0 oy
174 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından

Benim 2020 doğumlu bir evladım var, tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum epeydir  deniyorum  fakat  olmuyo :( bana önereceğim her şeye hazırım dua okur ne bileyim  kür , ne bileyim  şöyle yap vs vs, bunun haricinde  bana dua eder misiniz 🫠

6 Cevaplar

0 oy
(4,715 puan) tarafından

Doktora gittiniz mi rutin kontrole

-Reklam-
0 oy
(4,874 puan) tarafından

Ayyy ben de istiyorum benimki 2023 doğumlu ama tüp bebekti inşallah tedaviye gerek kalmadan bı de normal yolla olur. Takviye kullanmaya başladım yani kızım küçük ama hemen olmuyo zaten diye şimdiden başladık. Ben rosegenyl woman+ orzax d vitamini+ orzax Q10 OMEGA haplarini kullanıyorum. Eşime de orzaxin erkek için olan hapıni ve d vitamini aldım. Daha yeni kullanmaya başladık. Q10 çok önemliymiş d vit eksikliği de hamile kalmayı zorlastiriyomus. Rosegenyl benzeri çok var ama içeriklerinin miktarına kadar liste yapıp en sonunda ona karar verdim. Kadınlar klubunden filan da yorumlarına bakabilirsin. Bende amh düşük sadece eşimde bı porblem yok. Yaştan dolayı tüp denedik ama çok zor çok yıpratıcı bı süreç

0 oy
(4,727 puan) tarafından

Allah duanı hayırla tez zamanda kabul etsin. Hayit otu çayı kistlerin filan varsa cok etkili temizliyor, ya da sogan kürü. 

0 oy
(6,811 puan) tarafından

Doktora gittin mi rutin kontrole belki de bir sorun vardır yoksa da vaktini bekliyordur rabbim 

0 oy
(1,059 puan) tarafından

Olmuyorsa bence bi doktora git ultrasona dus kontrol yaptir.bende 5yil ara verdikden sonra kalamiyordum doktora gittim sonra kaldim

0 oy
(1,308 puan) tarafından

Öncelikle bir doktora gitmem lazm yumurta rezervelerine baktır

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 102 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Aynurrrrr52 (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
30 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
16 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 382 göst.

Kategoriler

1,472,379 soru

24,110,405 cevap

332,938 kullanıcı

...