0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde (6,400 puan) tarafından

Ablam gelinligini giyip gruba fotoğrafini atmış. Niye giydin nikah mi tazeliyon falan dedik. Muhtemelen kilodan giymiştir hani oluyor kilolu değilim anlamında. Sonra çöpe atmış. Dedim yazık niye çöpe attın. İkinci el sitelerine koysaydın alan olurdu uygun fiyata. Dedim bari hurdaciya verseydin biri kullanırdı, çöpte kirlenecek. Evde çöp istemiyorum dedi. Maddi durumu iyi o yüzden gelinlikten gelecek paraya ihtiyacı yok ama ben olsam yinede çöpe atamazdım

14 Cevaplar

+4 oy
(5,379 puan) tarafından

Yanlış anlama da ablanin yaptığı ukalaliktan başka bisey değil, kusura bakma canım 

O gelinliği her türlü degerlendirebilirdi 

En azından birine verseydi, giymese de satardı ikinci el olarak 

(6,400 puan) tarafından

Uğraşmak istemedi muhtemelen. Yazık valla üzüldüm

-Reklam-
+2 oy
(3,403 puan) tarafından

Maddi durumu iyi deyip tavrı yanlış olmuş ne kızlar var garip yetim ihtiyaç sahibi ben olsam temizletip hediye ederdim

(6,400 puan) tarafından

Temizletmese bile dedim en azından hurdaciya verseydin ihtiyacı olan giyerdi. Çöpte yazık değil mi kirlenecek

+2 oy
tarafından

Çöpe atmak yerine bir poşetin kılıfın içerisinde çöpün yanına koysaydı belki birisinin mutluluk kaynağı olurdu ben çocukların oyuncaklarını giysilerini bile güzelce torbalayıp koyuyorum yan tarafıma işe yarayan biri alır diye çöpün içine atmak bana göre doğru değil

+1 oy
tarafından

Evet ihtiyacı olan birini çok mutlu edebilirdi 

+1 oy
(25,338 puan) tarafından

Çok haklısın valla 

+1 oy
(5,078 puan) tarafından

Iste bu yuzden gelinlik satin alinmamali bence kiralanmali 

(6,400 puan) tarafından

Bence de ya niye kiralamadilar. Evlenirken çok borca girdiler. Aslında kiralasalardi onlar için daha iyi olurdu hem şimdi yıllarca evde durup en son çöpe gidecek bir gelinlik de olmazdı. 

(5,078 puan) tarafından

Herkesin oyle oluyo cicegim emin ol arkadasim aldi ikinci elden satti kuzenim aldi başına bela oldu ne birine verdi ne atabildi ne satabildi kiyamadi 15 yil sakladi o da çöpe atti ne gerek var yer kspliup bi daha bi ise yaramiyo cok sacma ya 

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

ben satin aldim kina kiyafeti gelinlik. cok sim dokuluodu. balayindan gelir gelmez verdim gelinlikciye . hayrina ver birine dedim artik kadin verdimi sattimi orasi ona kalmis bisey. gelinlikci tanidik siyle dukkanini kapatmis evinde ust daireyi atolye gibi yaomis orda dikiyordu gelinlik. 

yillar sonra ula dediem millet giydigi şortu donu bile satio keske sataydim. esimde dedi gelinlik parasina ihtiyacinmi var hayir oldu iste birine vermistir fatma abla dedi . nebilim

dedim saf gibi enayi gibi hissettim kendimi. hic satmak aklima gelmemisti o zaman

+1 oy
(2,538 puan) tarafından

Yani çöpe atacağına sorup sorusturup birine verebilirdi. 

+1 oy
(105 puan) tarafından

Yazık vallahi ya gelinlik çöpe atılır mı :(

+1 oy
(1,187 puan) tarafından

Ablan evleneli çok olduysa modası geçmiştir gelinliğin. Kim alacak . Ama fakir biriine verilirdi 

(6,400 puan) tarafından

Yok ya yine giyen olurdu

+1 oy
(209 puan) tarafından

Keşke birine verseydi alacak, kiralayacak gücü bile olmayan bir sürü insan var. Afedersiniz ama yaptığı görgüsüzlük maddi durumu iyi olabilir ama empati duygusu sıfır

+1 oy
(1,509 puan) tarafından

İhtiyacı olan birine hediye verebilirdi

+1 oy
(9,935 puan) tarafından

Gelinlik kiralık olmasaydı benim saklardım atmazdim sonuçta hatırası var ben hala düğun ciceğimi saklarım 

(829 puan) tarafından

Bende nikah düğün hala duruyor kıyamıyorum 

(9,935 puan) tarafından

Kıyılir mı küçük bişey olsun içim aciyo hata nasip olursa korumaya Alaçam onu varsa öyle bişey ilerde ben annemin aldıgı şalvar vardır o bile duruyo oluyo mu şuan de olmuyo hiç bir tûrlü  ama kıyamıyom atamaya 

0 oy
(829 puan) tarafından

Seni ilgilendirmez ki çöpe attık dediği belki yanina koymuştur atsaa bile kendi kararı ya  durumu iyiymiş ki almış ben böyle sorgulanmasıni sevmem kimseye laf düşmez 

İlgili sorular

+3 oy
37 cevap 1,629 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,658 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 433 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
28 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatya iaa (183 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,603 soru

24,100,870 cevap

332,402 kullanıcı

...