0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (6,313 puan) tarafından

Hep karşıma çıkıyor yapablirmiyim dyorim 40 bin bide çok uykum geliyor bebek durmuyor çocuk durmuyor farz kiloyorim ancak 40 gündemi okumam lazım acaba bilgisi olan var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(820 puan) tarafından

Ne için 40 bin İhlas ev için falan mi

(6,313 puan) tarafından

Valaha öyle dyorlar ev araba ne niyetin varsa 

-Reklam-
0 oy
(2,495 puan) tarafından

Denedim geçen gün başarısız oldum 1 haftada okumak lazımmış günde 6  bin ediyor ben ilk gün 500 ancak okudum

(6,313 puan) tarafından

Dyorlar zamanı yok bazıları dyor 7 gün ama okdr imkasizki nasıl okuyacaz okdr 

(2,495 puan) tarafından

10 kişilik grup günde 600 okursa ancak yetişir veya 5 kişi 1200 adet

0 oy
(4,784 puan) tarafından

Kiz ihlas okumanin zaten fazileti büyük sure oldugu icin diger zikirler gibi hizli olmuyo ama baslarsan biter gecen bi arkadas post acmisti ev sahibi olmak icinmis oyle bi mikafati var mi bilmiyorum ama okumanin sevabini alirsin zaten zengin olursun bence basla yaparsin gunde 100 tane okusan bile duzenli yaparsan biter illaki cocugu uyuturken al eline zikirmatigi oku is yaparken tak parmagina oku su sicaklarda ust bas dikkat etmek cok zor ama bi gunde bitmesi mi sart sanmiyorum oku yani tek derdin amel olsun niyetini al basla bak nasil bitiyo 

(6,313 puan) tarafından

Süre 7 gün dyorlar ama süresi önemli mi blmiyorum bende yaa bide abdestli sartmi acaba evde açığım bide 

(4,784 puan) tarafından

Ben canim ben herhangi bi suresi falan var mi bilmiyorum ama 40 bin ihlas 7 gunde yapana helal olsun diger konularda da soyle oluyo ihlas Kurandan bi sure ya kuran okur gibi okumak lazim mesela nedir Kurani Kerime abdestsiz dokunmak haram ama abdestli okumak sunnettir dimi yani abdestli okursan sunnet sevabi da alirsin ama abdestsiz okursan da gunaha girmezsin haram diyemeyiz giyim konusunda da setri avret namazda farzdir ya kuran okurken farz degil ama bu durumda basin acik kuran okumak haramdir denilmez ams dinimizce cirkin gorulmus ve edebe uygun degildir ne olur bu durumda mekruhtur en guzeli abdestimizi alip tesetturumuzle okumaktir hatta seccadenin basinda oturup kurani onumuze acip okusak cok cok guzel olur ama sart degil tabiki bu durumda naparsin elinden geldigince abdestli olmaya calisirsin en azindan uzun kollu basinda tulbentinle cekersin olur yani 

0 oy
tarafından

Ben onu süresiz 100.000 olarak biliyorum bir ara başladım ama devam edemedim ölmeden önce dua bohçası için herkes kendi niyetine okuyordu 70 bin tevhit hatmi falan yaptım zorlanmadım ama İhlas biraz uzun oluyor evet 

0 oy
(2,980 puan) tarafından

4444 tefriciye bile zor sen 40 bin diyorsun ihlas diyorsun çok zor..

0 oy
(156 puan) tarafından

Günlere bolebilirsin. ben başladım 12 binde kaldım 2  ay fln oluyo şimdi devam ettirecem

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 175 göst.
0 oy
1 cevap 51 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Mutluu annee (632 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 51 göst.
0 oy
8 cevap 200 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler