0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (5,778 puan) tarafından

Ya da edemiyor musunuz 😀

Kızım gündüz geç uyandı normal dedim bir gibi uyur diye düşündüm uyumadı

Ayağa kalktı gezdi dolandı defalarca uyutmayı denedim. Meğerse sicaktanmis karton aldım hava attım hemen uyudu kuzum :( sıcaktan uyuyamiyormus. 

Sırf bu sebepten yazın fazla durmak istemiyorum annemlerde :( benim yaşadığım yer yazın bu kadar sıcak değil 

13 Cevaplar

+1 oy
(105 puan) tarafından

Adaşım,bas edemiyoruz,yeni eve taşındık ama klima hala kurulamadi diye eve gecemiyoruz bebek asla sıcakta uyuyamiyor,haklılar da,sıcak çok sıcak soğuk çok soğuk 

-Reklam-
+1 oy
(2,946 puan) tarafından

Burası 40 dereceleri buluyor Normalde Evim Güneş görmez serin Ama bu sabah kalktım içeride bayağı sıcak hava var resmen Allah dışarıda çalışanların yardımcısı olsun gerçekten çok sıcak ve bunaltıcı

(5,778 puan) tarafından

Çok zor... Amin

+1 oy
(23,028 puan) tarafından

Bizim ev serin dün annemlerdeydik evleri bile yanıyor duramadık eve geldik valla 

+1 oy
(6,868 puan) tarafından

Esimle oglum balkonda uyudu dün 2 gibi oglani aldim iceri camlar acık  sadece ic camasiriyla yatiyor bazen günluk yikiyorum ben cocugu serinlesin diye

+1 oy
(2,776 puan) tarafından

Klima baş ediyor başka türlü durulmuyor Denizli bugün 40 derece. Bu hafta 41leri bulacak

(3,245 puan) tarafından

Nemde varmı oralarda?

(2,776 puan) tarafından

Tamamen kuru sicak, ediyor ama sıcak. Kavuruyor resmen,.yetkililer uyarı yapıyor devamlı dışarı öğlen saati çıkmayın diye. Çok korkunç Ege ya

+1 oy
(1,444 puan) tarafından

Klima var yoksa mahfolurduk

+1 oy
(96 puan) tarafından

Sıcak artı ben hiç çekilmiyor. İnsan boğuluyor gibi hissediyor. 24 saat klima açık az ev havalansin diye kapı pencere açtım sabah bir saat zor dayandım hemen klimayı actim

+1 oy
(6,540 puan) tarafından

Klima var evde 3 tane. Yoksa napardik bilmiyorum :( hergun dua ediyorum dusunene,icat edene. Allah razi olsun. 

Benim bebegim de uyumazdi o sebeple yatak odasina da klima taktirdik. 

Allah affetsin ama yaz mevsimini sevmiyorum. Disari cikamiyoruz ,uykunun tadi olmuyo. Bi isim varsa sabah hemen halledip eve donuyorum. Mumkun oldugunca cikmiyorum sadece avm ye ,markete falan gidiyorum. Allah disarda calisanlarin yardimcisi olsun.

(5,778 puan) tarafından

Amin... 

+1 oy
(13,437 puan) tarafından

O yüzden aldım bebeleri memlekete kaçtım valla 🤓

+1 oy
(1,496 puan) tarafından

37 haftalık gebelikte sıcak hiç çekilmiyor malesfki

+1 oy
tarafından
düzenlendi

Sıcaklarla nasıl baş edemiyoruz olacaktı 😂 bulduğum serin yere yatıyorum 😂

+1 oy
(1,246 puan) tarafından

Klima...yoksa Osmaniye de hele ev son katta başka türlü başa cikamam ..sabah bı evi havalandiriyorum sonra geri acıyorum..evim full Güneş alıyor birde sıcaktan catliyoruz

+1 oy
(1,271 puan) tarafından

Bende ailemin evine geldim aksine burası daha serin İstanbul cehennem fragmanı gibi 1 buçuk aydır ailemin yanındayım hiçte gidesim yok valla :)))  öğlen saati sıcak oluyor ondada vantilatörü açıyorum uyuyorum karşısında ohh mis

İlgili sorular

+5 oy
10 cevap 454 göst.
2 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 973 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 448 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hilal-Alp Kutay (2,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 914 göst.
11 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde Güzel düşün (163 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,881 soru

24,036,629 cevap

328,948 kullanıcı

...