+7 oy
1,460 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,587 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bunları yazarken de ağlayarak yazıyorum çok kötüyüm kızlar bu üç günde ne yaşadığımı Allah bilir. Bugün çok fenalaştı . Üst üste iki kere sabah da bir kere nöbet tarzı şeyler oldu . Mosmor oldu titremeye girdi dudakları gözü yüzü . Birden bayılır gibi oldu oksijen verdiler kendinden geçti 😭😭 uzman doktorlar başında toplandı hiç iyi şeyler demediler. Bugün beynine bakıldı ultrasonda onlar da beyin yapisi normal değil dediler. Doktor beyninde sorun var kötü biswy olduğu kesin. İyi bişey beklemeyin dedi . Mr cekilmesi gerek ona da eşimin arkadasi masada kalabilir risklidir demiş 😭 ağlamaktan helak oldum hâlâ ağlıyorum artık başım çatlıyor. Hortum takıldı nöbet ilacı verildi oğlum yeni kendine gelebildi 😭dua edin kızlar 

65 Cevaplar

0 oy
(1,444 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Sen annesisin senin duan daha makbul Salavatı tıbbıyye oku. Rabbim şifa versin.

(1,587 puan) tarafından
+1

Olurum canım Allah razı olsun paylaşımın için de çok sağol sayende bir çok kişi Fatiha ve zikir çekti ❤️❤️❤️

(1,444 puan) tarafından

Tüm sevaplar Sevgiye ben postunu görmemiştim o yazdı sabah banaben de hem grupta hem de burda paylaştım 🌹❤🌺

-Reklam-
+3 oy
tarafından

Allah'ım şafi ismiyle şifa versin inşallah canım benim ❤️ oğluşumuzun ismi ne şifası niyetine zikir çekip dua edeceğim canım .

Birde kötüyü asla düşünme , mr'ı muhakkak çektir veya daha iyi donanımlı bir hastaneye gidin 

tarafından

Aynıymış durumu, dün akşam mr çekilecekti

(1,877 puan) tarafından

Sağol canım haber verdiğin için

tarafından

Günaydın kızlar dün MR'ı çekilmiş rahat geçmiş şükür bir sorun olmamış bugün biraz daha iyi olduğunu söyledi nöbet falan geçirmemiş çok şükür

(142 puan) tarafından

@s.polat bende merak etmiştim sevindim inşallah daha iyi olacak hep aklımda valla 

tarafından

İnşallah canım duanızı eksik etmeyin Allah hepimizin evladını korusun 

+2 oy
(977 puan) tarafından

Allah yardimci olsun canim minik savasci o insaAllah en kisa zamanda toparlar birlikte gulerek evinize gidersin.Allahim sifasini versin

(1,587 puan) tarafından

Ah keşke keşke . Onu bugün böyle görünce kahroldum. Hic birşey yapamadım 😭 hastanede olmasaydık neyse 😭 dua edin bol lütfen 

(977 puan) tarafından

Sende bol bol dua et Allahim kabul eder insaAllah dualarimizi

(1,587 puan) tarafından

Ediyorum canm ağzımdan düşmüyor 😢 inşallah rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah 

+2 oy
(2,831 puan) tarafından

Benim kızımda 3 günlüktü nöbet geçirdiğinde. Mr çekildi hemen. Beyinde difuzyonlu alanlar vardı. Yani hiç gelişmemiş hasar görmüş alanlar vardı. En kotu kısmı biri omurilik, biri görme alaniydi. Oturamayabilir yuruyemeyebilir hatta gormeyebilir dediler. Yer yarilsin da içine gireyim dedim. Tam 1 ay kaldı hastanede yenidoğanda. Solunum durdu cihaza bağladılar. Beslenme durdu. Şuan 19 aylık. Herşey çok normal. Çok şanslısın ki ilk 3 yıl bebek beyni 0 dir. Kendini sıfırlar yeniden geliştirir. Normale döner. O yüzden stres yapma merak etme bebekler savaşcidir. Dua et. Mr icin zaten senden onay beklemezler hemen alırlar masada kalır kısmına hiç katılmıyorum ilaçsız çekilir muhtelemen. Çocuk zaten solunuma bağlı narkoz verilmez. Dualarım seninle. Bende geçtim aynı yollardan. Ama inan hepsi geçiyor. Dua et, kotuyu aklından sil. Nöbet ilaçları zaten bebeklerde beyim unutsun revize etsin diye veriliyor. Herşey düzelir, Allah sana bağışlasın 

(1,587 puan) tarafından

Ay bu mesajın beni o kadar motive etti ki büyük moral oldu gerçekten Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi olur korkulacak bişey olmaz 

+1 oy
(6,762 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun canım. Çok geçmiş olsun 

Benim oğlumda 2..3 kere mr çekildi uyutularak ki seninki Bebek pek narkoz vermezler kötüyü düşünme cnm 

(1,587 puan) tarafından

Narkoz verilmesi lazımmış işte 😢 

(6,762 puan) tarafından

Neden peki 

Benim Toprak da norkozlu çekildi hep

(1,587 puan) tarafından

Bilmiyorum nöbet gecirmesin diye mi dedi pek anlamadım. O an kendimde değildim 😢

(6,762 puan) tarafından

O olabilir cnm ne zaman çekilecek gün verdiler mi

(29 puan) tarafından

Canım benim  kızım dirençli epilepsi söylediğin gerseyi bizde yaşadık 2 yıl şuan kizim özel cocuk 2 yasinda b8zde mecburi  narkoz verdik yarim saat içinde uyandi evet riskli ama emar çekilmezse hiç bisey yapamaz doktor ona göre olac tedavisine ve çocuğun ne olduğuna bakacaklar seninkide galiba epilepsi beyinden kaynakli bisey ama inş  o değildir Allah yar ve yardımcımız olsun 

(4,567 puan) tarafından

uyku saatine denk gelemez mi? benim yeğenime öyle yaptılar. akşam 9-10 gibi randevu aldılar. uyudu, o şekilde mr çekildi 

(1,587 puan) tarafından

Dünden beri baygın gibi zaten uyanmazsa ilaçsız yaparlar inşallah 

+1 oy
(9,082 puan) tarafından

allahim canim allah yardimcin olsun ya.  biseyide yoktu bir anda mi olduki boyle  rabbim sifa versinninsallh sen giclundur senin enerjin gecsin cocuga

(1,587 puan) tarafından

Canm bı anda oldu

+1 oy
(19,826 puan) tarafından

Rabbim şifa versin dünde aklımdaydın böyle kötü şeyler duymak istemezdim inşallah bişey yoktur canım bol bol dua ederiz 

+1 oy
(1,192 puan) tarafından

Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah.

İnşallah hemen iyileşir , kötü düşünme canım Allah'a sığın.Çokca dua et.

+1 oy
(15,069 puan) tarafından

Rabbim şifa versin canım benim ayrıntılıda vs fark edilen bir şey var mıydı ani mi oldu bu durum 

(1,587 puan) tarafından

Hiç bişey yoktu o zaman   yeni oldu

+1 oy
(142 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah canım 

+1 oy
(6,644 puan) tarafından

Rabbim şafi ismi ile şifalar versin inşallah kardeşimin oğluda dört aylıkken morarma kasılma kendinden geçme olmuştu mr çekildi soğuk havale geçiçi epilepsi teşhisi konmuştu iki sene ilaç kullandı hiç bir rahatsılığı kalmadı şükür şu an 8 yaşında seninde iyi olacak inşallah Rabbim korktuğumuz şeylerle bizleri sınamasın inşallah 

(1,587 puan) tarafından

Ay Allah'ım inşallah kötü bişey degildir . Yegeninin hastalığından da olsa tedavi görüp geçiyorsa razıyım hiç sorun değil yeter ki iyi olsun

+1 oy
tarafından

Allah dayanma gücü versin inşallah. 

+1 oy
(15,599 puan) tarafından

Rabbim yardımcınız olsun Rabbim sana bağışlasın Şafii ismi ile şifalar versin Allahım 

+1 oy
(400 puan) tarafından

Rabbim tez vakitte Şafi ismiyle şifa versin Rabbim evladınızı size bağışlasın inşallah 

+1 oy
(3,454 puan) tarafından

Ah kıyamam ya çok üzüldüm 😭 Allah şifa versin yavruna inşallah. Allah korktuğuna uğratmasın. Sağlıkla kavuştursun sizi Rabbim 

(1,587 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun çok sağolun 😢❤️

+1 oy
(192 puan) tarafından

İlaçlı Mr mi çekilcek cok geçmiş olsun bende bunları yaşamış bi anne olarak sizi çok iyi anlıyorum Allahım sabır versin neyi var cocugunuzun

+1 oy
(1,042 puan) tarafından

Allahim acil şifalar versin. Bende hastanedeyim . 

imagehayırlı sonuçlar alalim inşallah 

(1,042 puan) tarafından

Teşekkürler cnm.

tarafından

Geçmiş olsun canikom 

(1,042 puan) tarafından

Teşekkürler cnm 

(1,587 puan) tarafından

Allah acil şifalar versin size de

(1,042 puan) tarafından

Sağ ol cnm 

+1 oy
(21 puan) tarafından

Allah yar ve yardımcınız olsun oğluna şifa versin inşallah 

+1 oy
tarafından

Ah Allah'ım yaridmcin olsun bian önce kalksın yavrum inan okurken içim aktı Allah kimseyi evladiyla sinamasin 

(1,587 puan) tarafından

Çok sağol canım benim Allah razı olsun çok sağol

+1 oy
(559 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun yavrumuz inşallah iyileşir yazıyı okurken bende tuhaf oldum rabbim şifa versin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 112 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 463 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 591 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 319 göst.