0 oy
74 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (18 puan) tarafından

Kızlar 1 haftadır mantar enfeksiyonu yedi bitirdi beni. 3 gün önce sağlık ocagına gittim fitil hap yazdı bugün 3. Günüm ama geçmiyor azalmıyor da sizin önerilerinize ihtiyacım var nasıl geçer bu illet kaşıntıdan yiyip bitiriyor beni gece çok fena bakmalar oluyo

2 Cevaplar

+1 oy
(4,420 puan) tarafından

belki tek 1 ilaç yeterli olmayabilir. birinde doktor bana hap 2 farklı fitil ve krem vermişti. kadın doğuma git

-Reklam-
0 oy
(1,640 puan) tarafından

Gebelik var mı?

Çözüm için iç çamaşırı giymeyi kes, pamuklu bile olsa bitiremezsin. Babaanne donu da giy demiyorum ama alt kısmı kapatıp terletmeyecek kadar bol bir şey giy, mesela bol bir şort gibi.

Fitil kullan, 7’li olanlar daha etkili. 3’lü ve 7’li olanları art arda kullan. Her tuvaletten sonra travazol sür.

Ben gebeyken doktorum aylardır geçmeyen mantara karşı bu reçeteyi vermişti. Doktorun mutlaka en doğrusunu bilir ama benim fitiller biter bitmez geçmişti.

Ne zaman tekrarlayacak gibi olsa travazol sürüyorum 2 saate bir şey kalmıyor.

(18 puan) tarafından

Hamilelik yoknFitil hap kullanıyorum iç camasırı giymiyorum altımdada sadece ince şort oluyor bugün 3. günüm ama aynı kasıntı enfeksiyon falan geçmiyor travazola da gelirsek o bende çok kaşıntı yapıyor dayanamıyorum 

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 207 göst.
0 oy
7 cevap 212 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Krk_68-! (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 239 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (764 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 144 göst.

Kategoriler