermek gibi olmasın kadının sesi adam sesi gibi geldi dolu dedi 

Bende bi an sapık sandım abi burası kadınlar wc si değil mi dedim hatta bayan wc yazıyo mu diye bakayım dedim ikinci kez  🤣

Yaklaşık 2 dk sonra kadın çıktı neye uğradığımı şaşırdım 

😆

6 Cevaplar

+19 oy
(2,347 puan) tarafından

Bazı insanların sesi daha kalın yada daha ince oluyor. Kalbi kırılmış olabilir bu tarz şeyleri doğru bulmuyorum. Tuvaletten çıkmasını bekleyip gerçekten erkek olduğunu görsen bağır çağır ama sadece sesten öyle demen yakışı kalmamış. Bazen küçük şeyler bile karşı tarafta büyük yara bırakabiliyor 

(318 puan) tarafından

Kız valla aklıma gelmedi bagirmadim zaten sadece abi burası kadınlar tuvaleti değil mi diye sordum o da normal ses tonuyla azarlamadım 

Sonradan o soruyu sorduğuma pişman oldum kadın çıktığı için 

-Reklam-
+4 oy
(12,017 puan) tarafından

Ay sende saçmalamışsın ama dolu dediyse beklersin yani boş laf yapmanın ne manası var 

(318 puan) tarafından

Boş laf mı bu zamanda tacizler tecavüzler artmışken ?

Bende şaşırdım zaten isteyerek demedim.

(12,017 puan) tarafından

Tuvalette işeyen biriyle konuşmak sence saçma değil mi 😀 taciz tecavüz ne alaka alt tarafı tuvalete girmiş

önce (318 puan) tarafından

Kız konuşmadım sordum burası kadinlar tuvaleti değil mi diye herseyi istediğiniz gibi anlamayın 

0 oy
tarafından

😁😃

(318 puan) tarafından

😅😅😂

0 oy
(4,997 puan) tarafından

Ben de öyle birini tanıyorum okuldan, ne sebep sesi öyleydi bilmiyorum belki bi rahatsızlığı vardı sigara da içiyorduysa olur yani. Dışardan nasıl alımlı kadın dersin, konuşunca sesi kalın. Bazı insanların öyle yapacak bişey yok.

(318 puan) tarafından

Aynen Allah yaratmış 

0 oy
(2,092 puan) tarafından

Genetik, sigaradan veyahut gırtlak kanserinden de olabilir. Keşke lavabodan çıkmasını bekleseydin.

0 oy
(15,321 puan) tarafından

Kadın üzülmüştür..

Beklemeydiydin kapıdan çıkmasını Hiç de denk gelmedim bayanlar WC sine erkeklerin girdiğini 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 258 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 405 göst.
+2 oy
10 cevap 424 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,065 göst.
18 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu