Benim 2020 doğumlu bir evladım var, tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum epeydir deniyorum fakat olmuyo :( bana önereceğim her şeye hazırım dua okur ne bileyim kür , ne bileyim şöyle yap vs vs, bunun haricinde bana dua eder misiniz 🫠
Doktora gittiniz mi rutin kontrole
Ayyy ben de istiyorum benimki 2023 doğumlu ama tüp bebekti inşallah tedaviye gerek kalmadan bı de normal yolla olur. Takviye kullanmaya başladım yani kızım küçük ama hemen olmuyo zaten diye şimdiden başladık. Ben rosegenyl woman+ orzax d vitamini+ orzax Q10 OMEGA haplarini kullanıyorum. Eşime de orzaxin erkek için olan hapıni ve d vitamini aldım. Daha yeni kullanmaya başladık. Q10 çok önemliymiş d vit eksikliği de hamile kalmayı zorlastiriyomus. Rosegenyl benzeri çok var ama içeriklerinin miktarına kadar liste yapıp en sonunda ona karar verdim. Kadınlar klubunden filan da yorumlarına bakabilirsin. Bende amh düşük sadece eşimde bı porblem yok. Yaştan dolayı tüp denedik ama çok zor çok yıpratıcı bı süreç
Allah duanı hayırla tez zamanda kabul etsin. Hayit otu çayı kistlerin filan varsa cok etkili temizliyor, ya da sogan kürü.
Doktora gittin mi rutin kontrole belki de bir sorun vardır yoksa da vaktini bekliyordur rabbim
Olmuyorsa bence bi doktora git ultrasona dus kontrol yaptir.bende 5yil ara verdikden sonra kalamiyordum doktora gittim sonra kaldim
Öncelikle bir doktora gitmem lazm yumurta rezervelerine baktır
1,472,379 soru
24,110,405 cevap
332,938 kullanıcı