0 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde (5,774 puan) tarafından

Bence karşıt görüş olunca güzel de cevaplar alınınca gizleniyor 🤣

13 Cevaplar

+8 oy
(4,048 puan) tarafından

ülkecek tartışmayı bilmediğimiz için kaos çıkıyor o yüzden gizleniyor ya da kapatılıyor. 

(4,048 puan) tarafından

kimsenin bir başkasının görüşüne tahammülü yok. sen onu düşünürsün ben bunu, hayır sende onu düşüneceksin, niye çünkü ben de o şekilde düşünüyorum herkes öyle düşünecek 😂😂

(5,774 puan) tarafından

Soru gizlemeyi moderatörler de mi yapabiliyor

(4,048 puan) tarafından

evet. uyarı varsa tartışma çıkıyorsa editör veya moderatör gizliyor. 

(5,774 puan) tarafından

Hmm o zaman sadece soru sahibinin günahını almim :)  

(4,048 puan) tarafından

tabi, çoğu postlar böyle kapanıyor 😂

gebelik kısmında da ben kapatıyorum 😅

-Reklam-
+4 oy
(163,302 puan) tarafından

Aynen tıpkı senin işine gelmeyeni tersledigin gibi 🤣

+4 oy
(1,378 puan) tarafından

Ben artık fazla yorum yapmıyorum benim yorumuma yakın yorum varsa artımı veriyorum 

(5,774 puan) tarafından

Özellikle sen ve @Alaska hep yazın ❤ bu forumda sizlere çok ihtiyaç var 

(1,378 puan) tarafından
+1

Yok ya korkuyom artık yazmaya çok aşırı strese giriyorum yanaklarım kızarıyor herkesin doğrusu farklı. nasıl bir başkasının doğrusunu kabullenmiyorsam bana Yanlış geliyorsa Benim de doğrum bir başkasına yanlış geliyor o yüzden yani sadece dua ediyorum Allahu Teala bana da herkese de hidayet versin hakkı hakikati göstersin

+3 oy
(3,129 puan) tarafından

Farklı görüş olunca anaya/babaya küfredilmiş gibi yağdırıyor çoğu. Kimsenin kimseye tahammülü yok. 

(5,774 puan) tarafından

Maalesef

Tam yazıyordum o kadar emek verdim düzgünce de yazdım oysaki kimseye birşey dediğim de yoktu hopppp soru gitti 😀

(3,129 puan) tarafından

Ay bu bana da olmuştu, başka bir postta tabi, sinir bozucu 🙂

+3 oy
(2,776 puan) tarafından

Ulkecek tartışmayı bilmediğimiz için özellikle dini konular vs için hemen uyarı veriyorlar takir takir kaldiriliyor 

+3 oy
(9,285 puan) tarafından

Edebe uygun tartışılamadığı için olabilir mi?

+3 oy
(14,878 puan) tarafından

İnsanların kendi görüşü dışında bir şeyi görmeye tahammülü yok. Pohpohlanmalılar yoksa hop soru gidiyor. 

+3 oy
(5,448 puan) tarafından

Ya ama bence gizlenmeliydi. Zaten uçurum eşiği gibi yarılmışız ikiye, ne gerek var her gün o yarığı zorlamaya. 

(6,246 puan) tarafından
+1

Bak bu düşünceye geçtiğim günden bu yana çok rahatım. Konya’da büyüdüm yetiştim ama fikirlerimi ben yetiştirdim geliştirdim. Körü körüne bağlanıp gitmedim siz biz ayrımına girmedim. Tarafım insanlık huzur. Fanatizm kime fayda vermiş ki. Hiçbir fikrin koyusuna karışıp rengimi değiştirmedim. Dinledim mantıklı olanı yaşam heybeme koydum, yoluma devam ettim. Bence huzur dengede kalabilmekte. Zamanında dini dersaneye yazdırmıştı beni babam. Bilim teknik dergisini alıp okurdum her ay( şu an ki bilim teknik dergisi gibi değildi. ) hocanın biri geldi dergimi çöpe attı. Yahu ben her iki fikri de okuyorum sana ne? Ben saygısızlıktan nefret ediyorum, bir de kör cahillikten. 

