+1 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (298 puan) tarafından

Amacım kimseyi yargılamak değil şu sıralar komşular iyice coştular çoluk çocuk sitede bahçede ses bombasından müzik aciyolar .kadınlar bagris cigris konusuyolar komşuluk hakkı kalmamış .Hastasi ,yaşlısı ,bebeği olan var .bn burda kiracıyım bir şekilde idare etmeye çalışıyorum.Oglen başlayıp gece 12lere kadar ne konusuyolar bilmiyorum bagris çığrış .Hergun de konuşacak bişey buluyorlar .İşleri ,yemek,temizlik dertleri yok mu bunların çok merak ediyorum.Tabiki de bnde cikiyorum parka oturmaya vs.kimse rahatsız olmasın diye koridorda bile ses yaptırmıyorum çocuğuma .Zaten sessiz sakin biriyim pek konuşkan da değilim .Hele bagirarak asla konuşamıyorum.Boyle durumda ne yapılır bilmiyorum .Biraz içine kapanık biriyim.Rahatsiz olduğumu bile dile getirmiyorum ...siz yaşıyor musunuz böyle durumlar .Tepkinizi gosteriyo musunuz?

7 Cevaplar

0 oy
(22,128 puan) tarafından

Bizim burda da var maalesef öyle bir kabile bunlara çözüm bulamazsın çünkü bunlar artık arsızlaşmış çevreye saygıları yok uyarsan bile devam ederler yani uyarınca da seni suçlarlar hatta bizi uyardı diye bu kadar cahiller işte 😏

(298 puan) tarafından
+1

Aynen öyle bir dışlama olur hatta .ya bn kucukken yaşadığım sokaklar böyle değildi tamam oturulur konuşulurdu ama kimse kimsenin sesini bastirmazdi , kaba saba kahkahalar fln olmazdı öyle .utanirlardi kadınlar .bizde arkadaşlar olarak evde müzik  dinlerdik oynardık.

-Reklam-
0 oy
(3,106 puan) tarafından

Ayni bokları siteye gerek yok bizdede var burda laftan anlamıyorlar çingene gibiler

(298 puan) tarafından

Birden türediler herkes bı üstün görünme çabasında sesi çok çıkanın sözü geçer gibi bı havalar of soğudum burdan valla 

(3,106 puan) tarafından

Birde gece 1 2 hiç susmuyorlar aylakci cok

0 oy
(1,431 puan) tarafından

Ben kızıyordum saat 10dan sonra çıkıp pencereye bağırıyordum yürüyün gidin evinize diye ama artık saldım çünkü ağır konuşuyorlar. Yani aslında burda çok sokak var fakat tüm çocuklar bizim kapı önünde deli oluyorum. Laf asla anlamıyorlar ***** ***** haraketler bağırma çağırma. En nefret ettiğim zil çalmazlar sokakta birinin ismiyle bağırırlar. Bana göre 2 5 yaş çocuklar dışarda ziyan zebil oluyor anneler başında yok. Bunlara ailenin eğitim vermesi lazım diycem de aileye kim eğitim vercek 10 15 yaş arası çocuk o saatte dışarda olmamalı oluyorsa da sessiz otursun değil mi ? Tamamiyle görgüsüzlük kaldırımda oturan adamlar kadınlar yani çok çirkin ya. Hele müzik çalsınlar direk arıyorum Polisi 6dan 12ye kadar halay çekmek ne neymiş asker eğlencesi kız isteme vs vs. Sokak arasında düğüne çıldırıyorum kalitesiz müzikler ses kirliliği başka bi şey değil. 

2000 adım ötede bir tane 1000 adım ötede başka bir tane park ve top sahası var ama yok mahallede top oynuyorlar ve ağlama ağlama diye saçma bir şey söylüyorlar birbirine küfür etmeleri dallı budaklı konuşmaları yani çıldırıyorum sana öyle söyleyeyim. 

tarafından

Bende diyorum bu Nuray kim😂 

Bizim de gürültü eksik olmaz çok bıktım arabaya zarar verirler geçen pikap getirmiştim babamdan sürekli tepesine çıkıyorlar bi de beni takip ediyorlar evde miyim diye koca koca çocuklar ya mahallede tek katlı ev bi bizim dama top kaçıyor yine de bizim evin önündeler hep ama sizinki daha kalabalıkmış sanırım. Ben geldiğimden beri senin sesin çıkmaz mı der dururdu komşular bu sene beni de delirttiler artık Zaten gitmek istiyorum eşim gittiğimiz yerde de olacak böyle sorunlar diyor. Huzurlu bi mahalle nasip olsa ya. 

(298 puan) tarafından

Of tam cildirmalik insanlıktan çıkmışlar komşuluk mu düşünecekler.Kimse kimsenin halinden anlamiyo yazık valla binalar da zaten hep birbirine yakın

(1,431 puan) tarafından

Yaa @cicikus bir de ben 27 sene sessiz sakın bi köyde büyüdüm yani bizimde evler vardı çocuklar oynardık ederdik de böyle değildik ya bak bu saatte küfürlü top oynuyorlar 

0 oy
(1,793 puan) tarafından

Normalde çok sessiz bi mahallede oturuyorum çoğu yaşlı evimin tam karşına bina yapmaya başladılar insaata gelen ustalar bi müzik açıyor son ses dinliyorlar bir kahkaha atıyorlar sanki benim evin içindeler hiç anlayış kalmamış geçen rahatsizdim biraz uzananayım dedim seslerinden uyuyamadim artık biri rahatsız mı olur diye düşünen de yok

(298 puan) tarafından

Midem bulandi vallahi  bazı ustalar sadece işini yapiyolar keşke örnek alsalar

(1,793 puan) tarafından

Ah keşke inşaat bitse de kurtulsam diyorum

0 oy
(2,496 puan) tarafından

Kiracı olduğum apartmanda çocuklar var kapının önünde maç yapıp oynuyorlar 4-5 tane bekar çocuksuz olsam rahatsız olabılırdım ama benımde var çocuğum diye galiba rahatsız olmuyorum 

(298 puan) tarafından

Tamam da gecelere kadar olan rahatsız ediyo beni .çocuklara bişey diyemem ama koca koca kadınlara da gecelere kadar atılan kahkahalar yakışmıyor 

(2,496 puan) tarafından

Sizin için söylemedim kendimden örnek verdim 

0 oy
(6,971 puan) tarafından

Bizimde sitenin bütün kadınları hemen apartmanın altında oturup sabah akşam dedikodu yapıyorlar 

(298 puan) tarafından

Bomboş işler valla 

0 oy
(401 puan) tarafından

Ben üst komşularıma tatlı yapıp götürmüştüm ilk götürüdğümde bişey demeyip ikincisinde çaktırmadan bir kaç kez ses geliyor vs tarzında uyarmaya çalışmıştım bir kaç hafta etkili oılmuştu yani 😅

(298 puan) tarafından

Aaa iyiymiş ama bn ona da pek cesaret edemem sanırım dbdbdb

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 598 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nare88 (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 450 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Dilara16 (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 933 göst.
+2 oy