0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından

Kızlar ameliyat oldum Çarşamba günü ayakta gezebiliyorum ama iş falan yapamıyorum eğilemiyorum haraket edemiyorum çok bilgisi olan varmı normal halime ne zamn dönerim enazından evde kendi rutin işlerimi yapacak kıvama ne zamn gelirim ablamda kaliyorum çocuklar var çok rahatsız oluyorum :((

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Geçmiş olsun ben olmadım ama yakında birileri olmuştu yani bir iki hafta dikkat etmen lazım özellikle hareketlerine 2 haftadan sonra biraz daha rahat olursun ama rutin işlerini yapabilmen için yine de bir iki ay kadar süre lazım bence çünkü hassas bir bölge şu an zaten tahminimce korse takıyorsundur onunla da rahat hareket etmen çok zor

(14 puan) tarafından

doktor bunyene bağlı 1 2 haftaya toparlanır sin dedi ben ama umarım gerçekten aylar sürmez kimsenin haberi yok olduğumdan herkes bana grlecgini söylüyor tek temennim bian önce iyileşmem

-Reklam-
+1 oy
(5,156 puan) tarafından

Süreç nasıl geçti kaç bedenden kaça düştü peki. Devlet hastanesi mi . geçmiş olsun bu arada arka arkaya saydırdım bende istiyorum ama özeller çok pahalı

(14 puan) tarafından

Canım Ağrı sızı yok çok şükür ama  kendi başına birşey yapamıyorsun yani yardımcı olması lazım. Goguslerimin bedeni bile yoktu çok buyuklerdi şuan doktorum kendi südyenimi takmami istedi sargıların üzerinde Çarşamba duş alıp kontrole gidecem. Ben özelde öldüm canım 70 bin liraya 

(5,156 puan) tarafından

Oo baya büyük tü ozamn . Evet burdada 60 70 arası die duymuştum 

Benim en çok toplanmaya ihtiyaç var 95 takıyorum 4 çocuk emzirdim 2 şer yaşına kadar ondan önce pilates deneyim belki biraz toplanır dedim 3 haftadır gidiyorum pilatese

Olmadı seneye  düşüncem bende

0 oy
tarafından

Geçmiş olsun o konuyu bilmiyorum da ameliyati nerde oldun özel mi

(14 puan) tarafından

Özelde öldüm canım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 160 göst.
30 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mamoste (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
9 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gece mavisi (14 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 294 göst.
0 oy
2 cevap 171 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Familya (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,075 soru

24,148,927 cevap

334,816 kullanıcı

...