(5,448 puan) tarafından

İşte ben bunu kendi aileme bile anlatamadım 😄 Anneme çok dedim anne futbol takımı tutar gibi parti tutmayın siz benden iyi biliyorsunuz partinin kimseye yaramadığını diye. Ya ne tutar gibi tutacaz tabii fanatik olacaz dedi bana 😂😂😂😂😂 Beni doğuran büyüten anama perde indiyse ben herhangi bir vatandaşla nasıl konuşabilirim ki bu konuları😄 Babam keza, günün sonunda aynı noktaya geliyoruz ama görüş ayrılığı yaşadığımız konular var diye beni evden kovdu kızım sen hayal kırıklığına uğrattın beni diye 😂😂

(6,246 puan) tarafından

Üniversitede malum dini örgütün evlerinde kalıyorum. Babamla tartıştık, öyle böyle değil beni ****** ilan etti babam. “ baba bak bu adam ülkeye bela olacak bu adamı kesin ilan edecekler gör” dedim. O gün evi terkettim. Arkamdan geldi tamam dedi istediğin yerde kal. Özel bir yurda yerleştim. Yıllar sonra babam arkadaşlarına “benim kızım demişti, haklı çıktı. “ demiş. 🤣 biraz uyanık olmak lazım 

(5,448 puan) tarafından

Çok şükür 3 saatten fazla durmadım böylesi bir ortamda, yoksul da bir öğrenciydim çok kovaladılar ama bir şeyler sinmez ya insanın içine, olmadı sinmedi. Allah esirgedi diye düşünüyorum. Hoş, ben de onların içine sinmedim bence :))

(6,246 puan) tarafından

Ya @indigo sorgusuz sualsiz itaatkarlığı onlarda gördüm. Ben onlar için fazla asiydim. Zaten bu muhalefetliğim sayesinde birikim yaptım. Hiçbir fikri somadan irdelemeden kabul etmedim. 

+2 oy
(53,796 puan) tarafından

burdan biri beni instagramdan sildi siyasi görüş meselesinden ☺️

❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹

(53,796 puan) tarafından
+1

iyidir sevdosum senden naber sesin cikmiyor ne zamandır benim ailem doğru yolcu ama ben hicbirini desteklemiyorum 

İyim ikbosum eskisehirdeyim

(53,796 puan) tarafından

oo hosgeldin bacimsu 

Hoşbuldum ikbosum🌹🌹🌹🌹

+1 oy
(4,792 puan) tarafından

Hoşuna mı gidiyor tartışma okumak 

(5,774 puan) tarafından

.        Evet

+1 oy
tarafından

500 goruntulemeden sonra gizleyemiyorsun ya ondan olabilir

(53,796 puan) tarafından

soru gizleme kaldirilmali editorler gizleyebilmeli sadece post açıp pat diye gizlemek nedir insan yerine koyup cevap veriyoruz ama karsiligini goremiyoruz

(5,774 puan) tarafından

Yazdım yazdım bir baktım soru gizlendi. Postun en ateşli anında 😀gizlenmesi rahatsız edici olabiliyor 

tarafından

Canim burasi bir forum buraya bu kdar anlam yuklemek gereksiz yazar gecersin geri donus,nezaket olursa tabi ki guzel ama neden mecburi kilinsin forum yani .

(53,796 puan) tarafından

hayir mesela cevap veriyorum bildirim geliyor oda yazmis bakıyorum post gizlenmis ne geregi var 

tarafından

O anin gerginligiyle sil gitsin yapiliyo elestiriye acik olmamakla alakalı :)

+1 oy
(4,011 puan) tarafından

Özellikle din ve siyasette benim görüşüm doğru herkes bunu kabul etmek ve bu şekilde yaşamak zorunda diye düşünüyorlar. Karşı görüşe tahammülleri bile yok. Duymak bile isyemiyorlar. 

+1 oy
tarafından

Ya neler olmuş neler 

Az bi parka çıkayım dedim 

Ortalık tuz liman 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 327 göst.
0 oy
5 cevap 349 göst.
21 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy