+7 oy
1,606 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,635 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bunları yazarken de ağlayarak yazıyorum çok kötüyüm kızlar bu üç günde ne yaşadığımı Allah bilir. Bugün çok fenalaştı . Üst üste iki kere sabah da bir kere nöbet tarzı şeyler oldu . Mosmor oldu titremeye girdi dudakları gözü yüzü . Birden bayılır gibi oldu oksijen verdiler kendinden geçti 😭😭 uzman doktorlar başında toplandı hiç iyi şeyler demediler. Bugün beynine bakıldı ultrasonda onlar da beyin yapisi normal değil dediler. Doktor beyninde sorun var kötü biswy olduğu kesin. İyi bişey beklemeyin dedi . Mr cekilmesi gerek ona da eşimin arkadasi masada kalabilir risklidir demiş 😭 ağlamaktan helak oldum hâlâ ağlıyorum artık başım çatlıyor. Hortum takıldı nöbet ilacı verildi oğlum yeni kendine gelebildi 😭dua edin kızlar 

65 Cevaplar

0 oy
(3,084 puan) tarafından

Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin 🤲🏻

-Reklam-
0 oy
tarafından

Rabbim şafi ismiyle şifa versin canım güçlü ol onun hastaneden çıkınca sana ihtiyacı var benim 11 yaşındaki oğlumda öyle Allah büyüktür dua et bol bol sende duamdasin Allah güç versin 

(1,635 puan) tarafından

Nasıl oğlunuz nasıl ilerliyor süreç 🥺 Allah şifa versin size de inşallah 

tarafından

Eeg bu 3.cu bizim dk buna göre nöbetleri azaltmak durdurmak için ilaç başlanır dedi epilepsi tanısı kondu 🥺 

tarafından

Bebeğim değil ama bı büyüğü 11 yaşında Allah vermesin o gece sabahı nasıl ettim bı ben bilirim güçlü ol rabbim iyi haberler nasıp etsin 

(1,635 puan) tarafından

Durduk yere mi öyle oldu 11 yaşında diyosunuz

tarafından

Evet birden oldu gece oldu ama alt yapısında korku var dedi doktor oda Urfa'da oldu bazı şeyler 

0 oy
tarafından

Ah size nazarmi değdi gelenlerin lütfen yanlış anlama oy kuzum üzüldüm rabbim kalıcı şifalar versin bende evladimla imtihan oluyorum çok zor 

(1,635 puan) tarafından

Nazar var tabi inanıyorum ne geliyorsa yakinindan geliyor zaten. Senin evladının nesi var

tarafından

Amaliyat oluyor canım 

0 oy
(354 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun dua etcem kaç sylik oglun

0 oy
(212 puan) tarafından

Allah yardım etsin, Allah’tan ümit kesilmez 🙏

0 oy
(5,501 puan) tarafından

Ah canim Rabbim sifa versin minige ah kiyamam dualarimdasiniz 

0 oy
(225 puan) tarafından

Rabbim büyük canım hiç umudunu kaybetme bende çok çektim kızım hergun ellerimde bayılıyordu nöbet üstüne nöbet doktorlar hiç birşey yapamıyordu anlamıyorlardi Gaziantebin en iyi nöroloji doktorlarına götürdüm kalp dediler jalore birşey çıkmadı beyinde dediler temiz çıktı en son doktorun biri alın hacılara hocalara götürün dedi gerçektende hocaya götürdük kızım günden güne çok iyi oldu şimdi 4 yaşında hiç nöbeti yok en ufak bir aglamada gözleri kayar duduklari morarir elleri kitlerdi taş gibi olurdu bedeni cuma günü sabah ezaniyla çıktık yola Şanlıurfa Suruç'ta bir şeyh varmış çok iyi ona götürün dediler inanirmisn yolda ölüyordu yavrum bağırış cagiris hastaneye gidelim dedik kayın babam bun zamandir doktorların elindeydi ne oldu hiç birşey ben bugün ölse de oraya götürecem bana karışmayın dedi gittik Allah şahidim oraya gider gitmez kızım iyi oldu uyudu elimde sonra nöbetleri günde beş defayken 4 oldu sonra yavaş yavaş iyi oldu perhiz verdi bende emziriyordum bende onunla birlikte perhizdim süt süt ürünleri acı ekşi hiç birşey yemedik kızım 6 aylıktı com şükür geçti iyi oldu doktoru bile inanamiyor hala nasıl oldu böyle diye 

