Babası yanında olmayıp nasıl baş ediyorsunuz? Sorum boşanmış veya eşi uzakta çalışan annelere.aşkam kocasına kavuşanlara değil 😁
Valla iki erkek çoçuk değilde eşimin nazı kozu beni beni çok yoruyo işten geldiğinde iki çoçuktanda çoçuk oluyo inanki 🤣🤣
Eşim sürekli olarak göreve gidiyor ve iki oğlum var düzen kurdum mecburen o yüzden kolaylaştı gibi etkinlik yapıyoruz parka gidiyoruz büyük kendi uyuyor küçüğü de sallayıp yatırıyorum inşallah onu da düzene sokacağım biraz zorluyor ama şükür idare ediyoruz
Akşam balkonda telefon çay sigara yapanlarda dahil mi 🙂 onlar sahada sinir bozuyor
Bende uyutup akşam balkonda keyif yapıyorum kız 😁 9da yatırıyorum Ohh takılıyorum sessiz sakin tek başıma
Tam bir yıldır iki çocukla tek başımayım ki gerçi ondan öncede büyük kızımla tektimda tam bir senedir 2 çocukla tek başımayım bütün sorumluluk bende hastane alışveriş çocukların dertleri hep çok şükür diyorum sanki eş yanımda olsa cokmu destek olacak ancak köstek olsun Allah kimseye kaldiramiyacagi yükü yüklemez bazı günler varki oturup ağlayasim var bazı günlerde dünyanin en huzurlu suyum kizlarimla
Şuan hamile olmasam çokta güzel bakıyodum. Etkinlik yapıp havuza götürür parka çıkarır herşeyi yapardık birlikte. Eşim 1 gün full çalışıyor ertesi günde mecburen günün yarısını uyuyarak geçiriyor. O yüzden yokluğunu çekiyoruz. Ama şuan hamile olduğum için pek bişey yapamıyoruz. Emsal yaşta komşumun oğlu var onunla oynuyolar genelde şu aralar sadece
Akşama kocam geliyo 🤣 ben gidiyom posttan 😁
Akşama kadar 2 çocuklu akşam 3 çocuklu bir ana oluyom 🤪🤪🤪 (eşim çocuklardan hallice)
3 aydır gurbette eşim, 2 çocukla bazen kriz anı bazen eğlenceli gelip geçiyor işte kolay değil ama imkansız da değil , Rabbim kolaylık veriyor
Eşim Doğuda görev yapıyor ben memleketteyim bir tane çocuğum var ama hiperaktif bir çocuk. Evden dışarı pek çıkmak istemiyorum dağıtıyorsa döküyorsa kendi evimi döksün. Bu kadar zorluk çekiyorken ikinci çocuğu doğur diyenler var. Kızım henüz 2 buçuk yaşında.
Hele birde gurbetteysen çok daha zor. Acil bir durumda çocuklar yada ben hasta olduğunda yetisebilecek kimsenin olmamasi... Stresli oluyor ben yanlız kalma fobimi asamiyorum bir türlü.
Eşim uzakta değil ama bize uzak diyelim , yani akşam gelsede çok bişi değişmiyor ya çocukların uyku saati yada uyuyorlar yine ben bakiyorm zormu evet idare ede biliyormuyum artık çok yoruldum
1,474,976 soru
24,147,595 cevap
334,727 kullanıcı