Ben kızıyordum saat 10dan sonra çıkıp pencereye bağırıyordum yürüyün gidin evinize diye ama artık saldım çünkü ağır konuşuyorlar. Yani aslında burda çok sokak var fakat tüm çocuklar bizim kapı önünde deli oluyorum. Laf asla anlamıyorlar ***** ***** haraketler bağırma çağırma. En nefret ettiğim zil çalmazlar sokakta birinin ismiyle bağırırlar. Bana göre 2 5 yaş çocuklar dışarda ziyan zebil oluyor anneler başında yok. Bunlara ailenin eğitim vermesi lazım diycem de aileye kim eğitim vercek 10 15 yaş arası çocuk o saatte dışarda olmamalı oluyorsa da sessiz otursun değil mi ? Tamamiyle görgüsüzlük kaldırımda oturan adamlar kadınlar yani çok çirkin ya. Hele müzik çalsınlar direk arıyorum Polisi 6dan 12ye kadar halay çekmek ne neymiş asker eğlencesi kız isteme vs vs. Sokak arasında düğüne çıldırıyorum kalitesiz müzikler ses kirliliği başka bi şey değil.
2000 adım ötede bir tane 1000 adım ötede başka bir tane park ve top sahası var ama yok mahallede top oynuyorlar ve ağlama ağlama diye saçma bir şey söylüyorlar birbirine küfür etmeleri dallı budaklı konuşmaları yani çıldırıyorum sana öyle söyleyeyim.