Kızımın ateşi var :(
Sanırım klimadan etkilendi
Çünkü klima bir açık bir kapalı
Az önce uyudu. Uyku iyi gelir mi
Uyudukları zaman ateş iyice yükseliyor. Çok giydirmeyin, ateşini düzenli kontrol edin.
Yanağını ölçtüm iyi ama alnını ölçtüm yanıyor
Neden böyle
Alnı soğuk bile olsa, karnı da aşırı sıcak olabilir. Ateşi elle anlamak biraz zor olur. Mutlaka termometre ile bakın.
Ateş ölçerle bakıyorum
Ateşi 38. 5 olursa ateş düşürücü verirsiniz zaten. Geçmiş olsun, inşallah sabaha toparlar.
İnşaAllah sağ olun
İyi gelir tabi şifadır. Ama sen ateşini sık sık kontrol etmelisin. Ben ateşin yuksekligine göre 15 20 dk da bir falan alarm kurup bakarım. Muhakkak kontrolünü yap. Uyusun bol bol
39 olmuştu ateşi şimdi daha iyi. Sabaha kadar iyi olur inşaAllah
İnşallah çok.dikkat et. Ilık duş aldır 39 olmuş. İnşallah çıkmaz daha
Ateşini mutlaka sık sık kontrol edin Allah korusun çok yükselir farketmezsin oğlum da geçen hafta öyleydi bir hafta boyunca ateşlendi kulak enfeksiyonu geçirdi ateş ölçer elimden dusmuyordu çok şükür toparladı inşallah sizin çocuğunuz da sabaha kadar birşeyi kalmaz
Benim uykum da çok ağırdır korkuyorum bu yüzden
Uyuduklari zaman çok dikkat etmek lazım ateş çıkar Allah korusun havale geçirebilir sık sık el yu yikayip ateş düşürücü vermek gerek Allah şifa versin benim kızımda hasta
Benim uykum çok ağır korkuyorum uyanıp bakamazsam
Haklısın olmadı saat başı alarm kur uyanıp bakmak için üstüne sadece atlet kilot giydir başına sirkeli bez köy Allah'ın izniyle bişey olmaz isalah serumda iyi geliyor ateşe ben kızımın çok çıkınca götürüyorum serum dusuruyor
1,471,743 soru
24,102,808 cevap
332,522 kullanıcı