(106 puan) tarafından

Doğrudur bende hocalara inanıyorum gerçekten bence de ablanın dediği gibi sor sorustur oturdugunuz şehirde en iyi hoca kimse ona götürün gerçekten de 200  300 hocanın hediyesi verin muska yaptırıp taksın bebeğin 

(1,635 puan) tarafından

Ben de Diyarbakır'dayim. Annem oğluma baktı taksiyle gittim şeyh var burda da boylama diyorlar 500 TL verdim aldım geldim. Taktım oğluma. 

(1,635 puan) tarafından

Darısı oğlumun başına inşallah 🥺

(106 puan) tarafından

Allah'ın izniyle şifa olur inşallah ogluna şuan durumu nasıl canım hala hastanede misiniz çok üzüldüm dünden beri aklimdasiniz Rabbim şifa versin inşallah 

0 oy
(23,358 puan) tarafından

Ay Allah'ım şifa versin yavruma inan çok üzüldüm. İnşallah sağlıkla tekrar kucağınıza alın😖

0 oy
(4,874 puan) tarafından

Rabbim şifa versin tez zamanda. Yavrunu size bağışlasın uzun sağlıklı güzel ömürler versin

0 oy
(101 puan) tarafından

Rabbim şafi ismiyle şifa versin çok üzüldüm inanın  hangi hastanedesiniz ? 

Sizin postları nicknzden dolayı hatrlyorum çok misafir bebek görmesine vs geldiler nazar mı oldu noldu yavrucuk :(((( 

0 oy
(30,232 puan) tarafından

Rabbim şifa versin sana bagislasin 😕

0 oy
(4,394 puan) tarafından

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah canım benim 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

0 oy
tarafından

Allah şifa versin, Allah yardımcınız olsun, evlatla sınamasın kimseyi.

0 oy
(3,905 puan) tarafından

Allah'ım sen bu küçük yavruya ve nicelerine acil şifalar ver, göz yaşı döken annelerin acılarını hafiflet ciğerlerini ona bağışla amin amin amin, ya mucib ya vekil ya vehhab 🤲🏻

0 oy
(1,467 puan) tarafından

Allahım şifa versin inşAllah canım Çok üzüldüm :((🤲🤲

0 oy
(7,084 puan) tarafından

Rabbim şifa versin cnm 

0 oy
(3,343 puan) tarafından

Bol bol dua et benimde dualarim sizinle rabbim safi ismiyle sifa versin insallah acisini gostermesin

0 oy
(4,850 puan) tarafından

Ne durumdasınız Rabbim acil şifalar versin inşallah bol bol oku 

0 oy
(4,850 puan) tarafından

Bizde aynı ast alt karaciger enzimleri yüksek olarak hastaneye gittik bizimkine bi tanı koyamadilar genetikmis aklında bulunsun herhangi bi tanı koyulmazsa genetik test yapsınlar ona göre tedavi uygulansın geç kalınmasın çünkü sonuçlar 5 haftada çıkıyor Rabbim şifasını versin arastir sor doktorlara tam olarak hastalığı nedir ona göre gerekirse tam bölümüne gidip tedavi olursunuz 

0 oy
(14,125 puan) tarafından

Gamzecim yeni gördüm çok çok üzüldüm ☹️ kac gündür giremiyorum buraya Rabbim yar ve yardımcınız olsun Rabbim hayırlı şifalar versin sen çok güçlü annesin dua et sende Allah'ın izniyle korkma iyi olacak yavrun 🤲

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 112 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 481 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 614 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 337 göst.