0 oy
540 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından

Kaynim eltimi aldatıyor kadın yakalayınca eşim yengesi abisi gidiyorlar otogardan geri getiriyir eşim abiyle yengesiyoede konuşmuyor yine duyunca gidip diğer yengesiyle abiyle bunu geri getirmişler otogardan 

Şimdi eşim yengemle konusmuyacaksin diyor kavga ediyoruz bende dedim yengen kötüyse neden otogardan getirdiniz eşimin ailesi de sürekli eşimi oncedende dolduyirlardi konusmasinlar eltiler birbirini öğretiyor ben eşimin ailesine gidip gelmiyorum diye 

Bunlarda eltiler konuşmada bize gelir gider ben eltimle aynı sokaktayiz açık busry olur kosuyoruz birbirimize taktılar kafayı eşimde yengesinin kuş bahanesiyle benle uğraşıyor konuşma diye onunla konuşursan git evimden diyor bana artık bıktım ben inanın eşimin aile lafına bakmasına kayın babam bile aileme dedi konusmasinlar yani bu kadarı pes iki el kızı ne istiyorsunuz ben anlamadım ki

10 Cevaplar

+2 oy
(1,504 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Terbiyesizler kadını aldatmış i.tleri bide dertleri senin konuşup konuşmalar olmuş milletin ağzına kilitte vuruceaklar yok ya ne demek konuşma siz kimsiniz be koca kadına akıl veriyorsunuz önce oğlunuza diyin edem olsun Allah korusun bırak aldatmayı benim kardeşimin bizimkilerin yanında kavga ettiler babam kardeşimi atıyordu kapıya ne biçim adamsın defol diye yangemede bende benim kızımsın istediğin kedar bakarım sana kal burda diye hiç aldırış etme

(191 puan) tarafından

Ay canimimi sıkıyor dedim senin gecimin bozulacak sen böyle alaine yalakalik yap gücünüz el kızlarına yetiyor 

-Reklam-
+1 oy
(1,011 puan) tarafından

Kaynın eltini aldatmış nasıl size laf söylüyor ki önce oğullarına sözlerini geçirsinler

(191 puan) tarafından

Yok eşim abisini savunuyor daha yapmamış diye kadın yalanmi söyleyecek daha benide kadından uzaklastiya çalışıyor 

(9,080 puan) tarafından

aynen eltinin ne kabahati varki asil kardesin anansi babasi sen ve doger eltiler o aldatan kardesle gorusmeyin . eltinin bi sucu yokki. akillarisira bunlar aldatilan eltiyi gazlamasin akil vermesin istiolar demekki

(191 puan) tarafından

Aynen öyle 

+1 oy
tarafından

Eltininde suçu yok 

Seninde sucun yok ki 

Suçlu olan kayın 

Sizin gorusmenizde sıkıntı yok

(191 puan) tarafından

İşte bilmiyorum eşim benle kavga ediyor konusmuyacaksin diye 

tarafından

Senin eltini doldurmandan korkuyordur 

Ama çok gereksiz ya

Kocaman kadına akıl mı verilir 

Sen bilirsin kiminle görüşüp gorusmeyecegini 

Sanki 5 yaşında cocuk var karşısında 

(191 puan) tarafından

İşte artık bıktım bu huylarindan o onu ogreti bu bunu öğreti artık sıkıldım 

+1 oy
(1,831 puan) tarafından

Cok karisik anlatmışsın anladığ tek sey eltin aldatilmis oda başlıktan dolayi 🤣

0 oy
(4,053 puan) tarafından

Acaba eşin de de var mı bişey bir şey var ki konuşma diyorlar yanlış anlama canım senlik değil sen yinede bir süre konuşma bakalım nolcak

(191 puan) tarafından

Eşim de var bir şey abi de olsa yediği haltı savunmuyacak son benimkidede var bişey normal görüyor 

(4,053 puan) tarafından

Şüphelendim canım aklını çelmrk istemem ama  

(191 puan) tarafından

Bunların tamamının hepsi aynı canım olabilir beklerim yapar çünku benimksinide yakalamastim önceden inkâr etti falan vs bilmem ne kus gitim 3 kere geldi ailem geri verdiler beni afetim ama buda ha yakalarsam hayatta affetmem bunları kanları bozuk bide hamiliyim dogursam. Gerekeni bende yapacam 

0 oy
(1,494 puan) tarafından

Belki de eltinin bildiği birşeyler var sana anlatır diye bu kadar büyük tepki veriyorlar olamaz mi? Benim aklıma bu geldi yani. Başka türlü çok saçma 

(191 puan) tarafından

Ben eşimle kavga etsem eltimle sen öğretin eşimde sen öğretin o şimdi kocası aldattı kadın gitmek istiyor bırakmıyorlar artı konusmuyacaksin diyor lar eşim de ana kuzusu birisi 

0 oy
(209 puan) tarafından

Kaynın "eltini" aldatıyor ve eltinle mi küsmeni istiyorlar. bence sende o aileden kurtulmaya bak.. Valla kusura bakma ama insana iftira bile atarlar baksana masumu suçlayıp kendi çocuklarını haklı çıkarmaya çalışıyor. Başın yanmadan kurtul 

(191 puan) tarafından

Vala bide herşeyi geç benim eşim ailenin lafına bakıp ta bana kuseceksin konusmuyacaksin diyor eşimin onların kafadan olması sıkıntılı 

(209 puan) tarafından

Valla kaç kurtar kendini 

(191 puan) tarafından

2 çocuğum var bide hamiliyim canım ailem arkamda dursa birakacamda artık ailem dursada birakacam durmasada lanet olsun esimede ailesinede 

(209 puan) tarafından

Ah ah 3 çocuğu ne yapacaksın Allah aşkına ama bu aileden sana hayır yok herşey ortada 

(191 puan) tarafından

Kız inanki uzun mesele şimdi kime anlatsam inanmaz bu pislik aileden kurtulmak için herşeyi yaptım inan ben okadar şey çektim ki

0 oy
(191 puan) tarafından

Bende aileme gidecem sabah bide hamiliyim ben ben aldatma kus olayını bilmiyordum ki bile daha onlardan duydum 

0 oy
(21,608 puan) tarafından

Eltimde eşinden şiddet gördü savununca sen olayin aslını biliyor musun o kadın namussuza getirdiler ağzına geleni saydım o zaman niye evinizde tuttunuz onca yıl diye siz oylesiniz herkesi öyle görüyorsunuz madem öyle niye kapısına gittiniz evine dön demek için dönünce de kaynanam olcak mahlukat niye gelmiş gelmeseymis dedi 2 gün önce kapısına gidip dön dememiş gibi yuzsuzler kadın kadının yurdudur arkasında dur kadının 

(191 puan) tarafından

Duruyorum aslında eşim çok sert birisi bana küfürler hareketler bu

0 oy
(8,294 puan) tarafından

Resmen kadını yalnız bırakıp güçsüzlestirip sindirmek istiyorlar Allah ıslah etsin ne diyeyim 

(191 puan) tarafından

Diğer gelinlerine kimse yapamıyor bisey benle bu kadın yabancı gurbet eldeyiz boyleler biz Kürt olduğumuz için 

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 633 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Selin_ (2 puan) tarafından soruldu
+2 oy
33 cevap 1,387 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Masalimmm (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 2,290 göst.
0 oy
61 cevap 4,051 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Kursunes (82 puan) tarafından soruldu