+7 oy
1,615 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,633 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bunları yazarken de ağlayarak yazıyorum çok kötüyüm kızlar bu üç günde ne yaşadığımı Allah bilir. Bugün çok fenalaştı . Üst üste iki kere sabah da bir kere nöbet tarzı şeyler oldu . Mosmor oldu titremeye girdi dudakları gözü yüzü . Birden bayılır gibi oldu oksijen verdiler kendinden geçti 😭😭 uzman doktorlar başında toplandı hiç iyi şeyler demediler. Bugün beynine bakıldı ultrasonda onlar da beyin yapisi normal değil dediler. Doktor beyninde sorun var kötü biswy olduğu kesin. İyi bişey beklemeyin dedi . Mr cekilmesi gerek ona da eşimin arkadasi masada kalabilir risklidir demiş 😭 ağlamaktan helak oldum hâlâ ağlıyorum artık başım çatlıyor. Hortum takıldı nöbet ilacı verildi oğlum yeni kendine gelebildi 😭dua edin kızlar 

65 Cevaplar

+1 oy
(2,749 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah oğlun 3/4 aylık sanırım inşallah kötü birşey denmeden iyi sonuçlar alıp çıkarsınız 

-Reklam-
+1 oy
(4,957 puan) tarafından

Allah şifasını versin, doktorlar tüm ihtimalleri paylaşmak zorundalar. İnşallah iyi olur her şey. Güçlüdür bebekler.

+1 oy
(589 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah.

0 oy
(782 puan) tarafından

Geçen bir şey izledim bir belgesel tarzı program var hasta biri nasıl iyileşti tarzı aynı senin çocuk gibi olmuştu dikkatimi çekti bir sivrisinek isirmisti ondan virüs kapmisti ama aynı senin çocuk gibi ölür iyileşmesini beklemeyin demişti ailenin tek oğlu ama ölmedi mucize gerçekleşti ona da yaşasa bile beyninde ağır hasar kalır dendi ama sapasağlamdi beynine de bir şey olmadı 

Senin çocuğu da virüslü sivrisinek isirmis olmasın 

(782 puan) tarafından

Doğu at ensefaliti virüsü 

Dediğim bu virüsü çocuk kapmış sürekli nöbet tarzı bir şey geçiriyordu ayni senin çocuk gibi kuşlardan memeli hayvan veya atlardan sivrisinek insana virüs taşıyor beyni etkiliyor virüs iyileşme biraz geç oluyor ama iyileşme ihtimali kuvvetli bence doktora bir sor bu hastalığı 

Bir de yaşadığın yerde dere kenarı çiflik ne bileyim at cifligi vb var mı piknik yapmaya gittiniz mi çocukla 

(1,633 puan) tarafından

Bilmiyorum ki canm bir sürü test yapıyoruz bişey demiyorlar

(782 puan) tarafından

Benim izlediğim belgeseldeki çocuk cidden böyle senin çocuk gibiydi doktora sor bence o çocuğun da en son buldular hastalığını 

0 oy
(3,690 puan) tarafından

O acını Tee burdan ben hissettim ne var sanki şu dünya da yavrularımıza bişey olmasa 😓😓😓 Allah'ın şifaaa ver yarrabiiimmm 

0 oy
tarafından

Rabbim kalıcı şifalar versin inşallah 

0 oy
(285 puan) tarafından

Canım Rabbim acil şifalar versin oğluna inşaAllah kötü birşey olmaz Rabbim büyük . Allahım sana bağışlasın yavrununu

0 oy
(1,098 puan) tarafından

Çok çok üzüldüm canım Allah şifasını versin bir kere resim atıp sormuştun gözünden dolayı gittiğin vakit mi bu şekil oldu Eskiden bir rahatsızlığı var mıydı

0 oy
(764 puan) tarafından

Allahım korktuğun yere uğratmasın Rabbim tez zamanda Şafi ismiyle şifa versin 

0 oy
(30,690 puan) tarafından

Allah Şafi ismiyle şifa versin 

0 oy
(1,722 puan) tarafından

Allah şifa versin çok üzüldüm gerçekten Allah'tan ümidinizi kesmeyin dua edin Allah'ında dediği gibi ümidinizi kesenlerden olmayın ona sığın 

0 oy
(77 puan) tarafından

Allah'ım şafi ismiyle şifa versin inşallah hicbirsey olmaz iyileşir bebeğin.

0 oy
tarafından

Canım çok geçmiş olsun 

Dualarım sizinle 

Moralini yüksek tut ki 

Oğlun iyilestiginde 

Dim dik durabil 

Ve sarıl oğluna 

Epilepsi olabilir 

Benim oğlumda 5 yaşında epilepsi hastası 

Umarım epilepsi değildir oglun 

Ya şafi ismi ile rabbim şifa versin inşallah 

0 oy
(8,251 puan) tarafından

Rabbim şifa versin umarım bir an önce sağlığına kavuşur mutlulukla evinize dönersiniz 🤲

0 oy
(8,064 puan) tarafından

Allah şifa versin çok üzüldüm ya 

0 oy
(7,190 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 😢

0 oy
(1,677 puan) tarafından

Mr la.masada kalabilir diyen arkadasinizin cahilligine pes diyorum.Emar bir rontgen cihazidir kim ölmüş rontgen cektirirken de cocuga bir sey olsun.Cektirin tabi ki de Allah şifa versin cok kucuk tedavi edilebilir hastaliktir eminim cok gecmis olsun.

tarafından

Aynen öyle malesef 

Gereksiz insanların 

Cahil konuşmaları 

Zaten arkadaşın canı yanıyor 

Destek olacagı yerde 

Moral bozmaktan baska bir bk yaradığı yok 

Ama ben inanıyorum ki 

Poyraz yavrumuz kuzumuzun kuzusu iyileşecek 

0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin kuzuya bir an önce sağlığına kavuşur inşallah 🤲

0 oy
(444 puan) tarafından

Allah şifa versin dua et Allah'tan Umut kesilmez

0 oy
(4,120 puan) tarafından

Rabbim oğlunu sana bağışlasın sağsalim taburcu olur inşaAllah 🤲🤲🤲

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 112 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 484 göst.