0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (1,628 puan) tarafından

Gogsum sürekli sertleşip süt dolmadigi için mama vermek zorunda kalıyorum sadece bir kaç saat uyuyup uyandığımda sertleşiyor yemek falan yiyorum sağlıklı besleniyorum doktoru çikolata kola falan da ye süt proteinli beslen bol su dedi yapıyorum ama sadece uyuyup uyandığımda doluyor nerde hata yapıyor olabilirim gogsum neden gün içinde sertlesmiyor mama veriyorum zorla uyutuyorum onuda içmediği için maksimum 1 2 saat uyuyo 

6 Cevaplar

+1 oy
(6,595 puan) tarafından

Doktor kola iç dedi? 

tarafından

Bnde oraya takilmadim degil

(9,080 puan) tarafından

oha orayi okumadim ben simdi sen yazinca okudum. cocuk zebil ziyan oluyor tecrubesizlikten ya uzuluyorum gercekten

(6,595 puan) tarafından

Kadın kola içiyormuş çocuk değil ama yinede tabiki zararlı. Yediklerimiz içtiklerimiz süt oluyor tabiki ben de dört dörtlük sağlıklı besleniyor değilim ama kola margarin hazır meyve suları enerji içecekleri hayatımda hiç yeri yoktur abidik gubidik şeyleri almam her markette gördüğümü almam meraklanip. Normalde aslında bisküvi gofret vb ürünleri de kesmiştim ama çok nadir alıyorum

(1,628 puan) tarafından

Kış ben içiyorum kolayı doktorum söyledi bende ne alaka dedim saglikli beslenmek süt yapar bildiğim çok sasirdimbulundugum yerin en iyi doktoru bide rsstbele biri değil bilmesin kulak asmyayaim bebeğe mi iciriyorum sandınız çok güldüm vallaha 🤣😂😂🤭olur bebek ona icersem 3 yaşında çocuk bile bilir 

(9,080 puan) tarafından

kiz bebege iciriyorum sanmadik oyle olsa o zaten facia:) senin icmeni dusunduk o da olmazki ne alaka bence yanlis anlamis olabilirmisin diktoru yada diktir sahte dr falan yani. 😂😂 bebege icirebilecegini dusunmek icin zaten kafayi yemek gerek okadar aklim basimda benim 😂😂😂 senin icmen de bebegi gaz bombardimani yapar . bebegi gec aeni de gaz hombardimani yapar. dun aksam kola ictim yagmamayla bugunden beri kup gibiyim geberiorum gazdan.emzirmiom bise etmiom sapasaglam insani bile mahvedio kola

(6,595 puan) tarafından

Bulunduğun yerin en iyi doktoru diyorsun ama demekki bulunduğun yerdeki insanlar çok da akıllı insanlar değil. İyi olan hiçbir doktor sana kola iç demez . Süt yapar mı bilmem belki yapıyordur ama o sütun de çocuğuna faydası olmaz zararı olur

(1,628 puan) tarafından

Yok valla kola iç dedi annemle eşim eve kolalari dayiyo ben bir ay icemedim gaz yapar diye etraf her şeyi ye süt olsun o gaz yapar bu gaz yapar seçme özellikle tahin pekmez yemeklerden ye çok su iç dediler ilk ay ve hamilelikte çok fazla kola icememenin acısını çıkardım resmen

(6,595 puan) tarafından

Hem kendine hem bebeğe yazık ediyorsun

(9,080 puan) tarafından

en cok da kendine . bir aya kalmaz fil gibi olursun . bebek hadi neyse mama o bu idare eder . onemli olan kendin. koladan bebege gececek olan gaz. kendi derdine yan bence o doktor direk cimere sikayet etmelik  saglik bakanligina bile degir direk cimere

(6,595 puan) tarafından

İkisi de önemli canım. Senin bu yorumların bencilliğin beni sinir ediyor 🤣

(9,080 puan) tarafından

iyide bebege koladan bi gaz gececek. onun harici annesi sagliksiz beslensede sut suttur yani. suan bebegi gaz yapmasi etkili ek bitek. he komple  saglikli beslense tabiki sut daha kaliteli besin degerli olur ama paketli gidalari gomupde bi koladan sakinmak zaten pek etki etmez sut kalitesine😀😀 ama suan en cok zarar kendine. o yuzden kendini dusunmesi gerek :)) evet ya ben kendimi seviyorum canim kendim o yizden kendimi dusunuyorum genelde 😂😂

(6,595 puan) tarafından

Ben de nadir paketli abur cubur yiyorum ben de gömmüyorum hergün hergün 😀

Kendini sevdiğin hep belli oluyor zaten😀

-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım memeler hep sert olmaz ki artık terbiye olmuş deriz biz yumuşak olur ve süt aynı normalinde olur ilk günler gibi sert olmasını bekleme

0 oy
(533 puan) tarafından

2 çocuğum var ikisinde de hiç göğsüm sertleşmedi ilk doğum yaptığım zaman bile, sönmüş balon gibiydi ve tek göğsümden süt geliyordu. Mamasız büyüttüm. Gögüslerin yumuşak olması süt olmadıgı anlamına gelmiyor yani

0 oy
(2,247 puan) tarafından

ilk zamanlar sertleşir çünkü memeler ne kadar süt üreteceğini tam bilemez ama sonra bir düzene girer. memeler yumuşar zaten hep sert olmaz. 

0 oy
(5,864 puan) tarafından

Her zaman sertlesmez ki. Ilk 2 3 ay olur. Ondan sonra hep yumusaktir cunku terbiye olurlar. Sut cektikce gelir. Sise gibi dolmaz yanlis dusunuyosunuz ve yanlis yapiyosunuz. 

0 oy
(9,080 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

sertlesmesine gerek yokki.  lavaboya bir legen koyup legene suyu doldurursan dolu zannedersin . ama ayni miktar su legeni koymassan da lavobinun icine akil gder miktar ayni.  birinde bekledigi icin gogus sut doluo setlesio.  biri de beklemio bebek emerken musluk acik sekilde birikmeden bebegin azgina gelio sut degisen bise yok

inanmak istemesende iki turlude sut var . ama sen mama dayamayi tercih ediosun sut yok zannederek. hala hata i farkedemedin kuzum ya yanarim yanarim buna yararim soylemekden dilimizde tut bitti

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 388 göst.
9 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde dorugunannesi04 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 385 göst.
13 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gmzz (183 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 81 göst.
0 oy
4 cevap 118 göst.
11 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Emine4242 (29 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,709 soru

24,114,548 cevap

333,175 kullanıcı