Hanımlar ben lazer 8 seansa girdim yanlız bitmedi. Dün başka bir lazer kaydoldum tüm vücut 10 bin 15. Seans.
aleksandirite lazerse biter di zaten 8 seansta. lazerin turu onemli alex olmasi lazim alexsandirite
Diode buz başlikli canım
Lazer türü önemli canım bide jilet mi traş makinesi mi?
Benimki alexandright mesela traş makinesiyle kısaltma yapıyorum memnunum.. Jilet yapılan lazer etkili olmuyor maalesef
Daha yazildim :( kadın çok olumlu konuştu gidenler de çok memnun du
Hep öyle olur inan ki 😄 keşke daha önce post açsaydın lazere yazılmadan önce lk soru hangi tip cihaz ve jilet mi traş makinesi mi diye sormalısın. Jilette tüyler tam bitmiyor o yüzden tekrar tekrar paket alıyorsun böylece onlarda bol bol para kazanıyor tuzak yani
Jilet ve tras makinesinden kastınız nedir acaba?
Lazerin türleri var bazısında jiletle sıfır hiç tüy kalmayacak şekilde alıyorsun ama alexandright tipi lazerde traş makinesiyle kısaltma yapıyorsun kalem ucu kadar kıl olması gerekiyor makine onu yakıyor.. En etkili lazer traş makinesi kullanılan çünkü kıl köküne hiç karışmıyorsun
Anladım teşekkür ederim
Bnde Alex e gittim ama cihazlar orjinal olmayan oluyor bnmki orjinal değilmiş yeniden çıktı evde kendim yapıyorm az az evde de iki ayda fln yapıyorm smdi
1,467,305 soru
24,042,768 cevap
329,202 kullanıcı