+1 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (4,247 puan) tarafından

image

Miss gibi kahvemle geldim. Günün 2. Kahvesi, bebem uyudu şükür yemek üstünde, siz neler yapıyorsunuz ❤️🤗

10 Cevaplar

0 oy
(1,882 puan) tarafından

Ohh hava mis, bizim bugün serindi İstanbul. Biz de belgesel izliyoruz oğlanla 

(4,247 puan) tarafından

Yanıyor normalde haftada 1 yağmur yağıyor tekrar yanıyor 😄 ohh tadını çıkarın bacım ❤️

-Reklam-
0 oy
tarafından

Oralar miss gibi beee 

Afiyet şifa olsun canımcım iyi uykular minnoşa da ne yapayım öyle boş boş oturuyorum bebem çoktan uyudu benim de 🤗

tarafından

Sümeyye silmiş ama durur mu o buralarda gizli saklı takiliyordur o tek değil o ve tayfasi 😂😂

tarafından

O kadar+ basıp emek vermişti şimdi böyle yapması onun gerçekten o olduğu anlamına geliyor , + vermeler devam ediyor çıkar yakında gene 😁

(4,247 puan) tarafından

Tayfası kim kız 😄

tarafından

Bilmiyorum ki 😂 

tarafından

Aaa nasil tanimazsiniz 😂😂

0 oy
tarafından

Burda akşam tabiki çocukları yatırdım kahve mi içip temizlik moduna giricem gunduz hicbisey yapamıyorum 

image

(4,247 puan) tarafından

Ben de temizlik yapıp kahvemi içtim miss gibi gerçi bebeyle şimdiden kirlenip dağıldı ama olsun. Afiyet olsun çiçeğim ❤️

tarafından

Sağol kuzu ben de işi gücü bıraktım şimdi oturdum arkadaşım bebeği için kalan duam vardı ekstra fazladan da okumaya çalışacağım şimdi onları tamamlayayım da işlerimi sonra da yaparım ya

(4,247 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah hiç çıkmadı aklımdan. Kendisini düşünemiyorum 😔

tarafından

Çok şükür MR çekilmiş rahat geçti dedi inşallah sonuçlarda güzel çıkar

0 oy
(4,993 puan) tarafından

Afiyet olsun kuzum ben bu ara yogunum sicak bi taraftan kafami kaldiramiyorum sabah yataktan kalkip koltukta mayisiyorum 2 dk is yapip halida mayisiyorum bende bilmiyorum hastami olcan napcam 

(4,247 puan) tarafından

Dikkatli ol canım salgın varmış sanırım inşallah sorun olmaz ❤️❤️

(4,993 puan) tarafından

Sanmiyorum askim ya bu ara kendimi parcalsdim resmen ya yorgun dustum ya da sicaktan 

(4,247 puan) tarafından

Yorgunluktandir oğlum 2 gün önce sabaha kadar uyumadı vücudum resmen taşımıyordu gündüz beni dayak yemiş gibiydim resmen

(4,993 puan) tarafından

Hih aynen oyle hayatim 

0 oy
(6,765 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 

Büyük uyudu küçüğü babası uyutmaya götürdü bende çocuk diye bir dizi keşfet tim onu. Bölümlerini izliyorum kahve sigara eşliğinde 

image

(4,247 puan) tarafından

Ohh afiyet olsun bacım. İyi seyirler ❤️❤️

0 oy
tarafından

İyi akşamlar canım 

Bende birazdan oğlanı uyutcam 

Benim gece hayatım oğlum uyuyunca başlar 

Esimi bekliyorum 

Dernegi var onun bugün geç gelir 

Oğlum uyusun pepikleri dikicem ayağa uyumaya calisacam 

Sabah namazdan sonra bi tuttu bas ağrısı bırakmadı daha migren var bende 

Cay kahve yemek hak getire 

(4,247 puan) tarafından

Ya çok geçmiş olsun. Bu aralar çevremde hep migren ağrısı çekenler var. Sanırım havalardan. Bebeler uyudu mu başlıyor bizim gece hayatı diyeceğim de saat başı uyanıyor hala 🥲❤️

tarafından

Kıyamam ya.

Büyüdükçe uyku duzenleri olur 

0 oy
(3,113 puan) tarafından

Oh afiyet olsun  bnde oğlanı uyutmustum  geri uyandı bir süre sonra mırıldandı  geri salladım uyudu  klimayı açtım  kavun kestim onu yedim  kurtutmaya çamaşır attım  şimdide  TV bakıyorum  kızda odada takılıyor  koca işte kafa dinliyorum  😁

(4,247 puan) tarafından

Afiyet olsun canım benim. Benim oğlan da saat başı uyanıyor gece. Çok zor cocuk büyütmek ya 🥲🙏❤️

(3,113 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🤗

0 oy
(24,468 puan) tarafından

Afiyet olsun bende içtim akşam üstü çizgifilm izliyoruz en küçük oğlumla şuan

(4,247 puan) tarafından

Bol bol sarıl yerime, anne oğul keyfi ❤️🫶

0 oy
(3,462 puan) tarafından

O kavurucu sıcaklardan sonra, hafif serin, tatlı sıcak günler yaşıyoruz. Bildiğin yağmuru özlemişim 😇

Şimdilik oturuyorum, bir güç gelip beni kaldırırsa işlerimi yapmam lazım. 

(4,247 puan) tarafından

O güç sıcaklardan mi yorgunluktan mi bilmiyorum genelde pek gelmiyor. Şimdiden kolay gelsin bacım ❤️

(3,462 puan) tarafından

Teşekkür ederim, size de afiyet olsun 🍀

0 oy
(1,849 puan) tarafından

Afiyet olsun huzurunuz bol olsun.benim bebeğim uyursa bı çay içsem kendime gelirim gibi .burada aşırı güzeldi bugün hava sıcak ama ruzgarli

(4,247 puan) tarafından

Burası da yarından sonra tekrar bol sıcaklar geliyor. Amin canım benim cümlemizin ❤️🫶

(1,849 puan) tarafından

Hangi şehir olsun ya her mevsim zamanında güzel 

(4,247 puan) tarafından

Ohio canım Columbus 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 527 göst.
0 oy
10 cevap 501 göst.
14 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Amerikanbebesi (4,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 366 göst.
0 oy
20 cevap 482 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Dilankaya (1,081 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,788 soru

24,090,402 cevap

331,721 kullanıcı

...