0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (340 puan) tarafından

Kızlar elif ba kursuna götürüyodum çocuğu bi kadinda götürüyomuş ama eşide kendiside çalışıyomuş benden yardım istedi iki çocuğumu da getirebilir misin ben sana iki haftalık 400 tl versem olur mu dedi bende olur dedim 

Sonuçta sorumluluk alıyorum en başta paraya gerek yok dedim ama param hemen bitiyo az kaldı yine param zor yetiyo bana 

O da ısrar etti olmaz paranı veririm dedi tamam dedim

İkinci hafta getirdim çocuklarını ilk hafta 200 tl verdi 

İkinci hafta hiç paran var mı diye sormadı 

Bende kadına mesaj attım bi daha ki hafta çocukları kursa getiremiycem görümcemler geldi denize gitcez yazdım 

O da Hiç cevap yazmamış 

Eşimde paramı almıştı benden 

Bende paramı geri istedim zor yetiyo ayda bin tl vercekmis bana ayda bin tl kime yeter haftanın 5 günü kursa giden insana yetmez yani bide haklıymış gibi paramı alıyo sürekli para lazım diyo 

Siz olsanız napardiniz sizce ayıp mı ettim o kadına karşı 

5 Cevaplar

0 oy
(331 puan) tarafından

Asko o kadar karışık anlatmışsın ki zor anladım. Şimdi kocan sana bin TL mi veriyor sonra paranı mi alıyor 

(340 puan) tarafından

Yok canım 3 bin veriyodu bin verdi iki bini vermedi bende öbür iki bini istedim param yetmiyo diye 

(331 puan) tarafından

He anladım canım 

-Reklam-
0 oy
(508 puan) tarafından

Ayıp etmemissin canım o sana para vereyim demiş vermemiş bu insan kullanmak olur ,baştan para teklifi etmeseydi veremeyecekse sen haklısın kırıcı birşeyde yazmamissin sonuçta 

(340 puan) tarafından

Aynen canım

(508 puan) tarafından

Mesafe koy öyle insan kullanmaya çalışan insanlardan nefret ederim benim görünce de aynıdır bak eşi doktor birde , bakıcı tutar parasini vermez ,şunu yapin vereyim der parasını der vermez , insanları öyle kullanir cevresindekileri kendide eczacı , öyle biri galiba uzak dur kendi düşünsün, sırf seni kullanmak için para vereyim demiştir,sonrada unutmuş yada hiç konusulmamis ayağına yatar  ,kendi yaptığını çok iyi  biliyordur sonuçta, işini gördürmek için arkadaş canlısı davranabilir ama bu alışkanlıktır büyük ihtimal öyle insandan hayır gelmez , kırılırsa da kırılsın ben olsam tamamen muhabbeti keserrim

(340 puan) tarafından

O kadının numarasini silcem zaten 

0 oy
tarafından

Hem para teklif ediyo 

Hem vermiyo 

Saçmalık ötesi 

Yapamayacağı hiç bisey için insanlar söz vermemeli sinir gıcık olurum 

Hata sende değil kızım 

O kadında

(340 puan) tarafından

Aynen canım 

tarafından

Mesafe koy biraz o kadına 

(340 puan) tarafından

Öyle yapcam whatsapta bana mesaj atarsa bildirimlerini sessize alcam 

0 oy
(1,045 puan) tarafından

Para teklif ediyor hemde vermiyor seni kulanmak oluyor.Hemde kendi cocuklarinida aparmayacaksin olani demissin ayip olmaz o sana donmemekle ayip etmis insan bir tesekur eder

(340 puan) tarafından

Aynen teşekkür bile etmedi 

0 oy
(6,702 puan) tarafından

Ayıbı kadın yapmış

(340 puan) tarafından

Bencede zaten paramida vermedi saf buldu beni 

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 389 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu
+2 oy