0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (897 puan) tarafından

Iyi aksammlar kizlar napiyorsunuz.Bebeyim dis donemine girdi galiba 5ay 1haftalik dis eti altdan kenarlari kabarik sis elleri hep agzinda.Bu gun o kadar beni yorduki kucagimdan koydugumda agliyor,hep yaninda olmami istiyor,benden baska kimsede durmuyor Allahim butun cocuklari benimkilerde dahil canlarini saglam etsin 6yasindada oglum var hergun ona ders okutuyorum.Evdede bir kiyafetler var utulenip katlanasi uyusunlar onlari yapar uyurum.Oylesine dertlesmek istedim

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Xeyirli akşamlar bacım 🤗 amin amin Rabbım kolaylık versin inşallah canim anaların ne işi bitiyor ne de derdi Rabbım beterinden korusun inşallah 🥰

(897 puan) tarafından

Evet is hic bitmiyor hic bir sey yapasim yok yorgunluktan amma zaten ben yapacam bi cesaret yapayim diye dusunuyorum.Iste kendime teseli veriyorum bu gunlerde gecer

-Reklam-
0 oy
(1,686 puan) tarafından

Geçmiş olsun.

Konudan bağımsız bişi dıcem. Bı kaç Azeri kullanıcı var görüyorum. Türkiye Türkçesiyle yazıyorsunuz hep. Biz Azeri Türkçesini okusak pek anlayamayız en azından ben. Konu hakkında fikrim olur ama bazı kelimelerin yazılışı ve hatta kelimeler bile bambaşka. Türkiye Türkçesi daha mı kolay?

(897 puan) tarafından

Hayir aslinda bir birine cok yakin diller.Ben size kolay olsun diye oyle yaziyorum.Eslinde anlarsan oz dilimizde yazsam size cox yaxindir

(1,686 puan) tarafından

Yakın tabı aynı ırktan gelme sonuçta ayrı bir dil gıbı görünse de Türkçe nin lehçesidir Azeri Türkçesi 

(897 puan) tarafından

Men Turkiye turkcesini demek olarki herseyi anlayiram

0 oy
(26,018 puan) tarafından

Başlığı öz dilimizde görüb çaşdım 😅

(897 puan) tarafından

Dedim bu defr bele olsun😅

0 oy
(4,832 puan) tarafından

Iyi aksamlar canim dis donemi normal beni sorma inan anlatmaya mecalim yok 

(897 puan) tarafından

Allah yardimcin olsun canim

0 oy
(5,873 puan) tarafından

Karanfilli zeytinyağı sürersen iyi gelir inşaAllah

(897 puan) tarafından

InsaAllah tesekur ederim canim

0 oy
(5,873 puan) tarafından

Akşamınız hayır olsun mu demek istedin

(897 puan) tarafından

Ama anlamissinki dogru yazmissin

(5,873 puan) tarafından

Beli hele ne demek onu anlamadım 😀

(897 puan) tarafından

Beli evet demekdir canim.Evet oyle demek istedim oluyor

(5,873 puan) tarafından

Anladım tamam :) 

(897 puan) tarafından

Tamam tamam😄

0 oy
(7,058 puan) tarafından

Axşamın xeyir 2 aylığ qızım var soyuğlayıb qızması vardı bütün gün qizmasi dermansiz düşürdməyə çalisirdim

(897 puan) tarafından

Gecmis olsun nece oluf qizdirmasi.Paltarlarini nezik geyindir qizdirmasini tez tez olc gecede cixsa 38i kecse hekime apar mutleq hele cox korpedi

(7,058 puan) tarafından

Çox sağol 38 den yuxari idi çox sükür düzeldi

(897 puan) tarafından

Necedi indi uwag can

(7,058 puan) tarafından

İndi şükür yaxsidi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,115 soru

24,053,960 cevap

329,820 kullanıcı

...