0 oy
276 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (778 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar bu pirinç uçlarını kullanan var mı bebeğine yediren var mi ek gidadayiz her gün ayrı dert arada verebilirim diye düşündüm siz neler dusunuyorsujuz

image

10 Cevaplar

0 oy
(1,470 puan) tarafından

Pirinc unu demek istedin sanirim bi kere bile vermedim pirinc unu verecek bi suru şey var çünkü gerek yok bence

(778 puan) tarafından

Hep püre yoğurt çorbası sıkılıyor lar değişiklik olsun diye dusundum

(828 puan) tarafından

Bende hiç vermedim iki çocuğum var 

(778 puan) tarafından

Ben kızımda kullanmadım ama oğlan bana kök sokturuyor

(508 puan) tarafından

Pirinç unu yerine biraz organik  bebek  irmigini sütle pişirip , içine muz elma kayısı gibi sağlıklı meyvelerden koyarak ,soğuyunca pekmez asla sıcak konmaz sogunca azicik da soğuk sıkım pekmez koyarak sağlıklı mamalar yapıyorlar  tok tutucu yani 

pirinç unu sadece sisirir bebeğe faydası yok bende hiç yedirmedim bebeğime ama ,hani meyveli falan bebek ek gıda mamaları tariflerine bak canım internetten bir sürü çeşit var 

-Reklam-
0 oy
(3,449 puan) tarafından

Ben hiç vermedim gerek duymadım 

(778 puan) tarafından

Kızımda kullanmalısın ama oglum dis çıkarıyor yemiyor etmiyor hep ağlıyor o yüzden deneyim dedim

0 oy
(5,938 puan) tarafından

Pirinç unu bebek irmigi hiç vermedim bebegime

(5,938 puan) tarafından

İnternetten sipariş etsen gelmez mi

(778 puan) tarafından

Dağın başı canim burası 

(828 puan) tarafından

Eczanede vardır nasıl yok çok rahatlar çocuk 

(778 puan) tarafından

Eşim civar ilçeye giderse oraya baktircam

(5,938 puan) tarafından

Bide yinede yazayım ben

Ben tetagil kullandım iki kez falan kızımın boynunda yuvarlak bir kızarıklık oldu. O zaman da başka birşey için doktora gitmiştik söyledim kullanma dedi 

0 oy
(228 puan) tarafından

Arada bir yemek hmene olmayınca arada değişiklik olsun diye veriyorum iştahsiz olduğunu zamanlarda  pirinç unu evde bazen el altında hmen oluyor 

(778 puan) tarafından

Aynen iştahsız bu gunlerde şimdi bir tek kabak ve patates püresi bulunuyor onu da hep yemiyor ondan arada vereyim diye dusundum

(228 puan) tarafından

Sen annesi olarak en iyisini sen bilirsin aç kalmasın evet çok sağlıklı değil sende biliyorsun ama bazen iştahsız olduklarında farklılil oluyor yok meyveli yoğurt verme diyorlar evet biliyorum ama çocuk açken daha huzursuz oluyor mecburen veriyorum 

(778 puan) tarafından

Meyveli yoğurt 4 yaşındaki kızıma veriyorum bebeğe vermedim onun yerine dut ozu koyuyorum yogurda

(228 puan) tarafından

Evet çok güzel yapıyorsun bende bir yaşına kadar anca sonra enfeksiyon oldu ozmn çok iştahsızdi verdim 

(778 puan) tarafından

Anladım canim benim kızında dişleri sorunlu abur çubuk yasak sadece meyveli sut ve yoğurt aliyoruz

0 oy
(1,645 puan) tarafından

Ben ilk oglumda 40im çıktı hemen hamile kaldım o yüzden hep bunlardan kullandım ozaman sade ve muzlusu tek vardı pekmez zeytin yagida eklerdim 1 yaşına kadar yedi hatırladığım bı zararı olmadı şuan 16 yaşında beni kemiriyor🤭

(1,645 puan) tarafından

Amin benimki su 3 gecedir uyku yok dk başı kalkıyor valla bazı bebekler kolay bazıları zor cikariyor napalim benim ikinci oğlumda hiç bilmezdim bı bakardim dişi çıkmış ama bunda ateş isal yapacak bişey yok 

(778 puan) tarafından

Aynen benim kızda öyleydi bir çıkacağı gün miz miz yapardı az ateş o kadar ne 3 günü Nisan ayından beri uykuya hasretim yok damarları sertleşir yok kaşınıyor yok dis patlıyor derken nisandan beri uyku yok

(1,645 puan) tarafından

Zeytinyağı karanfil iyi geliyomus dene istersen bende buzluğa yeşil soğan atıp veriyorum ama emeklemekten yüzüne bakmıyor 

(778 puan) tarafından

Benimki emekleriyle henüz ama soğanı koparıyor yağ da fayda etmiyor

(1,645 puan) tarafından

Ozaman geçeceğini dusun napalim benimki tek bebek de değil 3 abisi var bide eşim 5 bayılacak gibi oluyorum bazen bunada şükür 

0 oy
(15,003 puan) tarafından

Pirinç unu sıfır besleyicilik taşıyor nişasta dümdüz. Bunun yerine bebek irmiği alıp kendiniz içini zenginleştirseniz? Meyve, toz karışımlar, sebze püreleriyle benim kız yulaf unu da severdi 

(15,003 puan) tarafından

Hımm çok sık vermeyeceksen al elinde bulunsun o halde canım herhalde her gün vermezsin diye düşünüyorum bunlar tıkıyor çocuğu 

(778 puan) tarafından

Haftada 2 3 kere

(15,003 puan) tarafından

Şifa olsun o halde canım. Her anne çocuğu için iyi olanı ister. 

(778 puan) tarafından

60 cc mamayla zar zor uyudu kaldi

(15,003 puan) tarafından

Diş dönemi değil mi canım Allah yardım etsin karanfil yağı ve tetagil iyi diyorlar 

0 oy
tarafından

Gorumcemin kizi veriyo kilo yapiyo diyo

(778 puan) tarafından

Anladim canim

0 oy
(3,235 puan) tarafından

Onun yerine irmik verdim muhallebi yapıp yani kullandım ama genelde acil durumlarda kullandım evdeyken kendim yaptım 

(778 puan) tarafından

Bende çok vermişim püre meyveler yoğurt veriyorum meyve seviyor ama o da tok tutmuyor ki canim mama da içmiyor fazla memeyi de bırakmak üzere damarları aciyir herhalde emerken sadece uykusunda emiyor

0 oy
(917 puan) tarafından

Ben kendim evde yapiyorum pirinci kac kez yikiyorum nisastasi azalsin diye kurudukdan sonra un yapiyorum.Bisirdiktede muzla katiyorum seviyor kizim

(778 puan) tarafından

Duymuştum da un haline nasıl getiriyorsun

(917 puan) tarafından

Blendr tarzi aletler var onun icin onla yapiyorum un gibi oluyor

(778 puan) tarafından

Hmmm anladım deneyim bii

0 oy
tarafından

İki çocuğum var hiç kullanmadim

(778 puan) tarafından

Ben de kızıma kullanmadım ama o dis dönemi çok kötü değildi oğlan berbat oldu

İlgili sorular