+1 oy
415 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,209 puan) tarafından

Kızlar oğlum 4. Sınıfa geçecek tatilde şuan. Tatil boyunca iki kez denize bir kez Kapadokyaya yakın şehire falan gezmeye götürdüm kısa bir tatil yaptı ama şimdi tamamen tatil mooduna girerse okul açılınca çıkamaz diye düşündüm ve evde 4 yaşında bir kızım var tüm gün dövüşüyorlar ev savaş alanı ben çığlık çığlığa asla kural tanimiyor. Bende İngilizceye yazdırdım haftanın üç günü İngilizceye yarım saatlik mesafede götürüp getiriyorum 3 saat kalıyor diğer iki gün de sabahları 3. Sınıfın tekrarını yapması için eve hoca geliyor aksaminada basket kursuna yazdırdım sosyallessin gelişimine destek adına. Hafta sonları çiftliğimiz var oraya götürüyorm ders falan yok sınırsız özgür. Ama bugün asla gitmek istemedi ağladı bildiğin yoruluyorum sıkılıyorum evde bomboş oturmak istiyorum tatil boyunca diye. Annelik vicdanım hemen üzülüyorum tamam diyesim geliyor ama mantığım bunu kabul etmiyor yardım edin bana :(

25 Cevaplar

0 oy
(508 puan) tarafından

Okurken ben bile sıkıldım yani haklı çocuk görev gibi herşey sonuçta tatilde bir çocuk ne yapmak istiyor sorun kursa falan yazidirin ama hem hoca hem kurs hem basket kursu bence bir tane. Kurs yeterli ya o kadar çok da yüklenmeye gerek yok biraz evde oynasın çocuk parka çıksın yaşıtlarıyla oynasın ,zaten istemediği şeylerden verim alamazsınız 

-Reklam-
0 oy
(386 puan) tarafından

Dil eğitimi açısından fena değil ama zorlama derim.çocuk soğur eğitimden.sanatsal veya sosyal faaliyetlere götürebilirsiniz.ben de kızımı yüzmeye ve piyano dersine götürüyorum seviyor.

0 oy
(23,174 puan) tarafından

Tatil gerçekten tatil olmalı bir kurs eğitim falan olabilir ama okul gibi saatli kalksın gitsin tüm gününü kapsamasına karşıyım öğretmenim ben kendim bile on ay sürekli aynı rutinden sıkılıyorum bence çocuklar içinde bıkkınlık oluyor 

0 oy
(4,832 puan) tarafından

Kis boyunca okula gitti yazin basketbol ve ingilizce kursuna gidiyo yetmiyo 3uncu sinif tekrari yapiyo ve bu cocuk tamini 10 11 yasinda cok zorluyosun bence birak cocuklugunu yasasin hadi bi tane kursa gitsin haftada 1 gun 1 saat gecen yili tekrar etsin cok bile bu kadar egitim diye baski kurma simdiden sikilmis cocuk ilerde biktim okuldan okumucam derse napcan 

0 oy
(23,212 puan) tarafından

Yorulsun bişey olmaz benimde oğlum 4 e geçti kitap aldım okuyor camiye gidiyor sabahları öğleden sonra 2 saat tekvando ya gidiyor boş durmasın günde 2 saat dışarı bir buçuk saat tablet hakkı var okul açıldığında tempo yoğunlaşacak o yüzden hep yoğun ve meşgul olması gerekli saatlerce boş durması tembelliğe alıştırır

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 318 göst.
+3 oy
14 cevap 307 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
0 oy
5 cevap 683 göst.

Kategoriler

1,468,081 soru

24,053,454 cevap